Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα εχω το εξης προβλημα με το email μου καποιος το προσθεσε στο facebbok και μου στελνει ειδοποιησεις και μηνηματα δεν ξερω πως εγινε αυτο εχουμε το ιδιο επιθετο βεβαια και το email ειναι το επιθετο μου,μιλησα μαζι του καποια στιγμη δηλωσε αγνοια και ασχετοσυνη θα το εβαλε ενας φιλος του λεει μαλλον αυτος δεν ξερει απο αυτα ...και ενω ειχανε σταματησει να ερχονται μηνηματα και ειδοποιησεις τωρα μετα απο καιρο ξανα αρχισε ξανα μου την εχει δωσει πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τη εγινε και πως μπορω να το λυσω το θεμα ....
talibanakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, lokaki είπε Καλησπερα εχω το εξης προβλημα με το email μου καποιος το προσθεσε στο facebbok και μου στελνει ειδοποιησεις και μηνηματα δεν ξερω πως εγινε αυτο εχουμε το ιδιο επιθετο βεβαια και το email ειναι το επιθετο μου,μιλησα μαζι του καποια στιγμη δηλωσε αγνοια και ασχετοσυνη θα το εβαλε ενας φιλος του λεει μαλλον αυτος δεν ξερει απο αυτα ...και ενω ειχανε σταματησει να ερχονται μηνηματα και ειδοποιησεις τωρα μετα απο καιρο ξανα αρχισε ξανα μου την εχει δωσει πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τη εγινε και πως μπορω να το λυσω το θεμα .... Δε μπορει να εγινε ετσι. Το email σου δε μπορει να το προσθεσει καποιος στο δικο του fb,καθως το οποιο confirmation mail θα ερθει στο δικο σου email. Τελευταια το fb μου στελνει οποτε το θυμηθει ειδοποιησεις στο email,δεν εχω ψαξει να δω τι παιζει καθως το κανει μια στα τοσα,ενω ειδοποιησεις προφανως εχω καθε μερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το μηνημα περιγραφει τα πραγματα οπως ακριβως ειναι τη θα πει δεν εγινε ετσι μου ερxοντε ειδοποιησης απο τον συγκεκριμενο λογαρισαμο και δεν μπορω να το προσθεσω το email στον δικο μου λογαριασμο που δοκιμασα δ λεει αυτ η δυευθηνση email χρησιμοποιηται τον λογαριασμο εμαιλ τον εχω εγω στην κατοχη μου κανονικα.....και αυτο δεν μπορω να καταλαβω και εγω πως προσθεσε το εμαιλ χωρις εγκριση απο εμενα Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικα την βρηκα την λυση 1 https://www.facebook.com/help/contact/255904741169641 και εδω 2https://www.facebook.com/help/contact/logout?id=537325953055459 Η Απαντηση του facebook αμεσα ειναι η αληθεια
panoscorfu Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Ακολούθησα τις οδηγίες σου και μου απάντησαν άμεσα. Ελπίζω να σώθηκα από τη σαβούρα που μου ερχόταν στο email μου !!! Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα