G.h.o.s.t Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησο εαν κατοικως του εξοτερικου μπωρει να συνδεθει στο taxisnet. Ρωταο γιατι ειμαι στο εξωτερικο και δεν μπωρο να συνδεθω.
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Και θα ήταν τελείως παράλογο να υπάρχει.
ELTASSOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν εχω απαντηση αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο. Αφου το λες ομως, με βαζεις σε σκεψη . μπαινεις με WiFi η data?
Fortistis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, G.h.o.s.t είπε Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησο εαν κατοικως του εξοτερικου μπωρει να συνδεθει στο taxisnet. Ρωταο γιατι ειμαι στο εξωτερικο και δεν μπωρο να συνδεθω. Μια χαρά γίνεται. Κάτι άλλο σου φταίει ή κάτι άλλο κάνεις λάθος.
nkar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Χθες σχεδόν όλη μέρα δε μπορούσες να συνδεθείς taxis ουτε απο Ελλάδα. Μην αγχωνεσαι.ξαναδοκιμάσε 1
AMWN_RA Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:00 έως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στις 24:00. Πηγη http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/News/news_226.html 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, AMWN_RA είπε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:00 έως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στις 24:00. Πηγη http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/News/news_226.html Ευχαριστω.Καλο θα ηταν αυτο να βγαινει σε καθε προσπαθεις συνδεσης και οχι να λεει οτι δεν βρεθηκε ο διακομιστης ή καπως ετσι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα