savvas15 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω μια ερώτηση, που μπορεί να λέω και βλακεία.. Θέλω να αγοράσω κάτι από το internet που κοστίζει 180 ευρώ, έχω δυο κάρτες που έχουν μέσα από 100 περίπου ευρώ, μπορώ στο τρόπο πληρωμής να της βάλω και της δυο, και να τραβήξει ας πούμε από τη μια τα 100 και από την άλλη τα 80?
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 On 17/09/2018 at 01:10, savvas15 said: Εχω μια ερώτηση, που μπορεί να λέω και βλακεία.. Θέλω να αγοράσω κάτι από το internet που κοστίζει 180 ευρώ, έχω δυο κάρτες που έχουν μέσα από 100 περίπου ευρώ, μπορώ στο τρόπο πληρωμής να της βάλω και της δυο, και να τραβήξει ας πούμε από τη μια τα 100 και από την άλλη τα 80? ,,οχι.δεν γινοταν ποτε δεν γινεται ουτε τωρα. μεταφερεις τα λεφτα απο την μια στην αλλη και αγοραζεις με μια.εκτος αν μπορουσε καποιος κατοπιν συνενοησης αν ειναι δυο αντικειμενα να πληρωσει το ενα με την μια καρτα και το αλλο με την αλλη καρτα και απλα να μην χρεωθουν ταχυδρομικα την δευτερη φορα .αλλα πας σε δυσκολες καταστασεις.το να πληρωσεις με δυο καρτες θα πρεπει ο αλλος να ειναι τιποτα φιλος σου και απλα να δεχτει να του κανεις δυο πληρωμες με καρτα με καποιο τροπο 4 1
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μόνο σε κατάστημα μπορεί να γίνει αυτό. 1
savvas15 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 ok παιδια, ευχαριστώ για της απαντήσεις
kon1to Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 βασικά είναι θέμα από που θες να ψωνίσεις... για Ελλάδα ναι, δεν θα το βρεις κάπου σαν επιλογή, αλλά στο εξωτερικό υφίσταται σαν επιλογή αν και γενικά δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη. πχ η Abercrombie το δίνει σαν δυνατότητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα