Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mmmpii είπε

Στο Southampton λέγεται Maritime Science Msc, με εξειδίκευση στο Marine Engineering, Offshore κλπ κλπ. Μη μπλεκουμε με terminology παντως, καταλαβαινω τι θελεις να πεις. Γενικα το Marine Engineering εχει να κανει με τα συστηματα που χρησιμοποιουνται ( πολλες φορες αναφερεται αυτολεξει machinery & hull ) σε αυτο το περιβαλλον. Δε με απασχολει το αν θα γινω δεκτος λογω πτυχιου, καθως το εχω στρεψει προς αυτη την κατευθυνση ( διπλωματικη, projects, πρακτικη ). Εχω ψαξει πολυ αναλυτικα ολους τους οδηγους σπουδων σε ολο το ευρυ πλαισιο που εσυ λες Marine Engineering, το Southampton Maritime Science και ο αλλος καπως διαφορετικα και σε γενικες γραμμες εχω μια καλη εικονα τι παιζει. Η ερωτηση μου ηταν αν καποιος ειχε πιο πολλες πληροφοριες περα απο τις γενικου σκοπου που βρισκονται στο ιντερνετ για μια συγκριση μεταξυ Southampton και Strathclyde.

Άλλο "πιο πολλες πληροφοριες περα απο τις γενικου σκοπου που βρισκονται στο ιντερνετ", άλλο άποψη. Άποψη μπορεί να σχηματίσει ο καθένας από οποιαδήποτε τύπου πληροφορία, είτε αυτό είναι Ίντερνετ είτε αυτό είναι εμπειρίες από γνωστούς, είτε οτιδήποτε άλλο. Ίσως θα έπρεπε να το προσδιορίσεις από την αρχή, γιατί η ερώτησή σου ήταν "Καλησπέρα, έχει κανείς άποψη για τα μεταπτυχιακά σε Marine Engineering στο Southampton ή/και το Strathclyde?".

Με λίγα λόγια ψάχνεις λοιπόν κάποιον ο οποίος έχει πάει σε κάποια από αυτά τα προγράμματα, και θέλεις να σου πει τις εμπειρίες του, όχι την άποψη του. Γιατί όλα τα υπόλοιπα μπορούν να βρεθούν στο Ίντερνετ. Μη περιμένεις να γνωρίζουμε τι θέλεις ακριβώς και το τι ξέρεις από μία γενικού τύπου ερώτηση.

Σόρρυ που ξεφεύγω από το θέμα και ελπίζω να βρεις κάποιον ο οποίος θα μπορέσει όντως να σε βοηθήσει με βάση αυτά που έχει ζήσει στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alekoskaiyao είπε

Άλλο "πιο πολλες πληροφοριες περα απο τις γενικου σκοπου που βρισκονται στο ιντερνετ", άλλο άποψη. Άποψη μπορεί να σχηματίσει ο καθένας από οποιαδήποτε τύπου πληροφορία, είτε αυτό είναι Ίντερνετ είτε αυτό είναι εμπειρίες από γνωστούς, είτε οτιδήποτε άλλο. Ίσως θα έπρεπε να το προσδιορίσεις από την αρχή, γιατί η ερώτησή σου ήταν "Καλησπέρα, έχει κανείς άποψη για τα μεταπτυχιακά σε Marine Engineering στο Southampton ή/και το Strathclyde?".

Με λίγα λόγια ψάχνεις λοιπόν κάποιον ο οποίος έχει πάει σε κάποια από αυτά τα προγράμματα, και θέλεις να σου πει τις εμπειρίες του, όχι την άποψη του. Γιατί όλα τα υπόλοιπα μπορούν να βρεθούν στο Ίντερνετ. Μη περιμένεις να γνωρίζουμε τι θέλεις ακριβώς και το τι ξέρεις από μία γενικού τύπου ερώτηση.

Σόρρυ που ξεφεύγω από το θέμα και ελπίζω να βρεις κάποιον ο οποίος θα μπορέσει όντως να σε βοηθήσει με βάση αυτά που έχει ζήσει στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό.

Ναι οκ εχεις δικιο, επρεπε να το διατυπωσω καλυτερα

Δημοσ.

Εφόσον ξέρεις τι θες να κάνεις, το Southampton είναι καλύτερη επιλογή. Έχω 4 φίλους που πήραν μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό από εκεί και όλοι βρήκαν δουλειά. Προσωπικά, έχω μεταπτυχιακό σε coastal engineering από τη Γερμανία και πολλά χρόνια εργασιακή εμπειρία, δεν τίθεται ποτέ θέμα για την ποιότητα των διπλωματούχων από το soton ειδικά αν έχουν περάσει και για κάποιο καιρό από το NOC. 

Εναλλακτικά κι εφόσον δεν έχεις χωρικούς περιορισμους και έχεις το χρόνο και την επιμονή να προετοιμαστείς, κάνε αίτηση στο oe.mit.edu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...