Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λαπτοπ TOSHIBA SATELLITE P300-134 έχω βάλει Windows 10. Έχω πρόβλημα με την ασύρματη κάρτα δικτύου (Intel pro 3945ABG). Κάθε φορά που την ανοίγω δεν συνδέεται και μου βγάζει το κίτρινο τριγωνακι. Κάνοντας δεξί κλικ + αντιμετώπιση προβλημάτων, κάποιες φορές γίνεται η σύνδεση αλλά όχι πάντα. Τότε αναγκάζομαι να πάω "διαχείριση συσκευών" - "ενημέρωση προγράμματος οδήγησης" - "αναζήτηση λογισμικού στον υπολογιστή μου" - "επιλογή από την λίστα προγραμμάτων" και επιλέγω έναν από τους δύο drivers που έχει μέσα και συνδέεται αμέσως. Υπάρχει τρόπος να τους φορτώνει κατά την εκκίνηση ώστε να μην κάνω αυτή την διαδικασία κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εισαι και ενσυρματος, εθερνετ συνδεση δηλ κανε ενημερωση του λειτουργικου σου και βαλε τον οδηγο των γουιντοους να δουμε...αλλωστε το δικο τους τον βαζεις οποτε θελεις ξανα

Επεξ/σία από ELTASSOS
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να πας σε 7άρια καθώς το λάπτοπ δεν υποστηρίζεται από τα 10άρια σωστά. Επίσης ούτε η κάρτα γραφικών έχει οδηγούς για 10άρια (μάλλον σε συμβατότητα την έχεις).

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου πρότειναν σε άλλο φόρουμ να απενεργοποιησω την γρήγορη εκκίνηση(fastboot) και μάλλον λύθηκε το πρόβλημα. 

Επεξ/σία από kinezos69

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...