kolumvitis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Είδα την παρουσίαση της apple σχετικά με το ρολόι της που κάνει παπάδες, ηλεκτροκαρδιογραφήματα και δεν συμμαζεύεται. Δεν είχα ξανά υπόψιν μου κάτι για αυτά τα "ρολόγια". Η απορία μου είναι η εξής: υπάρχει κάτι σε "ρολόι" (δεν εννοώ αναγκαστικά apple) που να μπορώ να ακούω μουσική (ή ακόμα και να streamarw από το spotify) χωρίς να κουβαλάω μαζί μου κινητό; Οι λόγοι που δε θέλω κινητό είναι πολλοί: κάποιες φορές απλά πέφτει από την τσέπη όσο καλά και αν το βάλω και νομίζω ότι "τσιμπάει" κάπως τη γωνία των ακουστικών και τελικά τα χαλάει, ότι συνεχώς νιώθω να μου τραβιέται το σορτσάκι και ότι δεν είμαι όσο ελεύθερος θα ήθελα να είμαι. Είχα στο μυαλό μου κάτι σε ρολόι επειδή είναι στον καρπό και άρα σχετικά ασφαλές και ταυτόχρονα μπορώ να το παρακολουθήσω. Όσον αφορά τα ακουστικά παίζει να είχα και ασύρματα οπότε δεν με νοιάζει. Υπάρχει κάποια λύση;
cb_papi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω το Amazfit Stratos που έχει ενσωματωμένη μνήμη 4 GB για τραγούδια και Bluetooth ώστε να συνδέεται με ακουστικά και να μπορείς να ακούς χωρίς το κινητό. Δεν μπορεί όμως να streamάρει από Spotify κλπ. Έχεις σκεφτεί και κάποια από αυτές τις θήκες για κινητά που στερεώνονται στο μπράτσο; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από cb_papi
kolumvitis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, cb_papi είπε Εγώ έχω το Amazfit Stratos που έχει ενσωματωμένη μνήμη 4 GB για τραγούδια και Bluetooth ώστε να συνδέεται με ακουστικά και να μπορείς να ακούς χωρίς το κινητό. Δεν μπορεί όμως να streamάρει από Spotify κλπ. Έχεις σκεφτεί και κάποια από αυτές τις θήκες για κινητά που στερεώνονται στο μπράτσο; Ίσως να ήταν μια καλή λύση αν και μάλλον θα θέλει πλύσιμο συχνά γιατί ιδρώνω άπειρα.
cumulus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Για να στριμαρει από spotify θα θέλει δίκτυο,άρα θα θέλει σιμ κάρτα άρα δε γίνεται Το fenix 6 της garmin νομίζω ότι θα έχει μουσική,αλλά ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει και θα είναι και ακριβό
Fortistis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Το iWatch δέχεται sim card για να έχεις πρόσβαση όπου θες.
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα η λειτουργία sim.
akpe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχουν android smartwatches με κάρτα sim και δικτύωση, όπως το LG Urbane 2, αλλά η τιμή εκτοξεύεται. 1
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Καλά υπάρχουν και κάτι κινέζικα πολύ φτηνά που παίρνουν sim, αλλά εννοούσα για το apple watch ότι δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα η λειτουργία.
Mene Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Στη θέση σου θα άφηνα στην άκρη το streaming και θα έπαιρνα το Amazfit Pace. Αν, σαν κολυμβητής, θέλεις να είναι και αδιάβροχο (5ΑΤΜ), τότε η λύση είναι Amazfit Stratos που πρότεινε και ο @cb_papi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα