heros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 υπαρχει ip τηλεφωνικο κέντρο που να πέρνει και doorphone? να ανοιγει πόρτα ? (dooropener?)
Bourdoulas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Πράγματι απορώ. Έναν έλεγχο στην κάρτα τους (Wind) δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα;
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 On 10/10/2018 at 07:31, heros said: υπαρχει ip τηλεφωνικο κέντρο που να πέρνει και doorphone? να ανοιγει πόρτα ? (dooropener?) σε panasonic το εχω δει σιγουρα On 09/10/2018 at 22:38, yositosi said: Ενημερωτικά, ο ΟΤΕ άρχισε να γυρνάει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πλέον κόσμο σε Voip. Μέχρι τώρα ήταν κοινή πολιτική σε οποιαδήποτε συναλλαγή με τον ΟΤΕ να σε γυρνάνε σε Voip (είτε ανανέωση είτε οτιδήποτε). Πλέον όμως άρχισαν να επικοινωνούν με πελάτες και να τους ανακοινώνουν ότι είτε τους αρέσει, είτε όχι θα πάνε σε Voip, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΟΧΟΥ! Αυτό έπαθα τον Αύγουστο από τον ΟΤΕ για το εξοχικό... Αφού μαλώσαμε και τους έβρισα γιατί παίζει συναγερμός και δεν θέλω αφημένο router αναμένο, μου είπαν ότι δεν υπάρχει επιλογή. Τον Σεπτέμβριο άρχισαν να γίνονται πολύ πιεστικοί... και όταν ρώτησα και Vodafone, μου επιβεβαίωσαν ότι πλεον δεν διατίθεται επιλογή POTS. Μήπως παίζει κανένα σενάριο να έχουν κάνει αλλαγές στο Α/Κ οπότε να έχεις πλεον θέματα με τον εξοπλισμό σου, και απλά να βαράνε χαρταετό και να μην έχουν ενημερώσει?! (το αναρωτιέμαι γιατί αντίστοιχα όταν άρχισε με το έτσι θέλω να κάνει αλλαγές πχ στα KV ο ΟΤΕ και να περνάει πρωτόκολο vectoring, όλοι ψαχνόμασταν και κανείς δεν ήξερε τίποτα μιας και δεν είχαν ενημερώσει κανέναν, ουτε καν το δικό τους δίκτυο!) forthnet δινει κανονικα tdm.οτι ολοι θελουν να γυρισουν σε voip για πολλους λογους ναι ισχυει.οχι δεν εγιναν αλλαγες στο αστικο κεντρο .
heros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Τελικα Εβγαλα ακρη θα μου δωσουν ψηφιακο voip modem (oxygen?) και πάνω του θα συνδεσω το isdn τηλεφωνικο κεντρο... το θεμα ειναι αν θαμουδωσουν κωδικους ώστε να αφησω το oxygen MONO για το voip και να χρησιοποιησω για ιντερνετ το asus 56 που έχω...(δεν ξέρω πώς γινεται.. αλλα καπου θα βρω λύση)
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, heros said: Τελικα Εβγαλα ακρη θα μου δωσουν ψηφιακο voip modem (oxygen?) και πάνω του θα συνδεσω το isdn τηλεφωνικο κεντρο... το θεμα ειναι αν θαμουδωσουν κωδικους ώστε να αφησω το oxygen MONO για το voip και να χρησιοποιησω για ιντερνετ το asus 56 που έχω...(δεν ξέρω πώς γινεται.. αλλα καπου θα βρω λύση) δεν χρειαζεσαι κωδικους.το asus μπορει να παιξει ειτε σαν pppoe passthrough πανω στο oxygen ειτε σαν access point ειτε να συγχρονιζει και απο πισω το oxygen.αναλογως τι αφηνει ο παροχος.ο οτε αφηνει τα παντα.η wind δεν ξερω περα απο το το κανεις acess point .κατα τα αλλα oxygen.η προσωποποιηση του χαλοα ρουτερ.ελληνικη εταιρεια χειροτερη απο crypto και οι μισοι παροχοι τα αγοραζουν επειδη ειναι φτηνα .οτι και να πω ειναι λιγο .δεν θα πρεπε να υπαρχει αυτη η εταιρεια
heros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο modem με voip+ ψηφιακη έξοδο που μπορώ να αγοράσω από κάποια καλή μάρκα πχ σαν το asus 56 που έχω τώρα? Εψαξα αλλά δεν βρήκα κατι... Και αν πάρω μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή πρεπει απαραίτητα να χρησιμοποιήσω το δικό τους???? Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από heros
heros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Λοιπον βρηκα αυτά τα δύο modem TP-LINK Archer VR900v https://www.tp-link.com/fi/products/details/cat-15_Archer-VR900v.html#overview και ενα asus https://www.amazon.es/Asus-DSL-AC87VG-Modem-Router-contestadores-automáticos/dp/B01KZQFZAI και τα δυο αναφερουν οτι εχουν tae ports.. Ειναι αυτες για isdn bri support?
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 On 19/10/2018 at 08:09, heros said: Λοιπον βρηκα αυτά τα δύο modem TP-LINK Archer VR900v https://www.tp-link.com/fi/products/details/cat-15_Archer-VR900v.html#overview και ενα asus https://www.amazon.es/Asus-DSL-AC87VG-Modem-Router-contestadores-automáticos/dp/B01KZQFZAI και τα δυο αναφερουν οτι εχουν tae ports.. Ειναι αυτες για isdn bri support? oxi .η fxs ειναι rj11 για τις περισσοτερες χωρες.για τους γερμανους αν θυμαμαι καλα η Fxs δεν ειναι rj11 clip αλλα ειναι η υποδοχη που θα δεις στην φωτογραφια πιο κατω που ειναι και αυτη Fxs και την λενε tae.υπαρχει και ανταπτορας απο Tae σε rj11. τα isdn εχουν bri interface που ειναι σαν rj45.to fritz πχ δινει και το ονομαζει s0. αυτες ειναι οι tae ports.sto ena router που εβαλες ειναι στο πλαι και στο αλλο ειναι στην πισω πλευρα. On 12/10/2018 at 08:39, heros said: Υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο modem με voip+ ψηφιακη έξοδο που μπορώ να αγοράσω από κάποια καλή μάρκα πχ σαν το asus 56 που έχω τώρα? Εψαξα αλλά δεν βρήκα κατι... Και αν πάρω μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή πρεπει απαραίτητα να χρησιμοποιήσω το δικό τους???? a.αν θες bri τοτε ξερω οτι δινουν τα oxygen,τα aethra,τα fritz,τα One access. τα fritz τα θεωρω πολυ καλα. αναλογως τον παροχο που θα βαλεις για το αν πρεπει να χρησιμοποιησεις το δικο τους.ο οτε δινει τα στοιχεια οποτε βαζεις οτι θες εσυ.εναλλακτικα με τον οτε μπορεις να παιξεις με Pppoe passthrough ή να βαλεις το δικο τους ρουτερ πισω απο το δικο σου για να παιξει η τηλεφωνια.τουλαχιστον αυτο ισχυει στο speedport που βγαζει Fxs. οποτε η μια λυση ειναι να κρατησεις το δικο τους πισω απο το δικο σου ή αλλιως παιρνεις κατι με bri interface και ζητας απο τον οτε τους κωδικους για να το σεταρεις εκει. On 11/10/2018 at 12:27, Bourdoulas said: Πράγματι απορώ. Έναν έλεγχο στην κάρτα τους (Wind) δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα; δεν εχουν κανει ελεγχο ή ο οτε εχει κανει τιποτα στο Kv που ειναι το splitter?γιατι το σπλιταρισμα γινεται στο kv απο τον οτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα