Panosss_2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου περσυ το είχα αγορασει με το 15% off , αν κάνω reactivate plan θα πληρώσω 1369.99& ή θα εφαρμοστεί πάλι 15% στην τιμή αυτή ? Γιατί βλέπω ότι μου αναγράφει την εκτύπωση και εδώ που θεωρητικά είναι ανανέωση Το έχει δοκιμάσει κανένας; Ισχύει το 15% στην νέα τους τιμή ή πληρώνουμε το 1369.99 χωρίς εκτύπωση ?
stavros750 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 27 minutes ago, Panosss_2023 said: περσυ το είχα αγορασει με το 15% off , αν κάνω reactivate plan θα πληρώσω 1369.99& ή θα εφαρμοστεί πάλι 15% στην τιμή αυτή ? Γιατί βλέπω ότι μου αναγράφει την εκτύπωση και εδώ που θεωρητικά είναι ανανέωση Το έχει δοκιμάσει κανένας; Ισχύει το 15% στην νέα τους τιμή ή πληρώνουμε το 1369.99 χωρίς εκτύπωση ? 1369.99 χωρίς εκτύπωση
Panosss_2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, stavros750 είπε 1369.99 χωρίς εκτύπωση Καλώς έγινε η ακύρωση δηλαδή Θα περιμένω εκτύπωση αποκλείεται να μην βγάλουν ρ παιδιά
yiannis1908 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Solved thanks Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από yiannis1908
Eldir13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα να ενημερώσω ότι με πληρωμένο PIA vpn και σε τηλεόραση και σε κινητό παίζει ΚΑΝΟΝΙΚΆ και η Turkish annual pass... απλά πρέπει να είναι το ίδιο vpn και στα δύο (γτ δοκίμαζα αρχικά με lat στο κινητό κ pia στην TV) Πολύ θετική εξέλιξη αυτή για να γλυτώσουμε το cast 😁😁😁 2
akumakos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Εμενα μπηκε η εκπτωση του 15% για του χρονου. Λογικα θα το δουν και αλλα παιδια που εχουν παλιους λογαριασμους. Απο οτι βλεπω ομως δεν μπορουμε να βαλουμε αλλο κωδικο και χανουμε κανα 20% αν δωσουν. Δεν πειραζει ομως μην ειμαστε πλεονεκτες. Παμε για τελικο παναθα ολυμπιακος στο οακα
Panas50 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Αυτόματη ανανέωση στην περσινή μου συνδρομή, πήρε και την έκπτωση 30%, με χρέωσε μόλις 735 λίρες δηλαδή 15-16 €. Εγώ το βάζω να παίζει στο laptop το οποίο απλά συνδέω στην hdmi θύρα της smart tv. Καλή σεζόν και μακάρι να λύσουμε τις διαφορές μας στον τελικό!
archi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) επειδή άλλοι λένε ότι θέλει vpn κ άλλοι όχι,εχουμε καταλήξει κάπου? η να περιμένω να ανανεώσω αυτόματα στις 29 ?δεν θέλω να μπλέξω με vpn. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από archi
alxnt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου On 02/09/2025 at 13:28, alxnt said: Υποψιάζεται κανείς γιατί μου τα βγάζει διπλά; Το ίδιο και σε ένα 2ο account που έχω το οποίο όμως δεν έχει ενεργή συνδρομή αυτή τη στιγμή. Σε μένα πριν λήξει είχε και τα "global" και τα "turkish". Πέρσι, μετά την ανανέωση είχα βγάλει την κάρτα την οποία ξανά πρόσθεσα πριν λήξει η τρέχουσα συνδρομη. Τώρα βγάζει μόνο τα turkish χωρίς όμως να έχω κάνει cancel, απλά το άφησα να λήξει μήπως και βγάλουν κάποιο κουπόνι. Έτσι γίνεται; Δηλαδή άμα το αφήσουμε να λήξει θεωρείται αυτομάτως canceled;
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου ...ο καθένας πραγματικά πρέπει να παίρνει άλλη τιμή στη συνδρομή του. Πλέον δεν θα μου κάνει εντύπωση οποιαδήποτε τιμή ή έξτρα φόρο και να ακούσω. Πολλοί από αυτούς που έφτιαξαν πέρσι νέο λογαριασμό, πήραν έκπτωση και πλήρωσαν κάπου 600 λίρες (εμού συμπεριλαμβανομένου), αλλά φέτος ανανεώθηκαν αυτόματα στα 1369, όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί. Άλλοι όμως εξακολουθούν να παίρνουν την έκπτωση του 15-30% στην ανανέωση. Είναι να απορείς. Με αποκορύφωμα το από πάνω screenshot με τις διπλές συνδρομές κλπ. Απορώ τι κάνουν εκεί στην Ευρωλίγκα. Όπως και να 'χει, για την ποιότητα του προϊόντος οποιαδήποτε από αυτές τις τουρκικές τιμές θεωρώ πως είναι εξαιρετική. 4
Eleni_AEKT Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ που είχα κάνει την περσινή συνδρομή τον Αύγουστο και φέτος το άφησα να ανανεωθεί αυτόματα μου τράβηξε 1.049 λίρες παρόλο που στο active plan λέει 1.369,99. Γενικά ότι να 'ναι φέτος. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από Eleni_AEKT 2
yiannis1908 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Με τούρκικη λίρα για ετήσια συνδρομή ολα οκ αλλά χωρίς vpn τουρκίας είναι κλειδωμένο. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από yiannis1908
archi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, yiannis1908 είπε Καλησπέρα παιδιά, Με τούρκικη λίρα για ετήσια συνδρομή ολα οκ αλλά χωρίς vpn τουρκίας είναι κλειδωμένο. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από archi το τσέκαρες δλδ κ δεν σου άνοιγε?κ σε smart tv κ σε λαπτοπ?
Eldir13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, yiannis1908 είπε Σωστά. Έγραψα πιο πάνω πως γίνεται σε φετινές συνδρομές... θέλει πληρωμένο vpn στη Smart TV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα