Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Το ειχα παθει πριν πολλούς μηνες. Δοκιμασα μετα απο καιρό και εφτιαξε απο μονο του ... Προς το παρόν κανε Chromecast απτο κινητο στο tv box

Εκανα logout και clear cache & cookies στον browser και επαιξε.

• Like 2
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις διάβασα ότι όσοι έχουν EuroLeague TV θα έχουν έλληνες speakers στα ελληνικά ματσάκια. Έχω περιέργεια να δω αν θα ισχύει και για εμάς τους «Τούρκους»

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kostasbar1 είπε

Μόλις διάβασα ότι όσοι έχουν EuroLeague TV θα έχουν έλληνες speakers στα ελληνικά ματσάκια. Έχω περιέργεια να δω αν θα ισχύει και για εμάς τους «Τούρκους»

Λογικά δύσκολο να είναι Έλληνες. Μας βλέπω για μερχαμπα καταστάσεις. Δόξα σοι ξέρω λίγα 😂

Υπάρχει και πιθανότητα βέβαια να σου δίνει να επιλέξεις. Για να δούμε. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostasbar1 είπε

Λογικα παιζει με την ip σου αυτο και όχι με την χωρα που εβαλες στο vpn για να φτιαξεις τον λογαριασμο

Δημοσ.

Ελπιζω να υπαρχει επιλογη γλωσσας. Ενας απο τους βασικους λογους που εχω 6 χρονια euroleague tv ειναι οι αγγλοφωνοι σχολιαστες. 

• Like 5
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, james9tito είπε

Ελπιζω να υπαρχει επιλογη γλωσσας. Ενας απο τους βασικους λογους που εχω 6 χρονια euroleague tv ειναι οι αγγλοφωνοι σχολιαστες. 

Συμφωνώ απολύτως!

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nzeppos είπε

Αν βάλουν Έλληνες speakers, εγώ θα το κόψω. Τέλος. 

Πες το ψέμματα. Κι εγώ κυρίως για τους ξένους το έχω. Ειδικά ο τελευταίος που έχουν δύο χρόνια είναι εξαιρετικός. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς...

image.png.be3c2658deb10868625399562da4935c.png

Εκτός όλων των άλλων, ο φυσικός ήχος είναι πιο χαμηλά στην ελληνική μετάδοση ενώ η τελευταία φαίνεται να γίνεται από στούντιο. Οπότε ακόμα και από τεχνικής άποψης είναι καλύτερη η αγγλόφωνη. Πολύς κόσμος βέβαια θα προτιμήσει τα ελληνικά για προφανείς λόγους (αν και όχι μπασκετικούς).

ps: μου κάνει ένα περίεργο σήμερα. Όταν παίζουν και τα 2 μαζί σε multiview, μόλις πατήσω full screen τότε το Φενέρ-Παρί ξαφνικά πάει κανα τέταρτο πίσω και δείχνει την προηγούμενη περίοδο. Προς το παρόν τα έκανα popout στο Firefox και resize με το χέρι. Αλλά είναι περίεργο, δεν το έχω ξαναδεί.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

Ο Έλληνας ηταν λες και διάβαζε παραμύθι.... σε 30 sec έφυγε... τόσο απλά.... Και από στούντιο με χαμηλό ήχο.... μεχρι και ο Καρύδας καλύτερος είναι 😁😁😁

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Eldir13 είπε

Ο Έλληνας ηταν λες και διάβαζε παραμύθι.... σε 30 sec έφυγε... τόσο απλά.... Και από στούντιο με χαμηλό ήχο.... μεχρι και ο Καρύδας καλύτερος είναι 😁😁😁

Αυτο που κανουν μεταδοση απο στουντιο και ειναι λες και βλεπεις περιγραφη απο εκκλησια την Μ.Παρασκευη ειναι σχεδον αστειο. Το ιδιο συμβαινει και στη νοβα, εβαλα για λιγο το φενερ παρι και δεν εμπαινες στο mood με τιποτα. Ανοιξα euroleague tv και επανηλθα στις κανονικες ρυθμισεις. Μετα ερχεται φιλος μου σπιτι βαζελος να δουμε το παο-εφες μου λεει βαλε ρε νοβα να ακουμε ελληνικα. 

Το βαζω και ακουω την παντελη που την σπρωχνουν με το ζορι να μιλαει καθε 10'' και απλα να διαβαζει στατιστικα με υφοςειδικου και του λεω του φιλου μου, euroleague tv αλλιως εχει προποτζηδικο απεναντι πηγαινε δες το εκει . 

• Like 5
Δημοσ.
16 minutes ago, james9tito said:

ακουω την παντελη που την σπρωχνουν με το ζορι να μιλαει καθε 10'' και απλα να διαβαζει στατιστικα με υφοςειδικου

δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο, εχει φτασει σε σημειο να με εκνευριζει πιο πολυ κι απ τον καρυδα... ελεος!

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, james9tito είπε

Αυτο που κανουν μεταδοση απο στουντιο και ειναι λες και βλεπεις περιγραφη απο εκκλησια την Μ.Παρασκευη ειναι σχεδον αστειο. Το ιδιο συμβαινει και στη νοβα, εβαλα για λιγο το φενερ παρι και δεν εμπαινες στο mood με τιποτα. Ανοιξα euroleague tv και επανηλθα στις κανονικες ρυθμισεις. Μετα ερχεται φιλος μου σπιτι βαζελος να δουμε το παο-εφες μου λεει βαλε ρε νοβα να ακουμε ελληνικα. 

Το βαζω και ακουω την παντελη που την σπρωχνουν με το ζορι να μιλαει καθε 10'' και απλα να διαβαζει στατιστικα με υφοςειδικου και του λεω του φιλου μου, euroleague tv αλλιως εχει προποτζηδικο απεναντι πηγαινε δες το εκει . 

Ήδη μου λείπει που πέρυσι είχα Euroleague TV και φέτος έκανα την βλακεία κι έβαλα Nova.

Αυτή η Παντέλη μου σπάει τα νεύρα που πετάγεται σαν πορδή καθε 3 και λίγο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανέκαθεν (βλ. εδώ και καμια δεκαετία) οι ξένοι speakers και σχολιαστές της Euroleague TV σε βάζουν μέσα στο κλίμα του αγώνα, χωρίς τεχνικές λεπτομέρειες, χωρίς βαθυστόχαστες αναλύσεις, χωρίς πολλά-πολλά με τη διαιτησία κ.ο.κ. Στην αρχή νόμιζα ότι το κάνουν λόγω περιορισμένης εμπειρίας. Και πάλι όμως ήταν αποδεκτό, γιατί μπορούν να κάνουν ακόμα και τον πιο βαρετό ή αδιάφορο αγώνα να φαίνεται σαν τελικός Ευρωλίγκας.

Μετά όμως κατάλαβα πως όταν έχεις έναν Αρλάουκας να σου κάνει μεταδόσεις που πηδάς από τον καναπέ, χωρίς να ενδιαφέρεται για... αυτά τα βαρυσήμαντα που απασχολούν τους κάθε λογής Παπαδογιάννηδες, Σκουντήδες, Καρύδες, Ιωαννουχατζη-μη-το-πω, τότε δεν είναι θέμα γνώσεων ή εμπειρίας.

Είναι ότι οι συγκεκριμένοι ξένοι βάζουν πάνω απ' όλα το άθλημα και την ψυχαγωγία του τηλεθεατή. Δεν τους ενδιαφέρει να πετάνε την παπάρα τους όπως (σχεδόν) όλοι οι δικοί μας, που το μόνο που τους νοιάζει είναι η αυτοπροβολή τους και να το παίξουν πατριάρχες ενός αθλήματος που ούτως ή άλλως δεν κατέχουν.

Όποιος έχει δει από κοντά ή έχει μιλήσει με έστω έναν από όλους αυτούς, νομίζω εύκολα μπορεί να κατανοήσει τα παραπάνω.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά για τον μόνο που θα μπορούσα να δοκιμάσω σε περίπτωση που τον έβαζε η EuroLeague TV είναι ο καινούργιος ο νεαρός της nova, διότι είναι ο μόνος από εκεί μέσα που δίνει ρυθμό στον τηλεθεατή… Και αυτόν με προϋποθέσεις θα τον δοκίμαζα όμως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...