Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, alxnt είπε

Μάλλον εννοείς νέες συνδρομές.

Τι να ανακοινώσουν; Τη συνεργασία; Το χανε πει. Προσωπικά το χα ακούσει μέσα στο καλοκαίρι αλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οτι θα άλλαζε.

Η γνώμη μου είναι οτι το κάνουν για το γνωστό λόγο με τα vpn, τουλαχιστον ετσι αποκλείουν τα free λόγω ογκοχρέωσης και ίσως σε 2ο χρόνο να εντοπίζουν και γενικά τη χρήση vpn και να τα αποκλείσουν,αν και δεν το πιστεύω γιατί η συγκεκριμένη διοργάνωση ειναι λιγο οτι να ναι. (βλ. διαφορετικές χρεωσεις σε ανανεώσεις).

Επίσης τι εννοείς να βρεθεί κάποια λύση; Έχει βρεθεί. 

Να ανακοινωναν οτι βρηκαν εταιρεια που θα διανεμει το προιον σε mena περιοχες(μεση ανατολη κτλ). Προσωπικα δεν νομιζω να το κανουν για το βπν. Ξερουν και απο μονοι τους οτι υπαρχει τεραστιο κοινο απο ελλαδα που ειναι μεσω τουρκιας και αντι να βαλουν τουρκικη περιγραφη, επειδη μετριομαστε σαν "τουρκικοι λογαριασμοι", βαζουν ελληνικη σε καποια ματς(δεν κρινω αν ειναι καλη ή κακη η περιγραφη). Η λυση να βρεθει στα παιδια που διαβασα εδω καναν λογαριασμο και πηραν τουρκικο πασο και ουσιαστικα θελουν και βπν για να δουν σε καποιο μικρο βαθμο. Αν λυθηκε τελειως το συγκεκριμενο τοτε λαθος μου που εγραψα για λυση.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι γινεται με αυτη την πλαφορμα δεν μπορω να καταλαβω. 

Έχωντας το περσινο ετησιο απο τουρκια, εληξε στα μεσα του Σεπτεμβρη και ειδα αποτυχημενη προσπαθεια πληρωμης στις 1369 λιρες. Μετα απο μερικες μερες 2η αποτυχημενη.

Μπαινω τωρα να δω τι παιζει, και βλεπω οτι η συνδρομη ειναι ενεργη μεχρι Σεπτεμβρη του 2026. Πως γινεται αυτο; Επίσης στο annual pass που ειναι ενεργοποιημενο δεν εχει καποια υποσημειωση για  εκτος τουρκιας.

Εκανα cancel για να βαλω απο βουλγαρια, αλλα ακομη ενεργοποιημενο με δειχνει ενω μου ηρθε email ακυρωσης.

Στα παιχνιδια, στο προγραμμα κλπ δεν βλεπω κανενα περιορισμο παντως...

Για να αλλαξω σε βουλγαρια, πρεπει να αλλαξω χωρα στα στοιχεια του προφιλ μου;

Αν εχεις κανεις καμμια γνωμη να βοηθησει τι παιζει...

• Haha 1
Δημοσ.

Στις κινήσεις της κάρτας σου εννοείς οτι είδες τις αποτυχημένες προσπάθειες;

Γιατι να αλλάξεις; Το σωστό έχεις για να βλέπεις χωρίς vpn.

Το cancel νομίζω οτι εννοεί οτι απλά δε θα κάνει κίνηση μετά τη λήξη της συνδρομής για να ανανεώσει. Στο email σ έλεγε για refund;

Δημοσ.

Και στις κινησεις τις καρτας μου και στο payment details στη σελιδα τους.

Επειδη δεν ειχα πληρωσει για να ανανεωθει (περιμενα καμμια προσφορα), και καποιοι ελεγαν οτι δεν παιζει σωστα  , για να μην το διακινδυνευσω ειπα να παω στο βουλγαρικο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alxnt είπε

Τι να σ πω.. Μπορεί να σ κάνανε δωράκι.

Το vpn το χρειαζονται τα turkish annual/monthly. 

μπα, μολις εγινε χρεωση... θεωρω οτι το κρατουσε ανοικτο μεχρι να ολοκληρωσει εναν αριθμο απο προσπαθειες..
αρα εχω για φετος αλλα, εχω ακυρωση την αυτοματη ανανεωση.

Δημοσ.

Εμένα ανανεώθηκε αυτόματα σήμερα (30€ φέτος, πέρσυ 18€ δώσαμε μας πιάσανε χαζούς φέτος θεωρητικά αλλά κ πάλι αξίζει πιστεύω) , παίζει μια χαρά κανονικά χωρίς VPN κτλπ (είχα το Annual Pass όχι το Turkish πιθανώς για αυτό είναι κομπλέ) 

Επίσης κάτι που είχα αναφέρει κ πέρσυ αλλά δεν υπήρχε κινητικότητα, θα το αναφέρω κ φέτος, αν θέλετε να γίνει κάποιο thread σχετικό με την Euroleague να σχολιάζουμε για τους αγώνες κτλπ (εδώ αν γράψουμε θα κλείσει το θέμα εφόσον είναι El Tv) είδα ότι στο thread με την Εθνική Ελλάδος υπήρχε μεγάλη κινητικότητα αλλά 7/10 δεν είχαν επαφή με το άθλημα 🤪

• Like 1
Δημοσ.

Τα τελευταία νήματα για Euroleague που θυμάμαι, έκλειναν όλα μόλις άρχιζαν οι πατροπαράδοτες φιλοφρονήσεις μεταξύ πράσινων και κόκκινων. Και μάλιστα σε εποχές που οι ομάδες δεν είχαν τη φοβερή δυναμική που έχουν σήμερα. 

Πιθανώς από τότε να έχει ωριμάσει κάπως η κατάσταση, πιθανώς και όχι. 

Δημοσ.

Αν κάνω εγγραφή με βουλγαρική vpn, φαντάζομαι ότι πρέπει και να πληρώσω χρησιμοποιώντας την ίδια vpn. Το λέω γιατί έκανα εγγραφή με την βουλγαρική κι όταν συνδέθηκα χωρίς vpn στον λογαριασμό μου, μου πρότεινε συνδρομή με 89.99 €, αντί για 31.99 €. Ελπίζω οτι συνδεόμενος και πάλι με τη βουλγαρική, θα πληρώσω τα 31.99 κι οτι μετά θα μπορώ να βλέπω κανονικά χωρίς τη χρήση vpn. Θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος με διαβεβαίωνε ότι λειτουργεί αυτή η μέθοδος χωρίς πρόβλημα, πριν κάνω καμιά ... και πεταξω τα 32 €. 

Δημοσ.
1 hour ago, vasalex2 said:

Αν κάνω εγγραφή με βουλγαρική vpn, φαντάζομαι ότι πρέπει και να πληρώσω χρησιμοποιώντας την ίδια vpn. Το λέω γιατί έκανα εγγραφή με την βουλγαρική κι όταν συνδέθηκα χωρίς vpn στον λογαριασμό μου, μου πρότεινε συνδρομή με 89.99 €, αντί για 31.99 €. Ελπίζω οτι συνδεόμενος και πάλι με τη βουλγαρική, θα πληρώσω τα 31.99 κι οτι μετά θα μπορώ να βλέπω κανονικά χωρίς τη χρήση vpn. Θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος με διαβεβαίωνε ότι λειτουργεί αυτή η μέθοδος χωρίς πρόβλημα, πριν κάνω καμιά ... και πεταξω τα 32 €. 

Σωστά απλά βάλε και τον κουπόνι 6.75 για 15% έκπτωση.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stavros750 είπε

13 λεπτά πριν, stavros750 είπε

Ευχαριστώ πολύ, θα το προχωρήσω λοιπόν.

Δημοσ.

Σε τουρκικο account με VPN παιζει κανονικα?

Εγω στον λογαριασμο που εχω το τελευταιο χρονο με nord  vpn μου απο το laptop εχει error "Unfortunately this service is unavailable if you are using a VPN"

Δημοσ.

Ξαναμπήκα στο app μέσω κινητού για να τσεκαρω αν μου βγάλει κάνα μήνυμα, άνοιξα διάφορα βίντεο κλπ χωρίς πρόβλημα. Δεν έχω ανοίξει vpn παρά μόνο όταν έκλεισα την συνδρομή μεσω Βουλγαρίας. Θεωρώ είναι κομπλέ..στους αγώνες της επόμενης εβδομάδας θα είναι το τελικό crash test

Δημοσ.
1 hour ago, harisv said:

Σε τουρκικο account με VPN παιζει κανονικα?

Εγω στον λογαριασμο που εχω το τελευταιο χρονο με nord  vpn μου απο το laptop εχει error "Unfortunately this service is unavailable if you are using a VPN"

Καθάρισε κανα cookie, λογικά θα φτιάξει.

Δημοσ.

Με καρύδες αυγουλήδες και τα αλλα παιδια επιβάλλεται η αγορά της συνδρομής, ακόμα κι αν έχεις νοβα...

Μακάρι να γίνει ποστ για ευρωλίγκα, ειδικα φέτος που είναι τόσο ενδιαφέρουσα με ρεαλ, μονακό, τουρκικες και ελληνικές ομαδες και το τσίρκο του Ντουμπάι. Δεν με ενδιαφέρουν οι κόκκινοι και οι πράσινοι αλλά πιστεύω οτι αφού υπάρχει υπέυθυνος moderator μπορει να αντιμετώπισει τους φανατικούς και να επιτρέψει στους φυσιολογικούς να μιλήσουν για την πιο ενδιαφέρουσα και ανταγωνιστική λίγκα στο μπάσκετ.. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...