nikosgnr Δημοσ. χθες στις 06:27 μμ Δημοσ. χθες στις 06:27 μμ Άργησαν πολύ φέτος με το εκπτωτικό. Σκέφτομαι πως ίσως έχει να κάνει με το Ευρωμπάσκετ και το δώσουν απο βδομάδα.
Aggelos_INSM Δημοσ. χθες στις 09:17 μμ Δημοσ. χθες στις 09:17 μμ Τελικά θα παιζει και χωρις vpn? Οσοι κανατς συνδρομη φετος σας δειχνει τα ματς?
Panosss_2023 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 3 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Τελικά θα παιζει και χωρις vpn? Οσοι κανατς συνδρομη φετος σας δειχνει τα ματς? VPN βάζεις μόνο για να το αγοράσεις φθηνότερα μέσω διαφορετικής ισοτιμίας (με ένα δωρεάν VPN κάνεις άνετα την δουλειά σου ) Μετά δεν χρειάζεται VPN βλέπεις κανονικά αγώνες χωρίς αυτό 6 ώρες πριν, nikosgnr είπε Άργησαν πολύ φέτος με το εκπτωτικό. Σκέφτομαι πως ίσως έχει να κάνει με το Ευρωμπάσκετ και το δώσουν απο βδομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να απαντάνε σε κανένα email έτσι ? Να ρωτούσαμε αν θα βγάλουν 🤣 αν δεν βγάλουν κανένα κωδικό να το αγοράσουμε από τώρα να δούμε και κανένα ματς έληξε το περσινό
Eldir13 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 33 λεπτά πριν, Panosss_2023 είπε VPN βάζεις μόνο για να το αγοράσεις φθηνότερα μέσω διαφορετικής ισοτιμίας (με ένα δωρεάν VPN κάνεις άνετα την δουλειά σου ) Μετά δεν χρειάζεται VPN βλέπεις κανονικά αγώνες χωρίς αυτό Δεν υπάρχει περίπτωση να απαντάνε σε κανένα email έτσι ? Να ρωτούσαμε αν θα βγάλουν 🤣 αν δεν βγάλουν κανένα κωδικό να το αγοράσουμε από τώρα να δούμε και κανένα ματς έληξε το περσινό Είναι σίγουρο αυτό? εγώ αγόρασα νέα συνδρομή τέλος Αυγούστου, και σε android tv και με vpn k χωρίς μου έβγαζε κλειδωμένους τους αγώνες της Euroleague... μονο σε κινητό-laptop και μόνο με VPN έπαιζε κανονικά
Panosss_2023 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 6 λεπτά πριν, Eldir13 είπε Είναι σίγουρο αυτό? εγώ αγόρασα νέα συνδρομή τέλος Αυγούστου, και σε android tv και με vpn k χωρίς μου έβγαζε κλειδωμένους τους αγώνες της Euroleague... μονο σε κινητό-laptop και μόνο με VPN έπαιζε κανονικά Σε κινητό και λάπτοπ εγώ έβλεπα χωρίς VPN πάντως , γιατί θυμάμαι ότι έδειχνε τις ελληνικές τιμές στις ανανεώσεις και στα πακέτα
Eldir13 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 9 λεπτά πριν, Panosss_2023 είπε Σε κινητό και λάπτοπ εγώ έβλεπα χωρίς VPN πάντως , γιατί θυμάμαι ότι έδειχνε τις ελληνικές τιμές στις ανανεώσεις και στα πακέτα Ενδεχομένως ναι να βλέπεις χωρίς VPN... απλά σε android tv νομίζω φέτος έχει θέμα... εκτός αν έστρωσε η παίζει μόνο με vpn 1
stavros750 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 7 hours ago, Eldir13 said: Ενδεχομένως ναι να βλέπεις χωρίς VPN... απλά σε android tv νομίζω φέτος έχει θέμα... εκτός αν έστρωσε η παίζει μόνο με vpn Δες προηγούμενη σελίδα. Εμένα android tv, στην ουσία που πετάω τους αγώνες με Chromecast, κατάφερα να δω απλα άργησε 2-3 λεπτά να φορτώσει. Το VPN χρειάζεται μόνο στο Login του λογαριασμού που και αυτό π.χ. στο app στο κινητό δεν το κάνεις κάθε μέρα.
nikosgnr Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 10 ώρες πριν, Panosss_2023 είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να απαντάνε σε κανένα email έτσι ? Να ρωτούσαμε αν θα βγάλουν 🤣 αν δεν βγάλουν κανένα κωδικό να το αγοράσουμε από τώρα να δούμε και κανένα ματς έληξε το περσινό Δεν παίζει να μη δώσουν εκπτωτικό.
Eldir13 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 ώρες πριν, stavros750 είπε Δες προηγούμενη σελίδα. Εμένα android tv, στην ουσία που πετάω τους αγώνες με Chromecast, κατάφερα να δω απλα άργησε 2-3 λεπτά να φορτώσει. Το VPN χρειάζεται μόνο στο Login του λογαριασμού που και αυτό π.χ. στο app στο κινητό δεν το κάνεις κάθε μέρα. Οκ κατάλαβα... δλδ μέσω της εφαρμογής στην tv μάλλον το ξεχνάμε φέτος έτσι;;;;
stavros750 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 9 hours ago, Eldir13 said: Οκ κατάλαβα... δλδ μέσω της εφαρμογής στην tv μάλλον το ξεχνάμε φέτος έτσι;;;; Αν έχεις Turkish Annual pass, νομίζω είναι πλέον μονόδρομος το Chromecast από κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα