Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε εμένα που λέει 

Turkish Annual PassThis licence will renew on the 19th September of each Year

την πάτησα ε; 

Μπήκα με ένα ας πούμε ιδιαίτερο VPN από desktop, και δεν μου εβγαζε καν τη συνδρομή μου, έλεγε επέλεξε πακέτο σε Τουρκικές λίρες. 
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LeukoSustima είπε

Καλησπέρα, μια ερώτηση επειδή δεν κατάλαβα. Είχα φτιάξει ένα προφιλ πέρυσι για έναν φίλο με τούρκικη συνδρομή.

Είχα κάνει κανσελ για να μην κάνει αυτόματη ανανέωση. 

Φέτος αφότου είχε λήξει η συνδρομή, πήγα και έκανα εκ νέου συνδρομή τούρκικη πάλι πριν από λίγες ημέρες.

Ενώ όλα φανόντουσαν κομπλε όπως το είδα, και έγραφε εξπαιρ σεπτέμβρη του 2026 (ξαναέκανα κανσελ αμέσως μετά την ενεργοποίηση).

Σήμερα πήγε να μπει και του βγάζει τα ματς κλειδωμένα και θέλει απαιτεί συνδρομή για να δει.

Δυστυχώς τα vpn που χρησιμοποιούσα δε δουλεέυουν και δεν μπορώ να δω αν δουλεέυει με vpn.

Χρειάζεται πλέον vpn για να δεις;

edit: η δεύτερη εικόνα είναι όταν πατάω σε ένα ματς που φαίνεται κλειδωμένο.

spacer.png

Screenshot (35).png

Screenshot (26).png

Τα ίδια και εγώ.... με vpn στην TV δεν μπορούσα να συνδεθώ με τίποτα.... 

Η λύση.... vpn στο router 

Δημοσ.

έχει δοκιμάσει κανείς να μπει από κινητό (με vpn Τουρκίας) και μετά να κάνει σύνδεση στην TV; Ίσως το δεχτεί έτσι. Υποθέτω θα βγάλει το qr code θα γίνει σύνδεση και θα λειτουργήσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/9/2025 στις 9:08 ΜΜ, Pelopidas82 είπε

Αναφορικά με το πρόβλημα που περιέγραψα στο post μου: υπάρχει ένα σχόλιο από τον uploade αυτού του video:

"""

Για εσας που εχετε τουρκικη συνδρομη και δεν παιζει χωρις VPN οριστε ενα dirty lifehack που δοκιμασε ο φιλος μου ο Bill 

Όποιος έβαλε τουρκικό και θέλει VPN πρέπει να κάνει την εξής πατέντα

Να πάει στον λογαριασμό του χωρίς VPN

Να διαγράψει την κάρτα του

Να βάλει συνδρομή για έναν μήνα πχ

Ελληνική

Και μετά να προσθέσει την κάρτα με χώρα Ελλάδα

Θα κάνει την ταυτοποίηση να δει αν ισχύει η κάρτα και θα δουλέψει

Δεν θα χρεώσει

Και μετά θα ξεμπλοκαρει

"""
Έρχεται όντως μηδενική χρέωση για το validation της κάρτας.
Αρχικά όπως απάντησα σε αυτό το comment φαίνεται να εμφανίζεται παράλληλα "Monthly Pass Payment pending, status will update shortly. Please refresh in a few minutes." και το "Turkish Annual Pass Will expire on . . ." , δηλαδή φαίνεται ταυτόχρονα active το Monthly Pass αλλά και το Turkish Annual Pass και μπορείς να βλέπεις κανονικά!
Αυτό με ανησύχησε για το τι μπορεί να ακολουθήσει κι αν θα χρεωθεί η κάρτα, ή αν θα συνέχιζε να παίζει αν ακύρωνα το Monthly Pass.
Μετά από λίγο όμως το Monthly Pass εξαφανίστηκε και παρέμεινε μόνο το Turkish Annual Pass, όμως βλέπω ότι συνεχίζω να έχω πρόσβαση.
Τι να πω, μακάρι να συνεχίσει να δουλεύει.

edit: δε λειτουργεί τελικά, το έφτιαξαν κιόλας

Επεξ/σία από LeukoSustima
Δημοσ.
6 ώρες πριν, LeukoSustima είπε

Αναφορικά με το πρόβλημα που περιέγραψα στο post μου: υπάρχει ένα σχόλιο από τον uploade αυτού του video:

"""

Για εσας που εχετε τουρκικη συνδρομη και δεν παιζει χωρις VPN οριστε ενα dirty lifehack που δοκιμασε ο φιλος μου ο Bill 

Όποιος έβαλε τουρκικό και θέλει VPN πρέπει να κάνει την εξής πατέντα

Να πάει στον λογαριασμό του χωρίς VPN

Να διαγράψει την κάρτα του

Να βάλει συνδρομή για έναν μήνα πχ

Ελληνική

Και μετά να προσθέσει την κάρτα με χώρα Ελλάδα

Θα κάνει την ταυτοποίηση να δει αν ισχύει η κάρτα και θα δουλέψει

Δεν θα χρεώσει

Και μετά θα ξεμπλοκαρει

"""
Έρχεται όντως μηδενική χρέωση για το validation της κάρτας.
Αρχικά όπως απάντησα σε αυτό το comment φαίνεται να εμφανίζεται παράλληλα "Monthly Pass Payment pending, status will update shortly. Please refresh in a few minutes." και το "Turkish Annual Pass Will expire on . . ." , δηλαδή φαίνεται ταυτόχρονα active το Monthly Pass αλλά και το Turkish Annual Pass και μπορείς να βλέπεις κανονικά!
Αυτό με ανησύχησε για το τι μπορεί να ακολουθήσει κι αν θα χρεωθεί η κάρτα, ή αν θα συνέχιζε να παίζει αν ακύρωνα το Monthly Pass.
Μετά από λίγο όμως το Monthly Pass εξαφανίστηκε και παρέμεινε μόνο το Turkish Annual Pass, όμως βλέπω ότι συνεχίζω να έχω πρόσβαση.
Τι να πω, μακάρι να συνεχίσει να δουλεύει.

εδώ εμένα η απορία μου είναι γιατί δεν χρεώνει την κάρτα; Γιατί και καλά το ακαουντ έχει να τρέχει η άλλη συνδρομή; Όχι τίποτα άλλο όσο είναι ο μήνας παίζει να κοστίζει μια νέα προσπάθεια με Βουλγαρικό πχ :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε καμια πρόταση για VPN σε IOS χωρίς πληρωμή ή με πολύ χαμηλή συνδρομή που επιβεβαιωμένα να λειτουργεί με ELTV? Με ενδιαφέρει μόνο για χρήση σε κινητό και Chromecast. Θα ήθελα να αποφύγω την αγορά δεύτερης συνδρομής.

Edit: Στο chromecast δεν λαμβάνει το VPN του κινητού, άρα θα χρειαστώ και ένα VPN για Android TV (προτεραιότητα αυτό)

Επεξ/σία από stavros750
Δημοσ.

Ερώτηση μόνο για όσους έχουν από παλιά συνδρομή Τουρκίας στην euroleague tv, η οποία ανανεώνεται ετήσια μέσω πιστωτικής κάρτας:
- αν χρειαστεί να γίνει αλλαγή σε άλλη κάρτα (επειδή πχ. η παλιά καταργήθηκε) η επόμενη ανανέωση της euroleague tv έγινε κανονικά σε τούρκικες λίρες; Και επίσης η αλλαγή της κάρτας έγινε κανονικά από ελληνικό ip ή πρέπει να γίνει από τούρκικο ip (όπως και η αρχική εγγραφή);

Δημοσ.
17 ώρες πριν, LeukoSustima είπε

Καλησπέρα, μια ερώτηση επειδή δεν κατάλαβα. Είχα φτιάξει ένα προφιλ πέρυσι για έναν φίλο με τούρκικη συνδρομή.

Είχα κάνει κανσελ για να μην κάνει αυτόματη ανανέωση. 

Φέτος αφότου είχε λήξει η συνδρομή, πήγα και έκανα εκ νέου συνδρομή τούρκικη πάλι πριν από λίγες ημέρες.

Ενώ όλα φανόντουσαν κομπλε όπως το είδα, και έγραφε εξπαιρ σεπτέμβρη του 2026 (ξαναέκανα κανσελ αμέσως μετά την ενεργοποίηση).

Σήμερα πήγε να μπει και του βγάζει τα ματς κλειδωμένα και θέλει απαιτεί συνδρομή για να δει.

Δυστυχώς τα vpn που χρησιμοποιούσα δε δουλεέυουν και δεν μπορώ να δω αν δουλεέυει με vpn.

Χρειάζεται πλέον vpn για να δεις;

edit: η δεύτερη εικόνα είναι όταν πατάω σε ένα ματς που φαίνεται κλειδωμένο.

spacer.png

Screenshot (35).png

Screenshot (26).png

Το Turkish Annual Pass έχει θέμα , κάνε συνδρομή μέσω άλλης χώρας (Βουλγαρίας πχ) καιχθα παίζουν κανονικά χωρίς VPN 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, the_saint_22 είπε

εδώ εμένα η απορία μου είναι γιατί δεν χρεώνει την κάρτα; Γιατί και καλά το ακαουντ έχει να τρέχει η άλλη συνδρομή; Όχι τίποτα άλλο όσο είναι ο μήνας παίζει να κοστίζει μια νέα προσπάθεια με Βουλγαρικό πχ :D

Κι εγώ το αναρωτήθηκα αυτό, φαντάζομαι λογικά ότι βλέπει ότι έχεις τρέχουσα συνδρομή που υπερκαλύπτει τη συνδρομή που πας να κάνεις.

Όπως και να χει δε δουλεύει επομένως δε νομίζω να αξίζει άλλη δοκιμή.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stavros750 είπε

Έχουμε καμια πρόταση για VPN σε IOS χωρίς πληρωμή ή με πολύ χαμηλή συνδρομή που επιβεβαιωμένα να λειτουργεί με ELTV? Με ενδιαφέρει μόνο για χρήση σε κινητό και Chromecast. Θα ήθελα να αποφύγω την αγορά δεύτερης συνδρομής.

Edit: Στο chromecast δεν λαμβάνει το VPN του κινητού, άρα θα χρειαστώ και ένα VPN για Android TV (προτεραιότητα αυτό)

Surfshark VPN με 0,40€ δίνουν 3 μήνες (αν βάλεις 2-3 κάρτες βγάζεις τη σεζόν) δεν ξέρω αν λειτουργεί ας πει κάποιος που το έχει δοκιμάσει εγώ τα βλέπω χωρίς VPN 

41 λεπτά πριν, Panas50 είπε

Ερώτηση μόνο για όσους έχουν από παλιά συνδρομή Τουρκίας στην euroleague tv, η οποία ανανεώνεται ετήσια μέσω πιστωτικής κάρτας:
- αν χρειαστεί να γίνει αλλαγή σε άλλη κάρτα (επειδή πχ. η παλιά καταργήθηκε) η επόμενη ανανέωση της euroleague tv έγινε κανονικά σε τούρκικες λίρες; Και επίσης η αλλαγή της κάρτας έγινε κανονικά από ελληνικό ip ή πρέπει να γίνει από τούρκικο ip (όπως και η αρχική εγγραφή);

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, υπάρχει επιλογή Add Card στο payment method , αν 1/100 αλλάξει το νόμισμα θα στο βγάλει λογικά και θα το δεις πριν πληρώσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει σταθερός το τουρκικό νόμισμα 

• Thanks 1
Δημοσ.

το θέμα είναι τώρα, επειδή δεν φαίνεται καν η συνδρομή από χτες βράδυ,θα παιχτεί κάνα refund ή η φάση είναι παίξατε χάσατε; Και στην τελική εγώ θα ταξιδέψω όντως Τουρκία τον άλλο μήνα, δεν θα πρέπει να παίζει κανονικά; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panosss_2023 είπε

Το Turkish Annual Pass έχει θέμα , κάνε συνδρομή μέσω άλλης χώρας (Βουλγαρίας πχ) καιχθα παίζουν κανονικά χωρίς VPN 

Αυτό έκανα εν τέλει εφόσον δεν βγαίνει άκρη με την τούρκικη και η βουλγάρικη προς το παρόν φαίνεται να δουλεύει χωρίς πρόβλημα.

Ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί ήδη τον πήρα στο λαιμό μου το φίλο μου μία φορά με την τούρκικη.😅

Δημοσ.
2 hours ago, Panas50 said:

Κανονικότατα, κι εγώ φέτος άλλαξα κάρτα, χρεώθηκε σε turkish lira και όλα μια χαρά. Κανένα πρόβλημα, ούτε vpn, ούτε τίποτα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Panosss_2023 είπε

Surfshark VPN με 0,40€ δίνουν 3€ μήνες (αν βάλεις 2-3 κάρτες βγάζεις τη σεζόν) δεν ξέρω αν λειτουργεί ας πει κάποιος που το έχει δοκιμάσει εγώ τα βλέπω χωρίς VPN 

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, υπάρχει επιλογή Add Card στο payment method , αν 1/100 αλλάξει το νόμισμα θα στο βγάλει λογικά και θα το δεις πριν πληρώσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει σταθερός το τουρκικό νόμισμα 

που δίνουν SurfShark με 0.40€??? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...