Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, redykt είπε

Αυτα τα ξυραφακια κανουν δουλεια σε σχεση με τα αυθεντικα ; 

Σκεφτομουν εδω και καιρο να παρω γιατι ειναι πολυ φτηνα .

Έχω πάρει ξυραφάκια για Gillette Mach 3.απο τις λίγες κακές αγορές μου. Έχουν την αίσθηση του αυθεντικού αλλά μετά από 10 ξυρισματα. Δηλαδή, κακή η λεπίδα 

• Like 1
  • Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 minutes ago, stklinis said:

Έχω πάρει ξυραφάκια για Gillette Mach 3.απο τις λίγες κακές αγορές μου. Έχουν την αίσθηση του αυθεντικού αλλά μετά από 10 ξυρισματα. Δηλαδή, κακή η λεπίδα 

χμμ κι εγω Mach3 εχω . νταξει , για να πουμε και του κινεζου το δικιο , ειναι πολυ φτηνα σε σχεση με τα αυθεντικα στο σουπερμαρκετ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απιστευτο thread!!

Τσιμπησα κι εγω το τηλεφωνο μπανιου. Το usb wi-fi adapter αν το βαλω σε tv, θα μπορεσει να συνδεθει με το modem? (εχει μονο ethernet αλλα δεχεται wireless adapter)

Πραγματι ugreen και baseus εχουν πολυ καλα και ποιοτικα πραγματακια, οπως:

Για οργανωση καλωδιων, και η δευτερη.

Φορτιστης αμαξιου με 2.4Α και ενδειξη καταστασης μπαταριας,

καλωδιο φορτισης εως 3Α

Ανταλλακτικα parker (10 τμχ), τιμη αυθεντικου περι τα 4 €)

baymax :P

Εν τω μεταξυ, τα μαγνητακια μαριο τα εχουν παραγγειλει καμια δεκαρια ελληνες σημερα 😂😂

Επεξ/σία από devil-ji
  • Like 6
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, redykt είπε

χμμ κι εγω Mach3 εχω . νταξει , για να πουμε και του κινεζου το δικιο , ειναι πολυ φτηνα σε σχεση με τα αυθεντικα στο σουπερμαρκετ.

Παρηγγειλα πριν λιγο ...Θα δειξει αν ειναι καλα .Με τα original κανω πανω απο 10 ξυρισματα  με το καθενα. Παλια ξυριζομουν καθε μερα αλλα τωρα μερα παρα μερα .

• Like 1
Δημοσ.
56 minutes ago, devil-ji said:

Απιστευτο thread!!

Τσιμπησα κι εγω το τηλεφωνο μπανιου. Το usb wi-fi adapter αν το βαλω σε tv, θα μπορεσει να συνδεθει με το modem? (εχει μονο ethernet αλλα δεχεται wireless adapter)

Για οργανωση καλωδιων, και η δευτερη.

Φορτιστης αμαξιου με 2.4Α και ενδειξη καταστασης μπαταριας,

καλωδιο φορτισης εως 3Α

Ανταλλακτικα parker (10 τμχ), τιμη αυθεντικου περι τα 4 €)

baymax :P

Εν τω μεταξυ, τα μαγνητακια μαριο τα εχουν παραγγειλει καμια δεκαρια ελληνες σημερα 😂😂

Να προσθεσω ORICO και Blitzwolf[πιο ακριβη επιλογη] επισης πολυ καλες .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, p_under είπε

Πόσο καιρό τις χρησιμοποιείς? Αντέχουν σε καθημερινή χρήση? 

Τις έχω πάνω από ένα χρόνο και ναι αντέχουν και τις χρησιμοποιώ καθημερινά, μερικές φορές και με πιο ψηλό παπούτσι.

2 ώρες πριν, devil-ji είπε

Απιστευτο thread!!

Για οργανωση καλωδιων

😂😂

Τα πήρα και εγώ αυτά. Δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο τρόπο δεσιματος καλωδιων.
Τα έχω βάλει μέχρι και σε πιστολάκι και ισιωτικη

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με καψατε ατιμοι. Επειδη δεν εχω ξαναγορασει απο aliexpress, πριν κανω την παραγγελια και για να μην εχουμε ατυχηματα...

Εχω μαζεψει καμια 10ρια ψιλολοιδια συνολικου κοστους καμια 60 ευρω μαζι με shipping fees προς Ελλαδα που θελω να τα στειλω για δωρο. Καθε ενα απο αυτα ειναι απο αλλο πωλητη και κανενα απο αυτα δεν ξεπερνα τα 22 ευρω.

Αν πατησω στην επιλογη BUY ALL λοιπον, για να τα πληρωσω ολα μαζι να τελειωνω, υπαρχει περιπτωση να πανε ολα μαζι 1 δεμα, πχ μεσω της aliexpress και να ξεφυγει το CIF απο τα 22 ευρω , αρα και να εχω θεμα με τελωνειο; Η προχωραω αφοβα οπως ειμαι;

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mary είπε

Πολύ ωραίο θέμα.

Τα μαγνητακια Σούπερ Μάριο πολύ τα ζήλεψα.

Η καλύτερη αγορά μου από aliexpress είναι ένα ζευγάρι σόλες για παπούτσια. Σε ότι παπούτσι τις έβαλα τα ένιωθα απείρως πιο άνετα και αναπαυτικά. Τα πήρα από περιέργεια αλλά κατέληξα να τα φοράω συνέχεια.

Χθες έφτασε και 2ο ίδιο ζευγάρι.
http://s.aliexpress.com/Y3e2qQne?

Προφανως εννοεις πατους .Σωστα?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, YourTrueLegend είπε

Με καψατε ατιμοι. Επειδη δεν εχω ξαναγορασει απο aliexpress, πριν κανω την παραγγελια και για να μην εχουμε ατυχηματα...

Εχω μαζεψει καμια 10ρια ψιλολοιδια συνολικου κοστους καμια 60 ευρω μαζι με shipping fees προς Ελλαδα που θελω να τα στειλω για δωρο. Καθε ενα απο αυτα ειναι απο αλλο πωλητη και κανενα απο αυτα δεν ξεπερνα τα 22 ευρω.

Αν πατησω στην επιλογη BUY ALL λοιπον, για να τα πληρωσω ολα μαζι να τελειωνω, υπαρχει περιπτωση να πανε ολα μαζι 1 δεμα, πχ μεσω της aliexpress και να ξεφυγει το CIF απο τα 22 ευρω , αρα και να εχω θεμα με τελωνειο; Η προχωραω αφοβα οπως ειμαι;

Αφοβα, Αφου ειναι απο πχ 3 διαφορετικους πωλητες, 3 δεματα θα ερθουν

22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Προφανως εννοεις πατους .Σωστα?

Ναι σορυ. Το διορθωνω

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ωραιο θεμα!!!
Ρε μπαγασηδες με κανατε και εβαλα 25 ευρω παραγγελια......δεν χρειαζομουν τιποτα!χαχαχα!Κακη επιρροη ειστε τελικα!
Ειμαι και εγω ενα θυμα του Αλι....Να λοιπον μερικες προτασεις και απο εμενα!

1)Hubακι για ανεμιστηρες υπολογιστη

2)Επαναφορτιζομενος μινι φακος

3)Μπερτα για τα μουσια

4)Φωτακι νυκτος (πραγματικα απιστευτο,με φωτοκυτταρο)

5)Mjolnir

6)Φοβερες μαξιλαροθηκες (εχω παρει 4 και θα παρω και αλλες)

7)Ταπες ελαστικων αυτοκινητου και μπρελοκ (τα πηρα για το aygo της γυναικας)

😎Απιστευτα βολικα κορδονια σιλικονης για τα παπουτσια

9)Μπρελοκακι Batman

Επισης εχω παρει δεκαδες θηκες και τζαμακια για διαφορα κινητα!

Οποιος θελει διευκρινιση η φωτο για καποιο προιον απλα το ζηταει!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Τα κορδόνια τα έχεις δοκιμάσει; Κάνουν δουλειά; 

Οσα πραγματα εβαλα στο ποστ τα εχω παρει.Τα κορδόνια ειναι φοβερά σε αθλητικά παπούτσια που τα έχω.Με έχουν βολεψει απίστευτα!!

Επεξ/σία από dalain
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...