Προς το περιεχόμενο

Smartphone 500 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Από εβδομαδα θα αγοράσω τον αντικαταστάτη του galaxy s7 που το έχω εδώ και 2 χρόνια. Με ενδιαφέρει φυσικά να έχει καλύτερη κάμερα και μπαταρία. Σε λογικά πλαίσια. Η χρήση που το κάνω είναι τα κλασικά Facebook insta και μουσική. Σκέφτομαι να υπερβω ελάχιστα και να αγοράσω το s9 plus. Τι λέτε?

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και εγώ.

Το + σου δίνει +2 ραμ, δεύτερη καμερα και μεγαλύτερη οθόνη.  Το θεμα ειναι αν θα σε βολεύει το 6.2. Εγω δηλαδή θα ήθελα να ειναι στο μεγεθος του s9.    Σκέψου ότι το s7 ειναι 5.1

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με την οθόνη μια συνήθεια είναι. Μάλλον προς εκεί καταλήγω εάν δε  υπάρξει κάποια άλλη πρόταση 

Δημοσ.

Τι να λέμε;

Σπέρνει,Sammy είχες και ήσουν ευχαριστημένος σε Sammy θα πας αφού είναι μέσα στο μπάτζετ σου.

Τι ρωτάς να σου πουν;

Κανένα mi8 1+ και άλλα;

Αφού ξέρεις από μόνος σου ότι πας σε αγορά εγγυημένα καλή!

Συσκευαρα με κάμερες top το καλύτερο σέρβις Ελλάδα και υποστήριξη από developers στην κοινότητα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, shooterg είπε

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!  το έχω παραγγείλει κιόλας!! ☺

Απο ποιο κατάστημα αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

Καλύτερη κάμερα σίγουρα έχει, αλλά για μπαταρία δυστυχώς είναι άσχημα τα πράγματα. Δεν λέω ότι θα είναι χειρότερο από S7, αλλά με βάση τον ανταγωνισμό εν έτη 2018 θα το χαρακτήριζα ως 2 γενιές πίσω με κακή αυτονομία για τα δικά μου θέλω τουλάχιστον.

Δημοσ.

Ποια είναι τα δικα σου θελω δηλαδή?

εγω παιρνω την μερα με full wifi δηλαδή 18/24 εκ των οποιων 1-2 ωρες δεδομενα...συνηθως πανω από την μεση φωτεινοτητα λογω ηλιου, παιχνίδια καμια ωρα διασπαρτο μεχρι το μεσημερι,1ωριτσα τηλεφωνο,κανα ραδιο με αρκετη ενταση και μου δειχνει 5-5μιση ωρες οθονης! Και ουσιαστικα το φορτιζω το βραδυ η πολλες φορες αν δεν παιζω και ανα μιαμιση μερα, απλα είμαι χαλαρος γιατι εχω παντα μια πριζα οποτε αν το βραδυ εχει 40 της εκατο δεν το κουμπωνω,το αφηνω να το φορτισω το επομενο πρωι στις 10-11 που θα εχει παει κατω από 15-20!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ποια είναι τα δικα σου θελω δηλαδή?

εγω παιρνω την μερα με full wifi δηλαδή 18/24 εκ των οποιων 1-2 ωρες δεδομενα...συνηθως πανω από την μεση φωτεινοτητα λογω ηλιου, παιχνίδια καμια ωρα διασπαρτο μεχρι το μεσημερι,1ωριτσα τηλεφωνο,κανα ραδιο με αρκετη ενταση και μου δειχνει 5-5μιση ωρες οθονης! Και ουσιαστικα το φορτιζω το βραδυ η πολλες φορες αν δεν παιζω και ανα μιαμιση μερα, απλα είμαι χαλαρος γιατι εχω παντα μια πριζα οποτε αν το βραδυ εχει 40 της εκατο δεν το κουμπωνω,το αφηνω να το φορτισω το επομενο πρωι στις 10-11 που θα εχει παει κατω από 15-20!

Ράδιο από που; 

Δημοσ.

6+ ώρες οθόνη να βγάζει σε κάθε φόρτιση με μόνιμα ανοιχτά δεδομένα, Wi-Fi, Bluetooth,GPS. Οι 5 ώρες οθόνη είναι κακό νούμερο όταν υπάρχουν στον ανταγωνισμό τηλέφωνα που χτυπάνε 7+ ώρες. Άλλους βέβαια μπορεί να τους καλύπτει το 5ωρο για αυτό γράφω ότι είναι υποκειμενικό αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό ξεκάθαρα υπολείπεται σημαντικά.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 26ska είπε

Ράδιο από που; 

internet φυσικα!

19 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

6+ ώρες οθόνη να βγάζει σε κάθε φόρτιση με μόνιμα ανοιχτά δεδομένα, Wi-Fi, Bluetooth,GPS. Οι 5 ώρες οθόνη είναι κακό νούμερο όταν υπάρχουν στον ανταγωνισμό τηλέφωνα που χτυπάνε 7+ ώρες. Άλλους βέβαια μπορεί να τους καλύπτει το 5ωρο για αυτό γράφω ότι είναι υποκειμενικό αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό ξεκάθαρα υπολείπεται σημαντικά.

υπαρχουν και κατι κινεζικα (όχι xiaomi κτλπ,εννοω κανονικα κινεζικα )με 6000-10000mah  μπαταρια...Θα τα βαλουμε και αυτά στην συγκριση?ΕΝνοειται θα μπορουσε παραπανω αλλα για οποιαδήποτε χρηση βγαζει την μια μερα...Και με το fast charging λυνεται κάθε πρόβλημα θεωρω...Τουλάχιστον δεν είναι λογος να μην το αγορασεις για αυτό!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

υπαρχουν και κατι κινεζικα (όχι xiaomi κτλπ,εννοω κανονικα κινεζικα )με 6000-10000mah  μπαταρια...Θα τα βαλουμε και αυτά στην συγκριση?ΕΝνοειται θα μπορουσε παραπανω αλλα για οποιαδήποτε χρηση βγαζει την μια μερα...Και με το fast charging λυνεται κάθε πρόβλημα θεωρω...Τουλάχιστον δεν είναι λογος να μην το αγορασεις για αυτό!

Συμφωνώ 100% αλλά όταν στο πρώτο ποστ αναφέρει ο ts ότι θέλει καλή απόδοση στην αυτονομία είναι σημαντικό να το τονίσουμε. Και φυσικά όλα τα προηγούμενα που έγραψα δεν αφορούν κινέζικα midrange με μπαταρίες θηρία αλλά flagships ανταγωνιστών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...