Thoma A Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα ή καλημερα απο Αμερικη. Εχω παρει μαζι μου το pc και πρεπει να βρω μετατροπεα. Η ερωτηση μου ειναι αν το 600 watt τροφοδοτικο μου θα δουλεψει με 150 watt μετατροπεα ή θελει μεγαλυτερο.
CsIns Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα. Καταρχάς είναι σίγουρο ότι το τροφοδοτικά σου δεν υποστηρίζει όλες τις τάσεις ρεύματος (100-240v); Αν δεν τις υποστηρίζει και ο μετατροπέας είναι όντως για 150 WATT μόνο, εκτός ας έχεις ένα απλό pc με onboard κάρτα γραφικών, δεν θα το σηκώσει.
isay Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Οπως σου ειπε ο csins πρωτα επιβεβαιωσε αν το τροφοδοτικό σου υποστηρίζει τάση 110V για να γλυτώσεις φασαρία. Απο εκει και πέρα αν δεν υποστηριζει 110 και ΑΝ το pc σου τραβά λιγοτερο απο 130w (επιτηδες λεω λιγοτερα) ο μετατροπέας θα υποστηριξει το μηχάνημα σου. Αν όμως χρειάζεται παραπάνω ισχύ, είτε συνεχώς ή κάποια στιγμή (π.χ. έβαλες κάτι βαρυ) τοτε ο μετασχηματιστής θα καεί (ο ιδιος ή κάποια ενσωματωμένη ασφάλεια). Σε τετοια περιπτωση (που ζητά περισσοτερη ισχύ, ειτε πρεπει να αγοράσεις μεγαλυτερο μετατροπέα ή να αγοράσεις αλλο τροφοδοτικό (το δευτερο συμφέρει)
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει σύγχρονο τροφοδοτικό που να δουλεύει μονο στα 220, αν όντως ειναι μόνο 220, μην πάρεις μετατροπέα προτίμησε να αλλάξεις τροφοδοτικό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα