nzeppos Δημοσ. χθες στις 01:55 μμ Δημοσ. χθες στις 01:55 μμ (επεξεργασμένο) Ναι είναι θέμα του VPN αυτό, αλλά δεν νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα. Έτσι μου το βγάζει κι εμένα όταν είμαι συνδεδεμένος από Τουρκία. Δείχνει τη ενεργή συνδρομή και μετά όλα τα υπόλοιπα διπλά όπως στο screenshot. Όταν ΔΕΝ είμαι μέσω VPN, τότε δείχνει μόνο δύο επιλογές: την ενεργή τουρκική συνδρομή σε λίρες και μια επιλογή downgrade για monthly συνδρομή στα 15 ευρώ το μήνα. Επεξ/σία χθες στις 01:57 μμ από nzeppos
Panosss_2023 Δημοσ. χθες στις 02:20 μμ Δημοσ. χθες στις 02:20 μμ Καμία έκπτωση μάγκες :/ Πέρσυ το πήρα 18€ και τώρα είναι στα 28€ , ακόμα περιμένω μέχρι την πρεμιέρα μήπως βγει κάτι να κόψουμε κανένα € είναι μεγάλη διαφορά από πέρσυ αλλα ακόμα κ αν δεν βγάλουν discounts θα το πάρω κ πάλι αξίζει άλλωστε 1
Aggelos_INSM Δημοσ. χθες στις 02:26 μμ Δημοσ. χθες στις 02:26 μμ 2 ώρες πριν, nzeppos είπε Από τις δοκιμές που έκανα χθες, αυτό κατάλαβα. Όταν δήλωνα Τουρκία σαν billing country κατά τη διαδικασία της προσθήκης payment method, τότε έβαζε φόρο. Όταν το άλλαζα σε Ελλάδα ή Αφγανιστάν ή οτιδήποτε άλλο, τότε δεν είχε φόρο. Ωστόσο το παραπάνω ήταν δοκιμή και δεν ολοκλήρωσα τη διαδικασία (αφού είχα κάνει ήδη αυτόματη ανανέωση στο κανονικό μου account που δεν ισχύουν τίποτα από τα παραπάνω), οπότε δεν ξέρω αν με billing country διαφορετικό της Τουρκίας θα έσκαγε στο επόμενο στάδιο η πληρωμή με κάρτα. Το πιθανότερο όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. ps: προφανώς όλα αυτά με VPN Τουρκίας. Να σαι καλα
nzeppos Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δοκίμασα τώρα σε Android TV και παίζει κανονικά χωρίς VPN. Μένει να δούμε αν είναι κάτι που κάνει σε νέα accounts ή έχει να κάνει με το billing country που δηλώνεται κατά την πληρωμή.
stavros750 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Είχα και εγώ μια λειτουργική συνδρομή που γινόταν ανανέωση κάθε χρόνο και είχα μπει τις προάλλες να δω τι παίζει με την αλλαγή τιμής. Χαζεύοντας λίγο είδα ότι δεν μπορώ να κάνω πρόωρη ανανέωση με την παλιά τιμή. Προκειμένου να αποφύγω την στιγμή της ανανέωσης να μην έχω χρήματα, σκέφτηκα να ανανεώσω με μια επιλογή που μου πετούσε και την πάτησα. Η επιλογή είναι το Turkish Annual Pass όπως αναφέρθηκε παραπάνω που προϋποθέτει συνέχεια vpn (φαίνονται κλειδωμένα όταν μπαίνεις χωρίς vpn). Η παλιά έχει καταργηθεί όταν μπαίνεις με VPN εκτός αν καταλαβαίνω είναι ενεργή από παλιά. Ας ελπίζουμε να μην πάνε τελείως χαμένα τα λεφτά μας και να συνδέεται χωρίς πολλές προσπάθειες, μιας και τα βρήκα σκούρα σήμερα για κανα πεντάλεπτο αν και εν τέλει μπήκε. Edit: Συνδέθηκα με vpn στην εφαρμογή και στην συνέχεια το έσβησα. Φαίνεται να λειτουργεί ακόμη και χωρίς vpn. Κάνει reset πάλι αν κάνεις logout και login χωρίς VPN (στα εμφανίζει κλειδωμένα). Άρα το θέμα φαίνεται να λύνεται αν μόνο την στιγμή του login έχεις ενεργοποιημένο VPN. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από stavros750 1
Eldir13 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Εγώ αυτό που βλέπω παίδες είναι ότι μόνο σε android tv έχουμε θέμα... στα άλλα... κινητό, tablet, pc... παίζει κομπλέ από τον browser
stavros750 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 18 minutes ago, Eldir13 said: Εγώ αυτό που βλέπω παίδες είναι ότι μόνο σε android tv έχουμε θέμα... στα άλλα... κινητό, tablet, pc... παίζει κομπλέ από τον browser Εμένα συνδέθηκε μετά από 3-4 λεπτά. Μάλλον είναι της υπομονής. Είχε κολλήσει στο Ready to cast.
igetikotatos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 47 λεπτά πριν, stavros750 είπε Είχα και εγώ μια λειτουργική συνδρομή που γινόταν ανανέωση κάθε χρόνο και είχα μπει τις προάλλες να δω τι παίζει με την αλλαγή τιμής. Χαζεύοντας λίγο είδα ότι δεν μπορώ να κάνω πρόωρη ανανέωση με την παλιά τιμή. Προκειμένου να αποφύγω την στιγμή της ανανέωσης να μην έχω χρήματα, σκέφτηκα να ανανεώσω με μια επιλογή που μου πετούσε και την πάτησα. Η επιλογή είναι το Turkish Annual Pass όπως αναφέρθηκε παραπάνω που προϋποθέτει συνέχεια vpn (φαίνονται κλειδωμένα όταν μπαίνεις χωρίς vpn). Η παλιά έχει καταργηθεί όταν μπαίνεις με VPN εκτός αν καταλαβαίνω είναι ενεργή από παλιά. Ας ελπίζουμε να μην πάνε τελείως χαμένα τα λεφτά μας και να συνδέεται χωρίς πολλές προσπάθειες, μιας και τα βρήκα σκούρα σήμερα για κανα πεντάλεπτο αν και εν τέλει μπήκε. Edit: Συνδέθηκα με vpn στην εφαρμογή και στην συνέχεια το έσβησα. Φαίνεται να λειτουργεί ακόμη και χωρίς vpn. Κάνει reset πάλι αν κάνεις logout και login χωρίς VPN (στα εμφανίζει κλειδωμένα). Άρα το θέμα φαίνεται να λύνεται αν μόνο την στιγμή του login έχεις ενεργοποιημένο VPN. ΝΑΙΙΙΙ Ακριβως τα ιδια εχω παθει. Επισης κανει reset προφανως και αν αφησεις αρκετη ωρα το pc η παει σε ανστολη λειτουργιας. Οποτε μαλλον ειναι με τις καινουργιες συνδρομες το θεμα. Αν εχει καποιος vpn και συνδρομη ενεργη να αλλαξουμε accounts μπας και γλυτωσω το κωλοvpn😂😇
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα