dimoskoutr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, alxnt είπε Δοκίμασες με άλλο browser; Και σε μένα είχε κάνει κάτι παρόμοιο ff πέρσι. Ξαναδοκίμασα με nord vpn και το Turkish pass και παίζει καλύτερα. Το vpn όχι σε router κανονικά στον υπολογιστή. Ελπίζω να μην υπάρξουν τίποτα μπλεξίματα...άλλαξαν τα πράγματα με τον καινούργιο νόμο...προβληματίζομαι...οι περισσότεροι παίζουν χωρίς vpn...δεν έχουν κάτι να σας πουν. Μου φαίνεται ίσως βαρέσω την βουλγαρική που βλέπεις κανονικά... Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από dimoskoutr
kokos198 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Παίδες με το Βουλγαρικο βλέπω κανονικά σήμερα χωρίς να μου έχει ζητήσει να συνδεθώ καν με vpn κλπ
Panosss_2023 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Πως το έβαλες αυτό; Με vpn Τουρκίας είχε δύο επιλογές; Πανάθεμά με έκανα μια παπαριά εκεί την παρασκευή. Εγώ είχα από πέρσυ φίλε , έπρεπε να το τσεκαρεις από πριν , απλά ανανέωση το έκανα δεν το έβαλα φέτος, όσοι βάζουν φέτος μέσω Τουρκίας τους δίνει το Turkish Annual Pass από όσο καταλαβαίνω , οπότε δεν αξίζει Απλά έπρεπε να κάνεις ακύρωση κ να το αγοράσεις με VPN μέσω αλλης χώρας (Βουλγαρίας πχ) 1 ώρα πριν, kokos198 είπε Παίδες με το Βουλγαρικο βλέπω κανονικά σήμερα χωρίς να μου έχει ζητήσει να συνδεθώ καν με vpn κλπ Μόνο στην Τουρκία έχει μπει περιορισμός παιδιά , όσοι είχαμε Annual Pass στο τουρκικό είμαστε κομπλέ (παίζει κανονικά )
alxnt Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 hour ago, dimoskoutr said: Ξαναδοκίμασα με nord vpn και το Turkish pass και παίζει καλύτερα. Το vpn όχι σε router κανονικά στον υπολογιστή. Ελπίζω να μην υπάρξουν τίποτα μπλεξίματα...άλλαξαν τα πράγματα με τον καινούργιο νόμο...προβληματίζομαι...οι περισσότεροι παίζουν χωρίς vpn...δεν έχουν κάτι να σας πουν. Μου φαίνεται ίσως βαρέσω την βουλγαρική που βλέπεις κανονικά... Δεν έχει να κάνει ο νόμος με το σενάριο που συζητάμε εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα