Προς το περιεχόμενο

sony απο 200-300€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και παλι.Σημερα θα σας ενοχλησω για ενα φιλο μου (με βρηκανε ολοι μικρο και....).Ο κυριος αυτος λοιπον θελει σονει και καλα να αγορασει sony.......Ετσι λοιπον πεσαμε στο ιντερνετ και βρηκαμε το XZs στα 230,το x compact στα 264,το XZ στα 267,το XA2 στα 289 και το XZ1 compact στα 290.

Θελει το καλυτερο all around δηλαδη δεν δινει βαση σε καποιο τομεα ειδικα......ο μονος περιορισμος ειναι το μεγεθος,οτι δεν θελει αυτο που λεμε phablet.

Εγω προσωπικα προτεινα το XA2 το οποιο εχω και το XZs που εχει η αδερφη μου αλλα εκεινος ειπε να παρουμε και μια γνωμη απ το ινσομνια που ειναι πιο ειδικοι απο μενα......ετσι και εγω πραττω οπως μου ειπε και περιμενω να του μεταφερω αποψεις απο εδω.

Δημοσ.

Xperia xzs με κλειστά μάτια σε τέτοια τιμή,από εκεί και πέρα θα πληρώσει παραπάνω για να πάρει με πιο δυνατό επεξεργαστή ακόμα το xz1 η xz1c ανάλογα τι μέγεθος θελήσει.

Θα τον πάνε μπαλα χρονια,τα Sony μόνο στην φωτογραφία νύχτα πονάνε που και εκεί εάν δεν είναι άνθρωπος όπου παίζεις με φλας βαράς σε manual και είσαι μάγκας.

Δημοσ.

Τελικα το πησαμε το παλικαρι.......ετοιμος για το XZs.......και εγω για τον επομενο που θα με ρωτησει για νεο κινητο......ουουουουφφφφφφ......

• Like 1
Δημοσ.

Καλα δε τον πείσαμε για κάτι, έτοιμος ηταν,sony ήθελε, οπότε πιστεύω για 230 με αυτα τα specs και τον imx400 αντι για τον κακο το βραδυ imx300 χτυπησε οσαν κόμπρα ενα sony σε τιμή πολύ καλή.

Δημοσ.

Ενα τελευταιο....επειδη το XZs ειναι περσινο μοντελο και εχει παρει android 8 oreo υπαρχει ενημερωση αν θα παει και στο 9 pie η μεχρι ρδω ηταν; Η αδερφη μου το εχει παρει το 8αρι.....

Δημοσ.

Και εγω το ελπιζω γιατι υπαρχει το XZ premium οποτε λογικα θα παρει κι αυτο.Ο φιλος μου παντως το περιμενει πως και πως εντος λιγων ημερων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...