Panosss_2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Στις 30/7/2025 στις 5:59 ΠΜ, Eldir13 είπε Δυστυχώς η Euroleague TV το πήγε 1369 λίρες Τουρκίας ήδη... ειναι γύρω στα 30€ + -.... Αν μπορεί να το επιβεβαιώσει και κανένας άλλος φίλος... Εκπτώσεις και κωδικούς ELTV304050 κλπ κλπ κλπ μην περιμένετε... Επιβεβαιώνω Σε εμένα βέβαια εμφανίζει 15% OFF δηλαδή θα έχουμε την ίδια εκτύπωση κ για την ανανέωση ή μου το εμφανίζει επειδή το είχα πέρσυ ?? Αν κάποιος ξέρει ας το επιβεβαιώσει Any thoughts πάντως 30-35€ για όλη τη σεζόν αξίζουν λέτε ? Πέρσυ το είχα πάρει γύρω στα 26€ νομίζω , για να είμαι ειλικρινής δεν είδα ούτε το 50% των συνολικών αγώνων που έδειξε αλλά είδα πάρα πολλούς περισσότερους από όσους έβλεπα πριν το EL Tv φυσικά (συνήθως τιες ελληνικές βρίσκαμε σε λινκ έτσι κ αλλιώς κ στην χαζό Νόβα αυτό...)
nzeppos Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Για κάποιον που έχει σκοπό να δει έστω ένα 30-50% των αγώνων (όχι αποκλειστικά των ελληνικών ομάδων) θεωρώ ότι αξίζει με κλειστά μάτια σε οποιαδήποτε τουρκική τιμή. 1
Panas50 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Αν έχεις συνδρομή και στη Nova φυσικά δεν αξίζει. Αν όχι φυσικά και αξίζει. Εγώ βλέπω όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και μερικά του Παναθηναϊκού. Αν σκεφτείς ότι μιλάμε για 38 αγωνιστικές + playoff + F4, η τιμή των 30 ευρώ είναι δώρο. 1
nzeppos Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Νομίζω το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του League Pass (τουλάχιστον όταν βλέπεις από browser) είναι η παράλληλη παρακολούθηση. Προφανώς κι εγώ βλέπω σχεδόν όλους τους πρασινοκόκκινους αγώνες, αλλά σχεδόν ποτέ δεν τους βλέπω μόνους τους. Από δίπλα πάντα θα έχω ένα έως τρία άλλα παιχνίδια που παρακολουθώ παράλληλα. Το κακό είναι πως στην τηλεόραση δεν γίνεται αυτό και αν δούμε αν/πότε θα το υλοποιήσουν επιτέλους. ps: το δεύτερο μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι οι ξένοι σπίκερ και σχολιαστές.
Eldir13 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Στις 1/8/2025 στις 5:42 ΜΜ, Panosss_2023 είπε Επιβεβαιώνω Σε εμένα βέβαια εμφανίζει 15% OFF δηλαδή θα έχουμε την ίδια εκτύπωση κ για την ανανέωση ή μου το εμφανίζει επειδή το είχα πέρσυ ?? Αν κάποιος ξέρει ας το επιβεβαιώσει Any thoughts πάντως 30-35€ για όλη τη σεζόν αξίζουν λέτε ? Πέρσυ το είχα πάρει γύρω στα 26€ νομίζω , για να είμαι ειλικρινής δεν είδα ούτε το 50% των συνολικών αγώνων που έδειξε αλλά είδα πάρα πολλούς περισσότερους από όσους έβλεπα πριν το EL Tv φυσικά (συνήθως τιες ελληνικές βρίσκαμε σε λινκ έτσι κ αλλιώς κ στην χαζό Νόβα αυτό...) Που σου εμφανίζει το 15% off φίλε ;;;
Panosss_2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 21 ώρες πριν, Eldir13 είπε Που σου εμφανίζει το 15% off φίλε ;;; Στην καρτέλα που σου εμφανίζει την συνδρομή που έχεις αγοράσει και λέει να πληρώσεις ή να κάνεις ακύρωση, απλά έχει ένα κουτακι στην μεσση 15% off αλλά μάλλον είναι η περσινή έκπτωση δεν νομίζω ότι ισχύει για την ανανέωση Στις 1/8/2025 στις 6:55 ΜΜ, Panas50 είπε Αν έχεις συνδρομή και στη Nova φυσικά δεν αξίζει. Αν όχι φυσικά και αξίζει. Εγώ βλέπω όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και μερικά του Παναθηναϊκού. Αν σκεφτείς ότι μιλάμε για 38 αγωνιστικές + playoff + F4, η τιμή των 30 ευρώ είναι δώρο. Εγώ βλέπω όλους τους αγώνες από πειρατικά αλλά φέτος έβαλα πρώτη φορά EL Tv , αρκετά ευχαριστημένος δεν είδα αρκετούς αγώνες όμως Το μόνο πρόβλημα που είχα με την EL Tv ήταν ότι έβαζα ακουστικά στα ντέρμπι (κ σπάνια σε ματς αιωνίων) γιατί ο γείτονας ήταν πιο μπροστά από εμένα Αυτό είναι που σκέφτομαι κατά πόσο θα δω τους περισσότερους αγώνες. Γιατί για το φάσμα των αγώνων αξίζει , συν ότι έχεις κ παλιά Ρίπλεϊ αγώνες να ξανά δεις κ φυσικά όλους τους αγώνες φης ίδιας σεζόν
Eldir13 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Λοιπόν έκανα ανανέωση με τη νέα τιμή, 29€ βγήκε με revolut... με παίδεψε λίγο στη σύνδεση.... Γιατί ενώ συνδέθηκε στην TV είχε κλειδωμένα τα περσινά παιχνίδια και έλεγε manage your subscribtion.... με τα πολλά άνοιξα στο κινητό με vpn lat τη σελίδα και έβαλα έναν αγώνα... και με vpn Τουρκίας στην TV (έχω PIA vpn) δούλεψε κανονικά.... τις επόμενες μέρες θα τσεκάρω αν είναι οκ η χρειάζεται μόνιμα vpn... εχω την αίσθηση οτι με όλα οσα γίνονται και τη καταπολέμηση της Π@ρατειας, μάλλον θα χρειαστεί και vpn στην TV εκεί από όσο ξέρω δεν υπάρχουν free... Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσω...
inuk35 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από μένα. Αυτόματη ανανέωση από πέρυσι, δεν την είχα ακυρώσει, μου τράβηξε από payzy 22.91 ευρώ,1050 τλ αν θυμάμαι καλά. Η περσινή συνδρομή είχε γίνει ακριβώς πριν 1 χρόνο με όλα τα συμφραζόμενα, VPN και τα ρέστα, φέτος όλα γίναν αυτόματα. For your consideration Επεξ/σία 8 Αυγούστου από inuk35
giorgikas Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Καλησπερα σε ολη την ομαδα, Ξερει κανεις αν κανω cancel θα μπορω να ανανεωσω μεχρι 18/8 με την περσινη τιμη-αν θυμαμαι καλα1050 λιρες Τουρκιας. Μου εχει βγαλει το παρακατω μηνυμα και θα γινει αυτοματη ανανεωση με τη νεα τιμη στις 18/9. ευχαριστω και καλες διακοπες για ολους. The price will change to ₺1369.99/ Year from 19th Aug, 2025, Click here to opt-in Annual Pass ₺1369.99/ Year * Current payment method visa **** Apply a Promo Code All access pass for EuroLeague and BKT EuroCup including over 450 live games per season. Watch live games, on-demand videos and behind the scenes content. Yearly subscription, auto renew, cancel anytime. Cancel * The price will change to ₺1369.99/ Year from 19th Aug, 2025, Click here to opt-in
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα