j2k Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως θα κανω backup ολα απο ενα κινητο android στο pc μου (win 10) ? Θελω να κανω backup τα παντα και να τα κανω μετα επιλεκτικο restore (μονο ορισμενα πραματα) σε αλλο τηλ android αλλα και να τα βλεπω στον υπολογιστη Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από j2k
patrickdrd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν είσαι ρουτ έχει καλώς, αν όχι δύσκολα επειδη μαλλον δεν εισαι, βαλε helium Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από patrickdrd
j2k Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ειμαι. Το helium ειναι τζαμπα η πληρωτικο?
patrickdrd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 νομιζω παιζει και free, αλλα δινει περισσοτερες επιλογες αν πληρωσεις, εγω το ειχα αγορασει, τσεκαρε το: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup προϋποθετει να συνδεσεις το κινητο σου με το pc για να δουλεψει, αρα να βαλεις drivers κλπ
j2k Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτο θελω myphoneexplorer τζαμπε και να δουλευει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα