Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.Καταλήξαμε με έναν φίλο μου,να πάρει το OnePlus 6. Του προτείνω το online κατάστημα που έχει και το Bundle sta 520€ αλλά και 2 χρόνια εγγύησης, αλλά λόγω πολλαπλών αγορών με κάρτα,δεν καθίσταται δυνατό αυτό. Επειδή η επόμενη λύση είναι μέσω σκρουτζομάγαζου σε χαμηλότερη τιμή 465€(λόγω γνωστού), τα οποία δεν ξέρω από που τα τσιμπάνε για να έχουν μόνο 1 χρόνο εγγύησης και άγνωστο φορτιστή(είχα διαβάσει πχ τα κινέζικα καταστήματα δεν έχουν Dash Charge φορτιστή),υπάρχει δυνατότητα αγοράς χωρίς να φανεί αυτή η χρέωση; Ή θεωρείται ακόμη και στην τιμή αυτή αξίζει και από σκρουτζομάγαζο; 

Επεξ/σία από stavros750
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stavros750 είπε

Καλησπέρα.Καταλήξαμε με έναν φίλο μου,να πάρει το OnePlus 6. Του προτείνω το online κατάστημα που έχει και το Bundle sta 520€ αλλά και 2 χρόνια εγγύησης, αλλά λόγω πολλαπλών αγορών με κάρτα,δεν καθίσταται δυνατό αυτό. Επειδή η επόμενη λύση είναι μέσω σκρουτζομάγαζου σε χαμηλότερη τιμλη 465€(λόγω γνωστού), τα οποία δεν ξέρω από που τα τσιμπάνε για να έχουν μόνο 1 χρόνο εγγύησης και άγνωστο φορτιστή(είχα διαβάσει πχ τα κινέζικα καταστήματα δεν έχουν Dash Charge φορτιστή),υπάρχει δυνατότητα αγοράς χωρίς να φανεί αυτή η χρέωση; Ή θεωρείται ακόμη και στην τιμή αυτή αξίζει και από σκρουτζομάγαζο; 

Είναι κρίμα για 60 ευρώ διαφορά να μην το πάρεις από OnePlus και να χάσεις τον φορτιστή την εγγύηση αλλά και τα αξεσουάρ. Τώρα να μην φανεί η χρέωση κλπ δεν γνωρίζω να σου πω.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, stavros750 είπε

Καλησπέρα.Καταλήξαμε με έναν φίλο μου,να πάρει το OnePlus 6. Του προτείνω το online κατάστημα που έχει και το Bundle sta 520€ αλλά και 2 χρόνια εγγύησης, αλλά λόγω πολλαπλών αγορών με κάρτα,δεν καθίσταται δυνατό αυτό. Επειδή η επόμενη λύση είναι μέσω σκρουτζομάγαζου σε χαμηλότερη τιμή 465€(λόγω γνωστού), τα οποία δεν ξέρω από που τα τσιμπάνε για να έχουν μόνο 1 χρόνο εγγύησης και άγνωστο φορτιστή(είχα διαβάσει πχ τα κινέζικα καταστήματα δεν έχουν Dash Charge φορτιστή),υπάρχει δυνατότητα αγοράς χωρίς να φανεί αυτή η χρέωση; Ή θεωρείται ακόμη και στην τιμή αυτή αξίζει και από σκρουτζομάγαζο; 

Αν έχεις σκοπό να το πάρεις τότε κάντο σωστά και πάρτο από το επίσημο site.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...