Terse Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Γεια σας. Εχω τα razer kraken pro v2 και θα ήθελα να τα αλλάξω καθως δεν με βολεύουν καθολου. Μετα απο μια ώρα χρήσης ίσως και δυο θέλω να τα βγάλω. Άλλαξα και τα μαξιλαράκια και έβαλα σε οβάλ σχήμα αλλά ακόμα υπάρχει θεμα.
jerry banana Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Επικοινωνησε με την ελληνικη αντιπροσωπεια της razer την zegettron για να σε καθοδηγησουν καταλληλα.
Terse Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, jerry banana είπε Επικοινωνησε με την ελληνικη αντιπροσωπεια της razer την zegettron για να σε καθοδηγησουν καταλληλα. Επικοινώνησα και μου έστειλαν τα οβαλ μαξιλαράκια. Εγω θα ήθελα να μου προτείνετε διαφορετικά ακουστικά μιας και δεν μπορώ να βρω και να δοκιμάσω αλλες εταιρίες.
jerry banana Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Terse είπε Επικοινώνησα και μου έστειλαν τα οβαλ μαξιλαράκια. Εγω θα ήθελα να μου προτείνετε διαφορετικά ακουστικά μιας και δεν μπορώ να βρω και να δοκιμάσω αλλες εταιρίες. Τοτε σου προτεινω να κοιταξεις τα hyperx alpha ή hyperx cloud 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα