stavros750 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:55 μμ (επεξεργασμένο) Όπως αναφέρθηκε και στο παρακάτω topic, εγώ και ένας ακόμη καταφέραμε να λαβουμε refund για την τουρκική συνδρομή. Προσωπικά προχωρήσα στην βουλγαρικη με συνολική χασούρα περίπου 5€ (2 πληρωμές μείον το refund), αλλά καμία σχέση με τα 27€ για δεύτερη συνδρομή ή/και την διευκόλυνση χωρίς vpn. Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:57 μμ από stavros750
kxtsao Δημοσ. Πέμπτη στις 10:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:15 μμ με vpn Βουλγαρίας ετήσια συνδρομή 27,20€, παίζει στο Pc αλλά και στην τηλεόραση κανονικά χωρίς χρήση vpn. η ποιότητα εικόνας είναι καλή καθαρή
Panosss_2023 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:57 μμ 5 ώρες πριν, Eldir13 είπε που δίνουν SurfShark με 0.40€??? Eneba είναι προσφορά για νέους χρήστες, απλά πρέπει να το κάνεις ακύρωση αυτόματης ανανέωσης γιατί αλλιώς μετά την λήξη των 3 μηνών χρεώνει 50€+ , κ να κάνεις νέο λογαριασμό δέχονται κάθε αγορά νέο λογαριασμό νέα κάρτα πληρωμής για να καταλάβεις (το έχω πάρει δύο φορές την πρώτη έδωσε 2 μήνες τώρα έδωσε 3 ) 7 ώρες πριν, LeukoSustima είπε Αυτό έκανα εν τέλει εφόσον δεν βγαίνει άκρη με την τούρκικη και η βουλγάρικη προς το παρόν φαίνεται να δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί ήδη τον πήρα στο λαιμό μου το φίλο μου μία φορά με την τούρκικη.😅 Οτιδήποτε δοκιμάσετε εκτός Turkish Annual Pass θα παίξει κανονικά Έπρεπε να κάνεις βόλτα στο thread πριν δοκιμάσετε 😅 υπάρχει νομίζω και επιπλέον thread για το βουλγαρικό να φανταστείς
LeukoSustima Δημοσ. Παρασκευή στις 12:19 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:19 πμ 19 λεπτά πριν, Panosss_2023 είπε Eneba είναι προσφορά για νέους χρήστες, απλά πρέπει να το κάνεις ακύρωση αυτόματης ανανέωσης γιατί αλλιώς μετά την λήξη των 3 μηνών χρεώνει 50€+ , κ να κάνεις νέο λογαριασμό δέχονται κάθε αγορά νέο λογαριασμό νέα κάρτα πληρωμής για να καταλάβεις (το έχω πάρει δύο φορές την πρώτη έδωσε 2 μήνες τώρα έδωσε 3 ) Οτιδήποτε δοκιμάσετε εκτός Turkish Annual Pass θα παίξει κανονικά Έπρεπε να κάνεις βόλτα στο thread πριν δοκιμάσετε 😅 υπάρχει νομίζω και επιπλέον thread για το βουλγαρικό να φανταστείς Ναι αλλά τόσα χρόνια έτσι το έκανα, νέα συνδρομή και κανσελ για να μην κάνει αυτόματη ανανέωση, που να φανταστώ ότι φέτος το άλλαξαν. Τεσπα, να 'ναι καλά ο φίλος που ποσταρε και το άλλο θρεντ πιο πάνω που γράφουν και για ριφαντ. Το δέχτηκαν κι εμένα, οπότε όλα κομπλε.
Panosss_2023 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:24 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:24 πμ 4 λεπτά πριν, LeukoSustima είπε Ναι αλλά τόσα χρόνια έτσι το έκανα, νέα συνδρομή και κανσελ για να μην κάνει αυτόματη ανανέωση, που να φανταστώ ότι φέτος το άλλαξαν. Τεσπα, να 'ναι καλά ο φίλος που ποσταρε και το άλλο θρεντ πιο πάνω που γράφουν και για ριφαντ. Το δέχτηκαν κι εμένα, οπότε όλα κομπλε. Πονηροί φίλε , εγώ πλήρωσα σχεδόν διπλάσια φέτος
the_saint_22 Δημοσ. Σάββατο στις 01:35 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:35 πμ να πω και εγώ ένα update. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα σε κινητό με vpn (Turkish annual), αλλά άνοιγε την εφαρμογή και έλεγε error. Παίζει κανονικά όμως σε pc browser ανώνυμη καρτέλα και τουρκικό vpn.
Nexus.gr Δημοσ. Σάββατο στις 05:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:03 μμ Πριν μια εβδομάδα έβαλα συνδρομή Τουρκίας και ενώ χθες είδα κανονικά με nordvpn, σήμερα με κόβει και δεν μπορώ να δω, τα δείχνει σαν κλειδωμένα. Δοκίμασα και με άλλα vpn, δοκίμασα με ανώνυμη καρτέλα, και με το app από κινητό και πάλι τίποτα. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? Πώς μπορώ να κάνω refund? Στις 3/10/2025 στις 12:19 ΠΜ, LeukoSustima είπε Ναι αλλά τόσα χρόνια έτσι το έκανα, νέα συνδρομή και κανσελ για να μην κάνει αυτόματη ανανέωση, που να φανταστώ ότι φέτος το άλλαξαν. Τεσπα, να 'ναι καλά ο φίλος που ποσταρε και το άλλο θρεντ πιο πάνω που γράφουν και για ριφαντ. Το δέχτηκαν κι εμένα, οπότε όλα κομπλε. Refund φίλε στέλνεις κάποιο email ή έχει κάποια φόρμα να συμπληρωσεις στο site? Ως αιτιολογία το έβαλες και το δέχτηκαν?
LeukoSustima Δημοσ. Σάββατο στις 11:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:52 μμ 6 ώρες πριν, Nexus.gr είπε Πριν μια εβδομάδα έβαλα συνδρομή Τουρκίας και ενώ χθες είδα κανονικά με nordvpn, σήμερα με κόβει και δεν μπορώ να δω, τα δείχνει σαν κλειδωμένα. Δοκίμασα και με άλλα vpn, δοκίμασα με ανώνυμη καρτέλα, και με το app από κινητό και πάλι τίποτα. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? Πώς μπορώ να κάνω refund? Refund φίλε στέλνεις κάποιο email ή έχει κάποια φόρμα να συμπληρωσεις στο site? Ως αιτιολογία το έβαλες και το δέχτηκαν? Σε αυτό που είχε γράψει πιο πάνω ο φίλος που πόσταρε και το άλλο θρεντ για το βουλγάρικο. [email protected] είναι το mail. Απλά ζήτησα φουλ ριφαντ. Έγραψα ότι είχα και πέρυσι τούρκικη συνδρομή και ότι μπορούσα να παρακολουθώ κανονικά από οπουδήποτε ενώ αντιλήφθηκα φέτος ότι άλλαξε η πολιτική και δεν μπορώ πλέον εκτός Τουρκίας. Λόγω αυτού κι επειδή λόγω δουλειάς ταξιδεύω συχνά στο εξωτερικό δεν μπορώ να απολαύσω την υπηρεσία για την οποία πλήρωσα με τον τρόπο που τη χρησιμοποιούσα πέρυσι, επομένως δεν είναι πλέον χρησιμοποίησιμη στην περίπτωσή μου. Αυτό έγαρψα πάνω κάτω, μου απάντησαν σε λιγότερο από 2 ώρες και με ενημέρωσαν ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής χρημάτων, τα οποία φάνηκαν μετά από 2 μέρες στη revolut. 1
Nexus.gr Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ 16 λεπτά πριν, LeukoSustima είπε Σε αυτό που είχε γράψει πιο πάνω ο φίλος που πόσταρε και το άλλο θρεντ για το βουλγάρικο. [email protected] είναι το mail. Απλά ζήτησα φουλ ριφαντ. Έγραψα ότι είχα και πέρυσι τούρκικη συνδρομή και ότι μπορούσα να παρακολουθώ κανονικά από οπουδήποτε ενώ αντιλήφθηκα φέτος ότι άλλαξε η πολιτική και δεν μπορώ πλέον εκτός Τουρκίας. Λόγω αυτού κι επειδή λόγω δουλειάς ταξιδεύω συχνά στο εξωτερικό δεν μπορώ να απολαύσω την υπηρεσία για την οποία πλήρωσα με τον τρόπο που τη χρησιμοποιούσα πέρυσι, επομένως δεν είναι πλέον χρησιμοποίησιμη στην περίπτωσή μου. Αυτό έγαρψα πάνω κάτω, μου απάντησαν σε λιγότερο από 2 ώρες και με ενημέρωσαν ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής χρημάτων, τα οποία φάνηκαν μετά από 2 μέρες στη revolut. Ευχαριστώ για την απάντηση. Έστειλα email και μου είπαν ότι θα γίνει partial refund.
LeukoSustima Δημοσ. χθες στις 12:24 πμ Δημοσ. χθες στις 12:24 πμ 13 λεπτά πριν, Nexus.gr είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Έστειλα email και μου είπαν ότι θα γίνει partial refund. Γιατί partial; Σου είπαν;
GangMW Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 9 ώρες πριν, LeukoSustima είπε Γιατί partial; Σου είπαν; Θα αφαιρέσουν το ποσό που αναλογεί στις μέρες που έχουν παρέλθει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα