Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@YourTrueLegend

Δεν έχω κάνει κανένα τσουβάλιασμα. Είπα πολύ απλά ότι κάποιος που φοροδιαφεύγει σε μια επιχείρηση είναι πολύ πιθανό να φοροδιαφύγει και σε μια άλλη. Και είπα δύο φορές το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια για να στο κάνω πιο νιανιά γιατί από τα πολλά νεύρα δεν βλέπεις τι γράφω. Απλά έγραψες μια παπάρα, ότι αυτοί που τα τρώνε στην κατανάλωση είναι χειρότεροι από τους άλλους που φοροδιαφεύγουν μεν αλλά τα "επενδύουν" στην χώρα κι επειδή στριμώχτηκες το γύρισες στο καλαματιανό. Λοιπόν, άστο εδώ κι ας βγάλει ο καθένας που μας διαβάζει τα συμπεράσματα του. Ή και όχι.

Για την ιστορία, δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντώ σε οτιδήποτε ρωτάς, ειδικά όταν έχεις ένα ύφος ξερόλα ιεροεξεταστή, ώστε να με εγκαλείς κιόλας. Απαντώ σε αυτά που γνωρίζω ή αυτά που με ενδιαφέρουν. Κι από όσα είπες μόνο το συγκεκριμένο με ενδιέφερε γιατί το θεώρησα πολύ παπάτζα, του στυλ όσοι επιχειρούν είναι άγιοι κι όσοι καταναλώνουν κατάπτυστοι, ακόμα κι αν οι πρώτοι είναι φοροφυγάδες. Τα ίδια μας λέει κι ο Μπάμπης στον Σκάι.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, elorant said:

@YourTrueLegend

Δεν έχω κάνει κανένα τσουβάλιασμα. Είπα πολύ απλά ότι κάποιος που φοροδιαφεύγει σε μια επιχείρηση είναι πολύ πιθανό να φοροδιαφύγει και σε μια άλλη. Και είπα δύο φορές το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια για να στο κάνω πιο νιανιά γιατί από τα πολλά νεύρα δεν βλέπεις τι γράφω. Απλά έγραψες μια παπάρα, ότι αυτοί που τα τρώνε στην κατανάλωση είναι χειρότεροι από τους άλλους που φοροδιαφεύγουν μεν αλλά τα "επενδύουν" στην χώρα κι επειδή στριμώχτηκες το γύρισες στο καλαματιανό. Λοιπόν, άστο εδώ κι ας βγάλει ο καθένας που μας διαβάζει τα συμπεράσματα του. Ή και όχι.

Για την ιστορία, δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντώ σε οτιδήποτε ρωτάς, ειδικά όταν έχεις ένα ύφος ξερόλα ιεροεξεταστή, ώστε να με εγκαλείς κιόλας. Απαντώ σε αυτά που γνωρίζω ή αυτά που με ενδιαφέρουν. Κι από όσα είπες μόνο το συγκεκριμένο με ενδιέφερε γιατί το θεώρησα πολύ παπάτζα, του στυλ όσοι επιχειρούν είναι άγιοι κι όσοι καταναλώνουν κατάπτυστοι, ακόμα κι αν οι πρώτοι είναι φοροφυγάδες. Τα ίδια μας λέει κι ο Μπάμπης στον Σκάι.

Δεν εχεις κανει κανενα τσουβαλιασμα :

2 hours ago, elorant said:

Το οποίο συνάλλαγμα θα το έστελνες στην Γουαδελούπη γιατί έτσι έχεις μάθει λόγω πρότερου βίου φοροδιαφυγής. Καταλαβαίνω την ανάγκη να στηλιτεύσουμε όσους τα έτρωγαν στα μπουζούκια και τις Porsche αλλά δεν νομίζω όιτ είναι και χειρότεροι από τους άλλους που έστηναν επιχειρήσεις και δεν πλήρωναν το ΙΚΑ ή τους φόρους τους. Όλοι τα ίδια σκατά είναι.

Αρα αφου δεν δουλεψε προηγουμενως η προσωπικη επιθεση της πλακας, τωρα αρχισαν οι κωλοτουμπες: "εγω;; κανενα τσουβαλιασμα εγω!".

Συνεχιζεις επισης να παραποιεις τα λεγομενα μου, γιατι μονο ετσι (δεν) μπορεις. ΔΕΝ εγραψα οτι αυτοι που τα τρωνε στην καταναλωση ειναι χειροτεροι απο τους αλλους που φοροδιαφευγουν αλλα τα επενδυουν, οπως αναφερεις. Ειπα, οτι απο αυτους που ειχαν λεφτα στα χερια τους απο Χ πηγη, οτι πηγη κι αν ειναι αυτη (ειτε αυτο ηταν δημοσιουπαλληλικι, ειτε φοροδιαφυγη-αυτο ξαναλεω ηταν συμβιβασμος με τα λεγομενα του defacer αφου πρωτα του εγραψα τη διαφωνια μου με το τσουβαλιασμα αυτο, ειτε δανεικα, ειτε κατι αλλο), υπηρχαν αυτοι που τα φαγανε σε μπουζουκια κι εφε, κι αυτοι που τα επενδυσαν για να εξασφαλισουν ψωμι στην οικογενεια τους. Yπο αυτην την εννοια θεωρω εξυπνοτερους τους δευτερους. ΑΝ εχεις να απαντησεις κατι επ'αυτου απαντα. Οσο δε το κανεις σου επιστρεφεται καθε χαρακτηρισμος, δικαιωματικα κιολας. Hint: Μην επιμενεις να παραποιεις οσα λεω, εκτιθεσαι. Μπορεις καλυτερα να παραποιεις τα δικα σου λεγομενα, εξαλλου μολις το εκανες: "εγω δεν εκανα κανενα τσουβαλιασμα (απλως ολοι τα ιδια σκατα ειναι)".

Για την ιστορια, δεν σου ζητησε κανεις να απαντησεις. Εννοειται πως απαντας σε αυτα που επιθυμεις αν και εφοσον σεβεσαι τον εαυτο σου και θεωρεις οτι μπορεις να τεκμηριωσεις τα λεγομενα σου και  εννοειται πως αν δεν θες, δεν απαντας σε αυτα που αδυνατεις να τεκμηριωσεις. Εκτιθεσαι ομως ειναι οταν προσπαθεις να απαντησεις σε πραγματα που δεν μπορεις να τεκμηριωσεις και το γυρνας στην τρελη, ειτε με προσωπικες επιθεσεις, ειτε με επιμονες προσπαθειες να αλλαξεις οσα ειπα, ειτε με προσπαθεια να κανεις κωλοτουμπες στα τσουβαλιασματα σου. Το αποτελεσμα σε καθε περιπτωση το ιδιο ;)

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.

"όλοι" στο context της πρότασης ρε καημένε. Ήτοι και αυτοί που φοροδιαφεύγουν και οι άλλοι που τα τρώνε σε αυτοκίνητα πολυτελείας. Έκανες τόση βαβούρα για κάτι τόσο απλό; Άμα λέω εγώ ότι είσαι τσαντισμένος και γράφεις για να γράφεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, elorant said:

"όλοι" στο context της πρότασης ρε καημένε. Ήτοι και αυτοί που φοροδιαφεύγουν και οι άλλοι που τα τρώνε σε αυτοκίνητα πολυτελείας. Έκανες τόση βαβούρα για κάτι τόσο απλό; Άμα λέω εγώ ότι είσαι τσαντισμένος και γράφεις για να γράφεις...

Παιξε με τις λεξεις. Η προταση "ολοι τα ιδια σκατα ειναι", εχει συγκεκριμενο νοημα.

Ακομα και με context να το παμε, το context φοροδιαφυγης-δημοσιουπαλληλικου τεθηκε σαφως στο παρακατω ποστ, απο το οποιο συνεχισα κι εγω κι επειτα απαντησες εσυ με τα αποφθευγματα σου:

3 hours ago, defacer said:

Για ποια ακριβώς μιλάς; Τα λεφτά που έτρωγε ο πολύς κόσμος, ffs δημόσιοι υπάλληλοι και φοροφυγάδες, 80s και 90s νομίζεις πως ήταν από το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας ή από κερδοφόρα επιχειρηματική δραστηριότητα;

Ειναι προδηλο οτι το "ολοι τα ιδια σκατα ειναι" και σαν φραση και σαν context του παροντος thread, αποτελει τσουβαλιασμα. Το οποιο προσπαθεις να μαζεψεις αλλωστε ;)

Κατι τελευταιο γιατι βλεπω οτι κομπιαζεις εντονα με επαναληψη χαρακτηρισμων: Λογικη ταριφα ειπα οτι εχουν τα τσουβαλιασματα σου. Αν σε ενοχλησε αυτη η φραση τοσο πολυ για να σερνεις 3-4 χαρακτηρισμους σε καθε ποστ, μπορω να την παρω πισω. Σημασια εχει να ηρεμησεις και να γραψεις και τιποτα ουσιαστικο, οσο επιμενεις να ποσταρεις.

Δημοσ.

Ενώ το " υπηρχαν αυτοι που τα φαγανε σε μπουζουκια κι εφε, κι αυτοι που τα επενδυσαν για να εξασφαλισουν ψωμι στην οικογενεια τους " δεν είναι λογική τσουβαλιάσματος.

Δεν έχω πρόβλημα να με πεις ταρίφα κούκλε μου. Σε αντίθεση με εσένα δεν έχω πρόβλημα με τους ταρίφες, όπως και με καμία άλλη επαγγελματική ομάδα. Γενικώς δηλαδή δεν έχω προβλήματα που να περιμένω να τα λύσω σε ένα forum. Για σένα πάλι δεν είμαι σίγουρος, αν κρίνω από το ότι σε κάθε απάντηση προσπαθείς να με εκνευρίσεις και δεν σου κάθεται μάλλον έχεις γενικότερο θέμα συμπεριφοράς. Αλλά όπως είπα, δεν τσαντίζομαι οπότε άδικα το κουράζεις. Θα λες τις παπάτζες σου, θα τις στηλιτεύω και life goes on.

Επίσης, δεν χρειάζεται να μετανοιώνεις γι αυτά που γράφεις και να τα επεξεργάζεσαι ξανά σε όλα τα posts. Στο insomnia είμαστε, όχι στην Ακαδημία Αθηνών. Πες αυτό που έχεις να πεις, όπως σου έρχεται και δεν θα σε παρεξηγήσουμε. Μεγάλα παιδιά είμαστε, δείχνουμε κατανόηση. Κι άμα θες να έχεις και δίκιο σε όλα σε σημείο που τα σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές και τα αλλάζεις συνέχεια κανένα πρόβλημα. Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Έχεις δίκιο σε όλα. Happy now?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, elorant said:

Ενώ το " υπηρχαν αυτοι που τα φαγανε σε μπουζουκια κι εφε, κι αυτοι που τα επενδυσαν για να εξασφαλισουν ψωμι στην οικογενεια τους " δεν είναι λογική τσουβαλιάσματος.

Δεν έχω πρόβλημα να με πεις ταρίφα κούκλε μου. Σε αντίθεση με εσένα δεν έχω πρόβλημα με τους ταρίφες, όπως και με καμία άλλη επαγγελματική ομάδα. Γενικώς δηλαδή δεν έχω προβλήματα που να περιμένω να τα λύσω σε ένα forum. Για σένα πάλι δεν είμαι σίγουρος, αν κρίνω από το ότι σε κάθε απάντηση προσπαθείς να με εκνευρίσεις και δεν σου κάθεται μάλλον έχεις γενικότερο θέμα συμπεριφοράς. Αλλά όπως είπα, δεν τσαντίζομαι οπότε άδικα το κουράζεις. Θα λες τις παπάτζες σου, θα τις στηλιτεύω και life goes on.

Σου πηρε καμια 5 ποστ μεχρι να αποδεχθεις οτι τσουβαλιασες, τα καταφερες τελικα. Κι αφου τα καταφερες , προσπαθεις τωρα να μου πεις οτι τσουβαλιασα κι εγω. Εγω λοιπον , για τριτη φορα λεω οτι απαντουσα στον defacer αφου προηγουμενως διαφωνησα και με το δικο του τσουβαλιασμα. Συνεπως το context της απαντησης ειχε τεθει απο αλλου, ειχα πρωτα εκφρασει τη διαφωνια μου, και προχωρησα στην ουσια, του πως δηλαδη ξοδευονται τα λεφτα, προσερνωντας το θεμα της προελευεσης, διοτι το point μου ηταν αλλου.

Εσυ παλι, ηρθες να τσουβαλιασεις για τα καλα ;)

Στο 2ο κομματι του ποστ σου: Εκτος απο ολες τις αλλες αδυναμιες, αδυνατεις να αντιληφθεις οτι ολα αυτα ειναι αδιαφορα για οποιον τα διαβαζει (και εμενα). Μπορει εσυ να νομιζεις οτι με τσιτατα καλυπτεις ολη την υπολοιπη μπουρδολογια που εχεις ποσταρει , παρ'ολα αυτα δεν καταλαβαινεις πως φωναζεις οτι δεν μπορεις να διαχειριστεις τον valid αντιλογο. Το πιο αστειο ειναι οτι αυτα που μου καταλογιζεις, περιγραφουν εξαιρετικα τη δικη σου παρουσια εδω.

Το εκανες αλλωστε και με την εισοδο σου στο thread:

3 hours ago, elorant said:

Αυτό που ξεκινάτε να μιλάτε για όσους έφυγαν στο εξωτερικό και καταλήγετε στο πως τρώει ο καθένας τα λεφτά του με ξεπερνάει.

Ξεπερασες τον εαυτο σου με λιγα λογια ;) Κι ολα αυτα...επειδη σου πεταξα το keyword-τυρακι περι λογικης ταριφα.

Δημοσ.

Είπαμε έχεις δίκιο σε όλα. Τι το κουράζουμε.

Ρε συ True Legend, σου γράφω δυο γραμμές και μου απαντάς τρεις παραγράφους. Έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο που κάθεσαι σαβατόβραδο και χτυπιέσαι στο insomnia να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Σε κάθε απάντηση γράφεις δέκα φορές "εγώ". Άστο αγορίνα μου και πήγαινε να χαλαρώσεις. Κι αύριο μέρα είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι και get a life βρε τζουτζουκο. Στα τσιτατα φαινοσουν καλυτερο ταλεντακι. Κι ερχεσαι και μου τσαμπουνας pathetic ατακες 15ετιας ; :lol:

Δεν μπορει, στο nerdοκοσμο ολο και κατι καλυτερο θα κυκλοφορει τοσα χρονια μετα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

Εγώ θα πω ότι πρέπει να εχετε αποτύχει στη ζωή σας ή οι γονείς σας, αν τόσα χρόνια στο πάρτυ που γίνονταν στην Ελλάδα δεν αγοράσατε σπίτια. Εγώ έχω σπίτια που νοικιάζω και το χρήμα μπαίνει κάθε μήνα τσέπη. Και φυσικά δεν μένω Ελλάδα αλλά το κουμάντο μου το έκανα.

Και ναι είναι μεγάλη αποτυχία να ζεις σαν πλεμπα στο εξωτερικό, έχω γνωστό που του στέλνει ο μπαμπάς λεφτά για να βγαίνει ο μήνας στην Σουηδία. Για γέλια και για κλάματα. Και ο τύπος μένει με άλλους 3 στην τρύπα του.

Το πιο άκυρο σχόλιο που διάβασα στο insomnia εδω και χρονια. Τα οσα γραφεις δε στεκουν οικονομικα. ΑΝ τα ειχες πουλησει ΟΛΑ αντι να τα νοικιαζεις τοτε θα ειχες κανει κατι...

Για να ειμαι ειλικρινης σε κόβω είτε να εισαι ενοικιαστης σε καμια φτωχογειτονια ή να εισαι σε κανα νομο Κατσελη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kokoviosR είπε

Το πιο άκυρο σχόλιο που διάβασα στο insomnia εδω και χρονια. Τα οσα γραφεις δε στεκουν οικονομικα. ΑΝ τα ειχες πουλησει ΟΛΑ αντι να τα νοικιαζεις τοτε θα ειχες κανει κατι...

Για να ειμαι ειλικρινης σε κόβω είτε να εισαι ενοικιαστης σε καμια φτωχογειτονια ή να εισαι σε κανα νομο Κατσελη...

Τι δεν στέκει οικονομικά; Όταν οι άλλοι περνάνε ακριβά αμάξια και αγοράζανε κουρτίνες Burberry 1500 ευρώ άλλοι τα κάνανε περιουσίες που τώρα αποφέρουν εισόδημα. Πιο είναι το περίεργο δηλαδή; Εποχές 2007 όλοι οι γείτονες μου είχανε από 3 αμάξια στην οικογένεια και διακοπές στις Άλπεις, όλα αυτά φίλε τώρα τα πληρώνουν!!  Πάντως είναι καύλα να βλέπεις το τζιπ 4000 κιβικα παρατημένο στην οικοδομή χωρίς πινακίδες

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Επεξ/σία από NemeSis1990
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε

Τι δεν στέκει οικονομικά; Όταν οι άλλοι περνάνε ακριβά αμάξια και αγοράζανε κουρτίνες Burberry 1500 ευρώ άλλοι τα κάνανε περιουσίες που τώρα αποφέρουν εισόδημα. Πιο είναι το περίεργο δηλαδή; Εποχές 2007 όλοι οι γείτονες μου είχανε από 3 αμάξια στην οικογένεια και διακοπές στις Άλπεις, όλα αυτά φίλε τώρα τα πληρώνουν!! 

Συμφωνω για την ασυδοσια καποιων κλπ, απλα η επενδυση σε ενοικια ειναι κατι που δεν πολυσυμφερει οικονομικα και επιπλεον τα σπιτια κλπ εχουν χασει τεραστιο ποσοστο της αξιας τους. Σε απλα αν δεν μπηκες ηδη μεσα στην επενδυση σου, μαλλον απο τυχη συμβαινει...Για αυτο πιστευω οτι τα οσα γραφεις δεν ειναι αληθινα...Και αντε και σου βγηκε η κινηση του μπαμπα  και εχεις λεφτα, ποιος ο λογος να ξενιτευτεις;

Δημοσ.

Κι άλλοι τα φάγανε και δεν χρωστάνε τίποτα και το φχαριστήθηκαν. Τι νόημα έχει όλο αυτό το thread ρε παιδιά; Θα συζητάμε 9 χρόνια μετά τα αίτια της κρίσης; Δεν βαρεθήκατε επιτέλους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...