Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, harisv said:

Σε τουρκικο account με VPN παιζει κανονικα?

Εγω στον λογαριασμο που εχω το τελευταιο χρονο με nord  vpn μου απο το laptop εχει error "Unfortunately this service is unavailable if you are using a VPN"

Κι εγω  με proton... Όταν μπαίνω στο βουλγαρικό μου βγάζει το ιδιο...  Έκανα και clear τα πάντα όλα από την απαρχή του χρόνου.. αλλά.τπτ...

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα

Να εισαι καλα kite26.

μόλις το έκανα -ήμουν ενας απο τους άτυχους του turkish anual pass-πληρωσα τωρα 76,50 ευρω τωρα με την εκπτωση και ειχα πληρωση και 28 με το τουρκικο!!!!

οποιος δεν εχει μυαλό έχει πόδια..

Υγεία σε όλους -να εχουμε καλα ματς και να εχουν καλή επιτυχία οι ομαδες μας.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Σας δουλευει με Βουλγαρία που ειπώθηκε καπου; Θελει και αυτο μονιμως vpn?

Έχω και εγώ την ίδια απορία, αν κάποιος ξέρει να μας πει

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , χωρις να θελω να χαλάσω την ροη , υπαρχει καποιος οδηγός για ολα αυτα για να το κανω και εγω επειδή με ενδιαφέρει; ειναι 90 σελιδες σχεδον και λεω μηπως υπαρχει καποιο σημειο που να καταλάβω πως το κανουμε ; ευχαριστω 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, bobabis είπε

kαλησπερα, με βουλγαρια δουλεψε μια χαρα προς το παρων χωρις vpn 

Σου πηρε κανονικα την καρτα ή ρεβολουτ εβαλες φιλε

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, bill_2 είπε

Καλησπερα παιδια , χωρις να θελω να χαλάσω την ροη , υπαρχει καποιος οδηγός για ολα αυτα για να το κανω και εγω επειδή με ενδιαφέρει; ειναι 90 σελιδες σχεδον και λεω μηπως υπαρχει καποιο σημειο που να καταλάβω πως το κανουμε ; ευχαριστω 

Μπαίνεις στο site της Euroleague με βουλγάρικη vpn, φτιάχνεις λογαριασμό και αγοράζεις την ετήσια συνδρομή με 32 €. Βάζεις και κωδικό 6.75 στο κουπονι κι εχεις εκπτωση 15%. Πληρώνεις με κάρτα ή Paypal κι εύχεσαι ότι όλα θα πάνε καλά. Το τελευταίο το λέω γιατί διαβάζω πολλά προβλήματα για vpn με τούρκικη ip (που ήταν η πιο διαδεδομένη μέχρι τώρα) και κάποια λιγότερα θέματα με τη βουλγάρικη που κοιτάμε οι περισσότεροι πλέον. Καλή τύχη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasalex2 είπε

Μπαίνεις στο site της Euroleague με βουλγάρικη vpn, φτιάχνεις λογαριασμό και αγοράζεις την ετήσια συνδρομή με 32 €. Βάζεις και κωδικό 6.75 στο κουπονι κι εχεις εκπτωση 15%. Πληρώνεις με κάρτα ή Paypal κι εύχεσαι ότι όλα θα πάνε καλά. Το τελευταίο το λέω γιατί διαβάζω πολλά προβλήματα για vpn με τούρκικη ip (που ήταν η πιο διαδεδομένη μέχρι τώρα) και κάποια λιγότερα θέματα με τη βουλγάρικη που κοιτάμε οι περισσότεροι πλέον. Καλή τύχη.

Σ ευχαριστω για το χρονο σου , θα το δοκιμασω ,τωρα καταλαβα ,VPN  πρεπει να αγοράσω αν ναι προτείνετε καποιο ?

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.

Μάλλον δεν έγινε κατανοητή η ερώτηση μου... Πάω να κάνω σύνδεση με vpn Τουρκίας κλπ σε android tv και εκει που σου λέει να συμπληρώσεις τον τετραψήφιο κωδικό στο κινητό που δείχνει η τηλεόραση για να κάνει login, σε εμένα δεν δείχνει  νούμερα, είναι κενό... ξέρει κάποιος λύση γι αυτό;;;; 

Πριν λίγες μέρες που το είχα ξανακάνει έδειχνε κανονικά νούμερα, και έπαιζε κανονικά με PIA vpn στην τηλεόραση... 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, bill_2 είπε

Σ ευχαριστω για το χρονο σου , θα το δοκιμασω ,τωρα καταλαβα ,VPN  πρεπει να αγοράσω αν ναι προτείνετε καποιο ?

Δεν ξέρω αν με τις δωρεάν μπορείς να βρεις βουλγαρική ip, προσωπικά όσες δοκίμασα δεν τα κατάφερα. Στις επί πληρωμή το δικό μου κριτήριο ήταν το οικονομικό, γιατί αν είναι να πληρώνω συνδρομή μεγαλύτερη απ' αυτήν της euroleague, καλύτερα να πληρώσω την ελληνική συνδρομή με 76,5 ευρώ και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...