Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 minutes ago, bobabis said:

καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση.... αυτο οτι μονο για τουρκια υπαρχει georestriction μπορουμε να το τσεκαρουμε απο καπου ? 

Το λέω με τη λογική οτι υπάρχει "turkish" αλλά με τις άλλες δοκιμές με άλλες χώρες που έκανα, δε συνάντησα κάποιο "εγχώριο" πακέτο. 'Ίσως αν κάποιος άλλος έχει κάνει συνδρομή με άλλη χώρα να μπορεί να επιβεβαιώσει.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 21/9/2025 στις 9:07 ΜΜ, yiannis1908 είπε

Αν το βγάλεις σε πετάει με σφάλμα δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε περιεχόμενο. Γενικά η πλατφόρμα συμπεριφέρεται ανορθόδοξα, στο 5λεπτο θεωρείς ότι είναι όλα οκ αλλά μετά επανέρχεται σε Geolock. 

Αρα θες vpn καθ ολη τη διάρκεια που παίζει stream σε οποιαδηποτε συσκευή ? Καληνυχτα τοτε

Στις 20/9/2025 στις 12:49 ΜΜ, stavros750 είπε

Το έχουμε συζητήσει παραπάνω, απαιτείται vpn πλέον. Συγκεκριμένα στο login και μπορείς να το κλείσεις για όσο παραμένεις συνδεδεμένος. Στο κινητό αν δεν κάνω λάθος, δεν σε αποσυνδέει, επομένως μία στο τόσο θα το χρειαστείς. Σε android tv και laptop που έχει περισσότερα logins το θέλει οριακά μόνιμα.

Αρα μονο για το login? Σου κανει κοπο να το δοκιμασεις;

Δημοσ.

Ίσως να έγινε αυτό το πράγμα στους νέους τουρκικούς λογαριασμούς διότι η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε συνεργασία με το Ντουμπάι σπορτ. Θα μεταδίδει αγώνες σε όλες αυτές τις χώρες. 

Δημοσ.

Δεν έγινε μόνο στους νέους. Έγινε και σε αυτούς που δεν είχαν αυτόματη ανανέωση και έληξε η συνδρομή.

Δημοσ.

@alxnt άρα ουσιαστικά στους νέους. Όταν δεν πληρώνεις την ημέρα ανανέωσης σου και ξαναμπαίνεις είσαι ουσιαστικά νέος. Ίσως να υπαρχει κάποιος όρος στην συμφωνία με αυτό το Ντουμπάι σπορτ για τους νέους λογαριασμούς. Κλεισανε για 5χρ τα δικαιώματα σε αυτές τις περιοχές. Για αυτό δεν πειραχτηκαν ουσιαστικά όσοι ανανεώσαμε. Επειδή από φέτος ξεκινάει η συνεργασία. Έπρεπε να το ανακοινώσουν πριν το καλοκαίρι για να το καταλάβει ο κόσμος. Την ανακοίνωση χτες την πρόσεξα στο σάιτ τους και από ότι είδα την πρωτοανεβασαν στις 19. Δεν γνωρίζω αν είχε ανακοινωθεί κάτι σε κάποιο σάιτ για αυτή την συμφωνία μέσα στο καλοκαίρι. Πάντως για μένα κάποιος όρος με αυτούς έφερε όλη αυτή την κατάληξη. Μακάρι να βρεθεί κάποια λύση. 

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς νέες συνδρομές.

Τι να ανακοινώσουν; Τη συνεργασία; Το χανε πει. Προσωπικά το χα ακούσει μέσα στο καλοκαίρι αλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οτι θα άλλαζε.

Η γνώμη μου είναι οτι το κάνουν για το γνωστό λόγο με τα vpn, τουλαχιστον ετσι αποκλείουν τα free λόγω ογκοχρέωσης και ίσως σε 2ο χρόνο να εντοπίζουν και γενικά τη χρήση vpn και να τα αποκλείσουν,αν και δεν το πιστεύω γιατί η συγκεκριμένη διοργάνωση ειναι λιγο οτι να ναι. (βλ. διαφορετικές χρεωσεις σε ανανεώσεις).

Επίσης τι εννοείς να βρεθεί κάποια λύση; Έχει βρεθεί. 

• Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, alxnt said:

η συγκεκριμένη διοργάνωση ειναι λιγο οτι να ναι. (βλ. διαφορετικές χρεωσεις σε ανανεώσεις).

Αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alxnt είπε

Μάλλον εννοείς νέες συνδρομές.

Τι να ανακοινώσουν; Τη συνεργασία; Το χανε πει. Προσωπικά το χα ακούσει μέσα στο καλοκαίρι αλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οτι θα άλλαζε.

Η γνώμη μου είναι οτι το κάνουν για το γνωστό λόγο με τα vpn, τουλαχιστον ετσι αποκλείουν τα free λόγω ογκοχρέωσης και ίσως σε 2ο χρόνο να εντοπίζουν και γενικά τη χρήση vpn και να τα αποκλείσουν,αν και δεν το πιστεύω γιατί η συγκεκριμένη διοργάνωση ειναι λιγο οτι να ναι. (βλ. διαφορετικές χρεωσεις σε ανανεώσεις).

Επίσης τι εννοείς να βρεθεί κάποια λύση; Έχει βρεθεί. 

τι λυση εχουμε?

Δημοσ.

Εγώ έχω ακόμα ενεργή την περσινή συνδρομή μου και είναι Annual Pass (όχι Turkish) , λέτε ότι είναι προτιμότερο να το ανανεώσω ? 

Θα πληρώσω τη νέα τιμή μεν αλλά βλέπω τα Turkish Annual Pass έχουν θέματα 

Αύριο λήγει η διορία οπότε σήμερα πρέπει να αποφασίσω, εσείς τι προτείνετε ? 

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα ανανέωση με κλειστά μάτια.

Αυτό δεν εγγυάται 100% ότι δεν θα χρειαστεί VPN, γιατί όπως τα έχουν κάνει ποιος ξέρει αν στο ενδιάμεσο δεν έχει αλλάξει κάτι.

Αλλά πραγματικά παιδιά, θα το προτείνω κι ας με κράξετε.  Αφού έχετε μαζευτεί τόσοι πολλοί με αυτό το πρόβλημα (και πιθανώς του χρόνου μπορεί να είμαστε όλοι), γιατί δεν κάνετε μια συνεταιρική ετήσια συνδρομή VPN; Μια NordVPN κοστίζει 60 ευρώ/χρόνο και μπορεί να μοιραστεί σε αρκετά άτομα (νομίζω μέχρι 10 συσκευές ταυτόχρονα), οπότε το κόστος για τον καθένα θα είναι πολύ μικρό.

Μπορεί να υπάρχουν και φθηνότερες, τη συγκεκριμένη τη δίνω σαν παράδειγμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με VPN απο Βουλγαρία και κωδικο 6.75 μου δινει τιμη για το Annual Pass 27.20 Ευρω. Βάζω πληρωμη, δεχεται τα στοιχεια και μου δειχνει τους περσινους αγωνες ελευθερους, αλλά δε φαίνεται να έχω ενεργή συνδρομή. Δεν έχει κάνει χρέωση στην κάρτα μου. Μόνο check με 0 Ευρω. Κάνει τη χρέωση αργότερα? Η πρέπει να το ξαναδοκιμάσω?

UPDATE: με τη δευτερη πηρε τη χρεωση. Ετησια συνδρομη κανονικα.

Στο PC Θελει VPN όταν κάνεις login για να αναγνωρίσει τη συνδρομή σου. Στο app οχι.

Επεξ/σία από anagnostopoulosd
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καμία άλλη χωρα εκτός απο Τουρκία για κάτω απο 40 ευρώ λέτε να παίζει;

UPDATE!!!! Μόλις τσέκαρα πως με vpn Ινδίας και κωδικο 6.75 μπορούμε να πάρουμε κανονικό annual pass με 27,69 ευρω!

Επεξ/σία από kostasbar1
Δημοσ.

Εγώ μόλις το έκλεισα μέσω Βουλγαρίας στα 27€ και κάτι που λέει και ένας φίλος από πάνω. Έκλεισα το vpn και παίζει κανονικά λίγο που το έβαλα..

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, kokos198 είπε

Εγώ μόλις το έκλεισα μέσω Βουλγαρίας στα 27€ και κάτι που λέει και ένας φίλος από πάνω. Έκλεισα το vpn και παίζει κανονικά λίγο που το έβαλα..

Αρα αυτο το προβλημα που θελει μονιμως ανοιχτό vpn γινεται μονο σε τοποθεσια τουρκιας?Το δοκιμασε κανεις αλλος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...