Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω ενα μονιτορ και γενικα στο αμαζον ιταλιας ειναι τσαμπε με σχεση το σκρουτζ εδω , οποτε σκεφτηκα να παρω απο amazon ιταλιας.

Εφοσον ειναι ΕΕ δεν σημαινει οτι δεν πληρωνω ουτε ΦΠΑ ουτε import fees? 

Αρα το περνω ακριβως στην αναγραφομενη τιμη , σωστα???

Δημοσ.

Θα βαλεις το ειδος στο καλαθι, θα δηλωσεις τη διευθυνση παραλαβης, θα διαλεξεις μεθοδο αποστολής και πριν το τελικο βημα παραγγελιας θα δεις το τελικό ποσο που θα πληρώσεις.

Αν ο πωλητής ΔΕΝ ειναι το ιδιο το amazon, επικοινωνησε με τον πωλητη και ρώτησε τον αν η αποστολή γινεται απο την Ιταλια

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, isay είπε

Θα βαλεις το ειδος στο καλαθι, θα δηλωσεις τη διευθυνση παραλαβης, θα διαλεξεις μεθοδο αποστολής και πριν το τελικο βημα παραγγελιας θα δεις το τελικό ποσο που θα πληρώσεις.

Αν ο πωλητής ΔΕΝ ειναι το ιδιο το amazon, επικοινωνησε με τον πωλητη και ρώτησε τον αν η αποστολή γινεται απο την Ιταλια

Βρηκα μια οθονη που την πουλαει το ιδιο το αμαζον , και εχει ενα 2 year amazon warranty και 3-year αλλα δινεις εξτρα λεφτα.

Επισησ εχει μια used με λιγοτερα χρηματα απο amazon warehouse. 

Ειναι αξιοπιστα ειναι ολα αυτα , και αξιζει το warranty? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, GirvanaWantsBinnieBalls είπε

Βρηκα μια οθονη που την πουλαει το ιδιο το αμαζον , και εχει ενα 2 year amazon warranty και 3-year αλλα δινεις εξτρα λεφτα.

Επισησ εχει μια used με λιγοτερα χρηματα απο amazon warehouse. 

Ειναι αξιοπιστα ειναι ολα αυτα , και αξιζει το warranty? 

Μην πάρεις χρησιμοποιημένη, καλύτερα καινούρια.

ΦΠΑ πληρωνεις της Ελλάδας, 24% κανονικά.

Τα 3 extra χρόνια νομίζω ξεκινάνε να μετράνε με την κανονική οπότε ουσιαστικά είναι 1 χρόνος έξτρα εγγύηση αν και δεν είμαι 100% σίγουρος γι'αυτό. Επιπλέον, μπορεί να μην καλύπτει Ελλάδα, πρέπει να το κοιτάξεις πρώτα. Μια φορά που είχα κάτσει να διαβάσω τους όρους έλεγε οτι είναι μόνο για την χώρα στην οποία είναι το amazon.

Επεξ/σία από Silverage
  • Moderators
Δημοσ.

Για να μην πληρώσεις φπα πρέπει να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ με ενεργοποιημενες της ενδικοινοτικες συναλλαγές

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Για να μην πληρώσεις φπα πρέπει να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ με ενεργοποιημενες της ενδικοινοτικες συναλλαγές

δηλαδη παρολο που ειμαι ευρωπη και θα την παρω απο αμαζον ιταλιας πληρωνω θελω δεν θελω ελλ ΦΠΑ ?

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GirvanaWantsBinnieBalls είπε

δηλαδη παρολο που ειμαι ευρωπη και θα την παρω απο αμαζον ιταλιας πληρωνω θελω δεν θελω ελλ ΦΠΑ ?

Ναι, σου έγραψα το μόνο τρόπο να μην πληρώσεις φπα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GirvanaWantsBinnieBalls είπε

Γιατι να μην πληρωσεις ΦΠΑ;

Μην μπερδευεσαι, ΦΠΑ εχει ηδη ΜΕΣΑ στην αναγραφομενη τιμη. Απλα αν στην Ιταλια εχει πχ 19% θα πληρωσεις 5% παραπανω αφου εδω εχουμε 24% (24% δεν εχουμε ακομα;).

Αντιστοιχα αν εχουν μεγαλυτερο ΦΠΑ εκει θα πληρωσεις λιγοτερο για εμας.

Αν αγοραζες απο Κινα πχ θα πληρωνες απο ΠΑΝΩ το 24% ΦΠΑ ΣΥΝ εξοδα εκτελωνισμου. Αυτα ΔΕΝ τα εχεις απο Ιταλια.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Γιατι να μην πληρωσεις ΦΠΑ;

Μην μπερδευεσαι, ΦΠΑ εχει ηδη ΜΕΣΑ στην αναγραφομενη τιμη. Απλα αν στην Ιταλια εχει πχ 19% θα πληρωσεις 5% παραπανω αφου εδω εχουμε 24% (24% δεν εχουμε ακομα;).

Αντιστοιχα αν εχουν μεγαλυτερο ΦΠΑ εκει θα πληρωσεις λιγοτερο για εμας.

Αν αγοραζες απο Κινα πχ θα πληρωνες απο ΠΑΝΩ το 24% ΦΠΑ ΣΥΝ εξοδα εκτελωνισμου. Αυτα ΔΕΝ τα εχεις απο Ιταλια.

ωραια ολα αυτα , το ξερω οτι εχει ΦΠΑ μεσα η τιμη αλλα , πες οτι θα πληρωσω 5% η οτι ειναι , στην ουσια θα δωσω τα λευτα μεσο τραπεζασ , και μετα θα μου στειλουν χαρτι ξερω γω να πληρωσω και εξτρα χρηματα για το υπολοιπο ΦΠΑ ? γτ στο amazon αμα παω να κανω παραγγελεια μου προσθετει μονο 7 ευρω , δεν ξερω αν ειναι για ΦΠΑ η μεταφορικα :P 

Γενικα σωζω 100 ευρω αν μου βγει οσο λεει στο αμαζον , αλλα δεν ξερω μηπως ερθει σπασπενη εδω ... και τρεχα μετα να την στελνεισ πισω .

Δημοσ.

Σου εχω γράψει απο χτες, οτι βάλε το ειδος στο καλαθι και στο τελικο βήμα θα δεις το τελικο ποσό που θα πληρώσεις. ΤΙΠΟΤΑ αλλο δε θαν πληρώσεις και πουθενα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, GirvanaWantsBinnieBalls είπε

ωραια ολα αυτα , το ξερω οτι εχει ΦΠΑ μεσα η τιμη αλλα , πες οτι θα πληρωσω 5% η οτι ειναι , στην ουσια θα δωσω τα λευτα μεσο τραπεζασ , και μετα θα μου στειλουν χαρτι ξερω γω να πληρωσω και εξτρα χρηματα για το υπολοιπο ΦΠΑ ? γτ στο amazon αμα παω να κανω παραγγελεια μου προσθετει μονο 7 ευρω , δεν ξερω αν ειναι για ΦΠΑ η μεταφορικα :P 

Γενικα σωζω 100 ευρω αν μου βγει οσο λεει στο αμαζον , αλλα δεν ξερω μηπως ερθει σπασπενη εδω ... και τρεχα μετα να την στελνεισ πισω .

Οπως σου λεει και ο Isay οταν παραγγελνεις απο Αμαζον στο τελος βλεπεις παντα το ΤΕΛΙΚΟ ποσο που πρεπει να δωσεις.

Αυτο ισχυει σε ΟΛΑ τα Αμαζον (ακομα και στο Αμερικανικο στο τελος σε βαζει και προ-πληρωνεις φορους οποτε παλι οτι βλεπεις τελικο ειναι αυτα που θα πληρωσεις).

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Οπως σου λεει και ο Isay οταν παραγγελνεις απο Αμαζον στο τελος βλεπεις παντα το ΤΕΛΙΚΟ ποσο που πρεπει να δωσεις.

Αυτο ισχυει σε ΟΛΑ τα Αμαζον (ακομα και στο Αμερικανικο στο τελος σε βαζει και προ-πληρωνεις φορους οποτε παλι οτι βλεπεις τελικο ειναι αυτα που θα πληρωσεις).

εχεις απολυτο δικιο ευχαριστω πολυ ολοι σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...