Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα την παρουσίαση της apple σχετικά με το ρολόι της που κάνει παπάδες, ηλεκτροκαρδιογραφήματα και δεν συμμαζεύεται. Δεν είχα ξανά υπόψιν μου κάτι για αυτά τα "ρολόγια". Η απορία μου είναι η εξής: υπάρχει κάτι σε "ρολόι" (δεν εννοώ αναγκαστικά apple) που να μπορώ να ακούω μουσική (ή ακόμα και να streamarw από το spotify) χωρίς να κουβαλάω μαζί μου κινητό; Οι λόγοι που δε θέλω κινητό είναι πολλοί: κάποιες φορές απλά πέφτει από την τσέπη όσο καλά και αν το βάλω και νομίζω ότι "τσιμπάει" κάπως τη γωνία των ακουστικών και τελικά τα χαλάει, ότι συνεχώς νιώθω να μου τραβιέται το σορτσάκι και ότι δεν είμαι όσο ελεύθερος θα ήθελα να είμαι. Είχα στο μυαλό μου κάτι σε ρολόι επειδή είναι στον καρπό και άρα σχετικά ασφαλές και ταυτόχρονα μπορώ να το παρακολουθήσω. Όσον αφορά τα ακουστικά παίζει να είχα και ασύρματα οπότε δεν με νοιάζει. Υπάρχει κάποια λύση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω το Amazfit Stratos που έχει ενσωματωμένη μνήμη 4 GB για τραγούδια και Bluetooth ώστε να συνδέεται με ακουστικά και να μπορείς να ακούς χωρίς το κινητό. Δεν μπορεί όμως να streamάρει από Spotify κλπ.

Έχεις σκεφτεί και κάποια από αυτές τις θήκες για κινητά που στερεώνονται στο μπράτσο;

Επεξ/σία από cb_papi
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cb_papi είπε

Εγώ έχω το Amazfit Stratos που έχει ενσωματωμένη μνήμη 4 GB για τραγούδια και Bluetooth ώστε να συνδέεται με ακουστικά και να μπορείς να ακούς χωρίς το κινητό. Δεν μπορεί όμως να streamάρει από Spotify κλπ.

Έχεις σκεφτεί και κάποια από αυτές τις θήκες για κινητά που στερεώνονται στο μπράτσο;

Ίσως να ήταν μια καλή λύση αν και μάλλον θα θέλει πλύσιμο συχνά γιατί ιδρώνω άπειρα.

Δημοσ.

Για να στριμαρει από spotify θα θέλει δίκτυο,άρα θα θέλει σιμ κάρτα άρα δε γίνεται 

Το fenix 6 της garmin νομίζω ότι θα έχει μουσική,αλλά ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει και θα είναι και ακριβό 

Δημοσ.

Υπάρχουν android smartwatches με κάρτα sim και δικτύωση, όπως το LG Urbane 2, αλλά η τιμή εκτοξεύεται. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά υπάρχουν και κάτι κινέζικα πολύ φτηνά που παίρνουν sim, αλλά εννοούσα για το apple watch ότι δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα η λειτουργία.

Δημοσ.

Στη θέση σου θα άφηνα στην άκρη το streaming και θα έπαιρνα το Amazfit Pace. Αν, σαν κολυμβητής, θέλεις να είναι και αδιάβροχο (5ΑΤΜ), τότε η λύση είναι Amazfit Stratos που πρότεινε και ο @cb_papi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...