Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, igetikotatos said:

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μερικές απορίες σχετικά με το θέμα επειδη ειμαι παντελως ασχετος και πρωτη φορα θα ασχοληθω με κατι τετοιο. Καταρχάς το vpn.lat πόσο σειφ ειναι? Αν το κατεβάσω στο κινητο μου θα ειναι όλα οκευ απο εφαρμογές τραπεζών και γενικα προσωπικά στοιχεία? Υπάρχει περίπτωση να κολλήσω κάποιον ιό ή να αντιμετωπίσω κάποιου είδους προβλημα ? Ποια αλλα vpn απο τα γνωστά έχει φρι trial και έχει και τους σερβερς στην Τουρκία?

Κατά δεύτερον, τα βήματα της διαδικασίας ποια ειναι? Περα απο το billing address πρέπει να προσέξω κατι άλλο?

Ιό όχι, αλλά όπως και σε κάθε free VPN καλό είναι να περιορίζεις τις ενέργειές σου. Καλά θα είναι να μην χρησιμοποιήσεις τις "κανονικές" σου κάρτες, αλλά virtual κάρτες τύπου Revolut (ή ακόμα και ελληνικής τράπεζας) που τις φορτίζεις επιτόπου με το ποσό που χρειάζεσαι.

Μετά τη συναλλαγή μπορείς να απεγκαταστήσεις το app αν δεν το χρειάζεσαι.

Δεν είναι θέμα μόνο ποια VPN είναι free και δίνουν τουρκική IP, αλλά πρέπει να τα δέχεται και η Euroleague TV και πέρσι στα περισσότερα δεν το έκανε (είτε free, είτε επί πληρωμή). Κάποιοι servers του LAT έπαιζαν πέρσι, ελπίζουμε να παίζουν και φέτος. Διαφορετικά θα βρεθεί κάτι άλλο.

Τα βήματα της διαδικασίας είναι να συνδεθείς στο VPN, να ανοίξεις browser σε incognito ώστε να μην έχει κρατήσει cookies κλπ από ελληνικές IP, να φτιάξεις νέο account στο Euroleague TV (signup/register) αφού επιβεβαιώσεις ότι σου εμφανίζει τιμές σε τουρκική λίρα, να επιλέξεις το ετήσιο πρόγραμμα και να δηλώσεις τη μέθοδο πληρωμής (δηλ. την κάρτα σου). Αν σου βγάλει λάθος στο τελευταίο βήμα , τότε δοκίμασε με διαφορετικό τουρκικό server ή με διαφορετικό VPN (κατά προτίμηση σε νέο incognito browser αλλά με το ίδιο username/password που έφτιαξες πριν).

Εκτός από κάρτα φαίνεται να δέχεται και Paypal, αλλά δεν θυμάμαι αν έχει περιορισμούς για αυτό.

Προσωπικά μετά το τέλος της διαδικασίας, βγαίνω από το VPN και προληπτικά αλλάζω το password του Euroleague TV.

Αν ψάξεις σε παρόμοια post πριν 1 χρόνο, νομίζω θα δεις πιο αναλυτικές οδηγίες από τις δικές μου.

ps: Κάτι που μόλις βρήκα, είναι πως χθες μου πετούσε λάθος αν έμπαινα με NordVPN, έφτιαχνα νέο account, επέλεγα χώρα Τουρκία και διάλεγα payment method. Βρήκα όμως πως αν δηλώσεις οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν σου βγάζει λάθος ακόμα κι αν η τιμή παραμένει σε τουρκικές λίρες.

Επίσης αν διαλέξεις billing address Τουρκία κατά το "add a new payment method", σου βάζει και έξτρα φόρο 274 λίρες οπότε στη συγκεκριμένη οθόνη μάλλον καλύτερα να δηλωθεί Ελλάδα ή οτιδήποτε άλλο που έχουν μηδενικό φόρο. Ούτως ή άλλως όλα τα παραπάνω βήματα είναι μόνο για την πληρωμή της συνδρομής και δεν χρειάζονται ξανά μέσα στη σεζόν (όλοι οι αγώνες παίζουν κανονικά χωρίς VPN).

image.png.6e5c2fdf615b87d25db5e4cf207fda4f.png

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nzeppos είπε

Ιό όχι, αλλά όπως και σε κάθε free VPN καλό είναι να περιορίζεις τις ενέργειές σου. Καλά θα είναι να μην χρησιμοποιήσεις τις "κανονικές" σου κάρτες, αλλά virtual κάρτες τύπου Revolut (ή ακόμα και ελληνικής τράπεζας) που τις φορτίζεις επιτόπου με το ποσό που χρειάζεσαι.

Δεν είναι θέμα μόνο ποια VPN είναι free και δίνουν τουρκική IP, αλλά πρέπει να τα δέχεται και η Euroleague TV και πέρσι στα περισσότερα δεν το έκανε (είτε free, είτε επί πληρωμή). Κάποιοι servers του LAT έπαιζαν πέρσι, ελπίζουμε να παίζουν και φέτος. Διαφορετικά θα βρεθεί κάτι άλλο.

Τα βήματα της διαδικασίας είναι να συνδεθείς στο VPN, να ανοίξεις browser σε incognito ώστε να μην έχει κρατήσει cookies κλπ από ελληνικές IP, να φτιάξεις νέο account στο Euroleague TV (signup/register) αφού επιβεβαιώσεις ότι σου εμφανίζει τιμές σε τουρκική λίρα, να επιλέξεις το ετήσιο πρόγραμμα και να δηλώσεις τη μέθοδο πληρωμής (δηλ. την κάρτα σου). Αν σου βγάλει λάθος στο τελευταίο βήμα , τότε δοκίμασε με διαφορετικό τουρκικό server ή με διαφορετικό VPN (κατά προτίμηση σε νέο incognito browser αλλά με το ίδιο username/password που έφτιαξες πριν).

Εκτός από κάρτα φαίνεται να δέχεται και Paypal, αλλά δεν θυμάμαι αν έχει περιορισμούς για αυτό.

Προσωπικά μετά το τέλος της διαδικασίας, βγαίνω από το VPN και προληπτικά αλλάζω το password του Euroleague TV.

Αν ψάξεις σε παρόμοια post πριν 1 χρόνο, νομίζω θα δεις πιο αναλυτικές οδηγίες από τις δικές μου.

ps: Κάτι που μόλις βρήκα, είναι πως χθες μου πετούσε λάθος αν έμπαινα με NordVPN, έφτιαχνα νέο account, επέλεγα χώρα Τουρκία και διάλεγα payment method. Βρήκα όμως πως αν δηλώσεις οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν σου βγάζει λάθος ακόμα κι αν η τιμή παραμένει σε τουρκικές λίρες.

Επίσης αν διαλέξεις billing address Τουρκία κατά το "add a new payment method", σου βάζει και έξτρα φόρο 274 λίρες οπότε στη συγκεκριμένη οθόνη μάλλον καλύτερα να δηλωθεί Ελλάδα ή οτιδήποτε άλλο που έχουν μηδενικό φόρο. Ούτως ή άλλως όλα τα παραπάνω βήματα είναι μόνο για την πληρωμή της συνδρομής και δεν χρειάζονται ξανά μέσα στη σεζόν (όλοι οι αγώνες παίζουν κανονικά χωρίς VPN).

Γεια σας και παλι. Ενώ εχω κανει ολα τα βηματα και την πληρωμη κανονικα, οταν κλεινω το vpn μου βγαζει κλειδωμενους τους αγωνες σε επαναληψη.  Επισης πριν μπω στο home που εχει το streaming μου βγαζει επιλογες για subscription σε ευρω. Εχω βαλει billing adress τουρκια. Επισης δεν ξερω αν παιζει κάποιο ρολο αν εκανα την εγγραφη σε ανωνυμη περιηγηση καθως δεν to θυμαμαι. Ειχα σκοπο να μην κρατησω το vpn ( κατεβασα ενα με συνδρομη για πιο safe μιας και δεν ειχα δει το μνμ σας) οποτε δεν ξερω τι λυση υπαρχει τωρα. Ολες τις διαδικασιες και το streaming της εχω κανει απο laptop και browser.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έλεγα δοκίμασε να κάνεις ένα login από κανονικό browser και χωρίς VPN. Μετά πήγαινε στο https://euroleague.tv/account?section=payment_details ή στο https://euroleague.tv/account?section=subscriptions. Θα πρέπει να σου δείχνει ότι έχεις πληρώσει και ότι έχεις ενεργή συνδρομή σε λίρες. Δεν έχει σημασία τι δείχνει στις υπόλοιπες επιλογές για συνδρομή (κι εμένα σε ευρώ μου τα δείχνει όταν είμαι χωρίς VPN, αλλά η ενεργή συνδρομή φαίνεται σε λίρες). 

Αν τα παραπάνω είναι οκ, τότε δεν είμαι σίγουρος τι είναι αυτό με τους κλειδωμένους αγώνες. Αν έχουμε ένα παράδειγμα (κατά προτίμηση από οποιοδήποτε αγώνα της περσινής σεζόν) να δοκιμάσουμε για να δούμε τι κάνει. 

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

image.png.d5b904b6305efd6528165c4d1457dcc7.pngimage.png.a111cfd121295d19c6c439484dfd045d.pngimage.png.eb21a5b477a5f4e37ea07794ca336b35.png

Ετσι μου τα βγαζει οπως παραπανω

Γενικα αν αν μπω με vpn φαινονται ολα κομπλε. Αν ενω εχω συνδεθει με vpn και στη συνεχεια το κλεισω χωρις να εχω κανει log out το euroleague tv δεν φαινεται να εχω προβλημα. Αν ομως αποσθνδεθω και μπω κανονικα χωρις vpn τα βγαζει κλειδωμενα.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, igetikotatos είπε

image.png.d5b904b6305efd6528165c4d1457dcc7.pngimage.png.a111cfd121295d19c6c439484dfd045d.pngimage.png.eb21a5b477a5f4e37ea07794ca336b35.png

Ετσι μου τα βγαζει οπως παραπανω

Γενικα αν αν μπω με vpn φαινονται ολα κομπλε. Αν ενω εχω συνδεθει με vpn και στη συνεχεια το κλεισω χωρις να εχω κανει log out το euroleague tv δεν φαινεται να εχω προβλημα. Αν ομως αποσθνδεθω και μπω κανονικα χωρις vpn τα βγαζει κλειδωμενα.

Άρα φέτος μόνο με vpn σε android tv... δυστυχώς...γιατί καινσε μένα τα ίδια κάνει... ποιο vpn έχεις φίλε;;;; 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Eldir13 είπε

Άρα φέτος μόνο με vpn σε android tv... δυστυχώς...γιατί καινσε μένα τα ίδια κάνει... ποιο vpn έχεις φίλε;;;; 

Εχω ξενερωσει φουλ γιατι υπολογιζα να μην βαλω vpn. Τωρα εχω το mullvad για ενα μηνα με ενα ταληρο γιατι το ήθελα και αλλες αγορες. Τωρα για μονιμα δεν ξερω τι να κανω. Αν είναι να φυγει κανα πενηνταρι σε vpn παω σε τιμες που ελλαδας οσων αφορα το euroleague tv. οποτε μαλλον δωρον αδωρον τελικα η φαση.

Παντως δεν ξερω αν θα μεινω σε mullvad. θα δω τι επιλογες εχω σε συνδιασμο ασφαλειας τιμων και ταχυτητας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παραπάνω είναι μόνο για Android TV; Σε browser ή mobile app παίζει; Γιατί τα 2 τελευταία εμένα λειτουργούν κανονικά χωρίς VPN (σε TV δεν δοκίμασα ακόμα).

Αν σας παίζει σε browser και κυρίως σε mobile, τότε αφού ξεκινήσει το streaming δοκιμάστε να κάνετε cast στο Android TV να δείτε αν δουλεύει. Αν δεν σας παίζει σε browser/mobile, τότε κάτι άλλο γίνεται.

Να σημειώσω επίσης ότι στο παραπάνω payment history φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί η Τουρκία σαν billing country, μιας και έχει εφαρμοστεί ο έξτρα τουρκικός φόρος που έγραφα πιο πάνω (1643 λίρες αντί για 1369). Οπότε ίσως παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο.

image.png.253f2c2429283b76cd621afc4ffd531a.png

Στην αντίστοιχη δική μου σελίδα εμφανίζεται η πληρωμή χωρίς φόρο.

Θα δοκιμάσω αργότερα σε Android TV και θα επανέλθω.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
7 ώρες πριν, igetikotatos είπε

Εχω ξενερωσει φουλ γιατι υπολογιζα να μην βαλω vpn. Τωρα εχω το mullvad για ενα μηνα με ενα ταληρο γιατι το ήθελα και αλλες αγορες. Τωρα για μονιμα δεν ξερω τι να κανω. Αν είναι να φυγει κανα πενηνταρι σε vpn παω σε τιμες που ελλαδας οσων αφορα το euroleague tv. οποτε μαλλον δωρον αδωρον τελικα η φαση.

Παντως δεν ξερω αν θα μεινω σε mullvad. θα δω τι επιλογες εχω σε συνδιασμο ασφαλειας τιμων και ταχυτητας.

https://www.topcashback.com/surfshark/
https://www.topcashback.com/private-internet-access/

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nzeppos είπε

Τα παραπάνω είναι μόνο για Android TV; Σε browser ή mobile app παίζει; Γιατί τα 2 τελευταία εμένα λειτουργούν κανονικά χωρίς VPN (σε TV δεν δοκίμασα ακόμα).

Αν σας παίζει σε browser και κυρίως σε mobile, τότε αφού ξεκινήσει το streaming δοκιμάστε να κάνετε cast στο Android TV να δείτε αν δουλεύει. Αν δεν σας παίζει σε browser/mobile, τότε κάτι άλλο γίνεται.

Να σημειώσω επίσης ότι στο παραπάνω payment history φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί η Τουρκία σαν billing country, μιας και έχει εφαρμοστεί ο έξτρα τουρκικός φόρος που έγραφα πιο πάνω (1643 λίρες αντί για 1369). Οπότε ίσως παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο.

image.png.253f2c2429283b76cd621afc4ffd531a.png

Στην αντίστοιχη δική μου σελίδα εμφανίζεται η πληρωμή χωρίς φόρο.

Θα δοκιμάσω αργότερα σε Android TV και θα επανέλθω.

Οχι αυτα που εχω στειλει ΔΕΝ ειναι για android tv ειναι για browser απο laptop

Επισης Τουρκια εβαλα στο billing adress επειδη εχει υπωθει στο φορουμ. Δεν νομιζω οτι φταιει δλδη αυτο. Επισης αλλαξα χωρα για δοκιμηη και παλι τζιφος.

Επειδη τσεκαρα το φορουμ και περσυ πριν την σεζον τα ιδια προβληματα υπηρχαν αλλα διορθωθηκαν. Το θεμα είναι οτι τοτε το ειχατε ολοι ενω τωρα μονο εγω. Αρα μαλλον κατι εχω κανει λάθος. Εχετε καμια ιδεα για το πως μπορω να το λύσω??

Δημοσ.
14 ώρες πριν, nzeppos είπε

Μισο λεπτό . Αν δηλαδη μπει billing address Τουρκία σου βαζει εξτρα φόρο ακομα και με vpn τουρκιας? Αρα βαζουμε billing address Ελλαδας με vpn Τουρκίας και βγαινει 28?

Δημοσ.

Λοιπον τρεις είναι οι εκδοχές σε μένα. Ή φταίει το billing address (τουρκια ) οταν έβαλα το πακέτο 

Ή δεν μπήκα απο ανώνυμη περιήγηση (δεν νομίζω να φταίει αυτο)

Ή τους νέους λογαριασμούς τους έχουν στην μπουκα και δεν αφήνουν να μπαίνουμε απο άλλη ip.

Όπως και να έχει δεν βλέπω λύση στο θεμα μου δυστυχώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 minutes ago, Aggelos_INSM said:

Μισο λεπτό . Αν δηλαδη μπει billing address Τουρκία σου βαζει εξτρα φόρο ακομα και με vpn τουρκιας? Αρα βαζουμε billing address Ελλαδας με vpn Τουρκίας και βγαινει 28?

Από τις δοκιμές που έκανα χθες, αυτό κατάλαβα. Όταν δήλωνα Τουρκία σαν billing country κατά τη διαδικασία της προσθήκης payment method, τότε έβαζε φόρο. Όταν το άλλαζα σε Ελλάδα ή Αφγανιστάν ή οτιδήποτε άλλο, τότε δεν είχε φόρο.

Ωστόσο το παραπάνω ήταν δοκιμή και δεν ολοκλήρωσα τη διαδικασία (αφού είχα κάνει ήδη αυτόματη ανανέωση στο κανονικό μου account που δεν ισχύουν τίποτα από τα παραπάνω), οπότε δεν ξέρω αν με billing country διαφορετικό της Τουρκίας θα έσκαγε στο επόμενο στάδιο η πληρωμή με κάρτα. Το πιθανότερο όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

ps: προφανώς όλα αυτά με VPN Τουρκίας.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Υποψιάζεται κανείς γιατί μου τα βγάζει διπλά; Το ίδιο και σε ένα 2ο account που έχω το οποίο όμως δεν έχει ενεργή συνδρομή αυτή τη στιγμή.

el.png

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, alxnt είπε

Υποψιάζεται κανείς γιατί μου τα βγάζει διπλά; Το ίδιο και σε ένα 2ο account που έχω το οποίο όμως δεν έχει ενεργή συνδρομή αυτή τη στιγμή.

el.png

Και εμενα ετσι μου τα εβγαζε. 

Λετε να φταιει αυτο στο ζητημα που εχω με το vpn?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...