Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 flagship ανταγωνιστων όταν λες? 1+6 και p20 pro ας πουμε? Καποια βιντεο που εχω δει στο Utube μιλαμε ότι είναι σχεδόν ιδια...ή οι διαφορες κυμαίνονται στο +- 5της εκατο...Μονο το note 9 Ξεχωριζε στο βιντεο που ειχα δει...Συγκριναν όλα αυτά που σου λεω και το iPhone x...
shooterg Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδώ το σ7 με βγάζει μια μέρα το σ9 θα με βγάζει λίγο παραπάνω λογικά παιχνίδια δεν παίζω ίντερνετ και μουσική πιο πολύ Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από shooterg
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 εε ανετα...και γενικα η φωτεινοτητα του είναι καλη και δεν το εχω ποτε στο full (στα κοκκινα) γιατι δεν χρειαζεται παρολο που δουλευω κατω από ηλιο. Αρα εξοικονωμεις κατι και από εκει.
turbakiasss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε flagship ανταγωνιστων όταν λες? 1+6 και p20 pro ας πουμε? Καποια βιντεο που εχω δει στο Utube μιλαμε ότι είναι σχεδόν ιδια...ή οι διαφορες κυμαίνονται στο +- 5της εκατο...Μονο το note 9 Ξεχωριζε στο βιντεο που ειχα δει...Συγκριναν όλα αυτά που σου λεω και το iPhone x... Ακριβώς, όπως και mate 10 pro, u11, 5t, pixel 2, xz2. Δεν είναι τυχαίο που στο Note η μπαταρία αυξήθηκε κάτα 500mha αν δεν κάνω λάθος. Στα βίντεο δεν δίνω καμία βάση γιατί συνήθως δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική χρήση.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 δεν είναι όλα τα κινητα που μου παραθέτεις στην ιδια κατηγορια με το S9+...5t είναι παλιοτερο,συγκριση θα γινει με το 6. pixel 2 το μικρο παμε για το μεγαλο η συγκριση.Mate 10 pro επισης παλιοτερο καλυτερα να συγκρινουμε με p20 pro... Όταν λεω βιντεο δεν εννοω reviews αλλα αυτά τα βιντεακια που πετανε 6-7 κινητα το ένα διπλα στο άλλο και τρέχουν εφαρμογες σε fast forward...Και βλεπω πιο κλεινει πρωτο και πιο 2ο 3ο κτλπ κτλπ...Τα θεωρω καπως αξιοπιστα ειδικα όταν βγαινουν πολλα τετοια βιντεο από διαφορετικούς ανθρώπους που συμφωνουν. Το ρεζουμε είναι ότι όλα τα νεα κινητα θα βγαλουν μια μερα απαιτητικης χρησης...
shooterg Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Επίσης ξέχασα να ρωτήσω πιο powerbank με προτείνετε γύρω στα 20 ευρώ? Λόγω πολλών ταξιδιών που κάνω
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 εγω πηρα πριν κανα μηνα της xiaomi το mi2 10000mah. Υποστηριζει και fast charge
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα