Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά και χαρά σε όλο το forum,

έχω το συγκεκριμένο netbook acer aspire one D250-0Bb 10.1' και ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά λειτουργικά,σήμερα που πήγα να το ανοίξω κάνει το εξής....ανάβει και μετά από 4-5 δευτερόλεπτα σβήνει !!!Τσέκαρα τον φορτιστή του μήπως δεν δίνει σωστά ρεύμα και είναι εντάξει-χρησιμοποίησα και άλλον ολόιδιο-αλλά πάλι τα ίδια !!!

Σκέφτομαι μήπως υπάρχει θέμα στο power dc jack και δεν μπορεί να τροφοδοτηθεί επαρκώς απευθείας μιας και η μπαταρία είναι off η κρατάει ελάχιστα...

Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό από προσωπική εμπειρία η έχει κάποια ιδέα-γνώμη για το τι μπορεί να συμβαίνει ας το καταθέσει και ελπίζω να βρεθεί  κάποια λύση !!!

Ελπίζω να υπάρξουν αρκετοί συμπαραστάτες αρωγοί στο πρόβλημα μου,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !!!

Ευχαριστώ όλους σας εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δες αν κουνιέται ή εαν κάνει σωστή επαφή το Power Jack , το άλλο που μπορεί να φταίει είναι η υπερθέρμανση , να σβύνει δηλαδή από ασφάλεια επειδή είναι υψηλές οι θερμοκρασίες , αυτό είναι ;

https://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-One-D250-0BB.18102.0.html

Τι λειτουργικό του έχεις επάνω ; B)

Δημοσ.

Το Power jack εξωτερικά φαίνεται εντάξει αλλά πάντα με επιφύλαξη-εσωτερικά δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχει βλάβη !!!

Αυτό με τις θερμοκρασίες μου πέρασε από το μυαλό-ίσως να θέλει καθαρισμό και αλλαγή πάστας-θα το δω από Δευτέρα που θα πάω σε ένα φίλο που γνωρίζει-μιας κι εγώ δεν αποφασίζω να το ανοίξω μόνος μου !!!

Λειτουργικό πρόγραμμα έχει τα windows xp από τη μάνα του  αλλά σκέφτομαι να βάλω τα windows 7 αλλά δεν ξέρω πια έκδοση θα ''σηκώνει'' καλύτερα-τα starter είναι πολύ απλά και δεν θα τα εγκαταστήσω εκτός κι αν δεν γίνεται αλλιώς-μιλάμε για απλή χρήση το έχω,όχι τίποτα ιδιαίτερο !!!

Φυσικά όλα αυτά αν βρεθεί η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και δεν είναι τίποτα πιο περίπλοκο και φυσικά οικονομικά ασύμφορο !!!

Δημοσ.

Ναι πήγαινε να ελένξει το Power Jack , καλό θα ήταν εαν του έκανες ένα εσωτερικό καθάρισμα ( εαν μπορεί ο φίλος σου ) , τα έχω βάλει σε αντίστοιχο μηχάνημα τα Windows 7 ultimate 32 Bit ( μέσω Usb ) είναι λίγο βαριά έκδοση για το συγκεκριμένο , αλλά τα τρέχει , με τα Starter θα τρέχει καλύτερα .

Κοίτα εαν είναι το Power Jack , βρες κανέναν εκεί να στο αλλάξει δεν είναι τίποτα ( από οικονομικό επίπεδο στο λέω ) B)

Δημοσ.

Μακάρι να είναι το Power Jack-απ' ότι είδα στο Εbay φτηνοδουλειά 5-6 ευρώ κοστίζει καινούργιο κομπλέ με το καλώδιο του και αν το πάρεις σκέτο 2,5-3 ευρώ !!!

Για το λειτουργικό δεν πάω σε τόσο βαριά όπως τα ultimate,καλά είναι και τα Ηome Premium η τα Professional αλλά αυτό θα το δω στην πράξη όταν έρθει η ώρα !!!

Αυτά προς το παρόν,από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η ''επιχείρηση'' και βλέποντας  και κάνοντας.Θα ενημερώσω σχετικά το Forum για τα αποτελέσματα του εγχειρήματος είτε η κατάληξη έχει θετικό είτε αρνητικό αποτέλεσμα !!!

Καλή συνέχεια

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γειά και χαρά,

τελικά δεν το ''προχώρησα'' το θέμα μιας και βρέθηκε αγοραστής να το πάρει για ανταλλακτικά όπως είναι,οπότε δεν υφίσταται πλέον θέμα !!!

Ευχαριστώ θερμά όσους από το forum συμμετείχαν καλή συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...