Bourdoulas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Υπαρχει διαφορα να αγοράζεις αμεσα από την καρτα ή μεσω AliPay ? Αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το buyers protection σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων. Γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το buyers protection σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων. Γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία. Και από που το ενεργοποιούμε το AliPay ? Ευχαριστω .
james9tito Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε πάτε καλά? Εφυγε ενα εικοσαρικο σε 5 λεπτα....... 2
guido Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, james9tito είπε Ρε πάτε καλά? Εφυγε ενα εικοσαρικο σε 5 λεπτα....... πνίγηκα με τον καφέ 😂 edit: ψηνόμουν και εγώ για το περίφημο τηλέφωνο μπάνιου, αλλά δεν έχει "pause" (δεν ξέρω πως το λένε). Έχει σταμπάρει κανείς κάτι αντίστοιχο που να έχει; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από guido
james9tito Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, guido είπε πνίγηκα με τον καφέ 😂 edit: ψηνόμουν και εγώ για το περίφημο τηλέφωνο μπάνιου, αλλά δεν έχει "pause" (δεν ξέρω πως το λένε). Έχει σταμπάρει κανείς κάτι αντίστοιχο που να έχει; A εγω το πηρα πρωτο πρωτο. Βασικα δεν εχω ιδεα τι εχω παραγγειλει θα ερχονται δεματα και θα μαθαινω εκεινη τη στιγμη τι περιεχουν .
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, james9tito είπε Ρε πάτε καλά? Εφυγε ενα εικοσαρικο σε 5 λεπτα....... Και που εισαι ακομα.....Εχει διαφορα αν κανουμε μια μια παραγγελια ή ολες μαζι ? Ολο και κατι μας αρεσει σε άλλη στιγμη. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
james9tito Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Και που εισαι ακομα.....Εχει διαφορα αν κανουμε μια μια παραγγελια ή ολες μαζι ? Ολο και κατι μας αρεσει σε άλλη στιγμη. Δεν ξερω . Εγω τις κανω μια μια και οτι γινει .
bilisios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, tornado είπε μετρητης αερα λαστιχου αυτοκινητου https://www.aliexpress.com/item/Mini-Portable-Digital-Car-Auto-Tire-Pressure-Tester-Motorcycle-Tyre-Air-Meter-Gauge-LCD-Display-Tire/32784191755.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d3UuEn6 Δουλεύει;;;
Speculoos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δηλαδή περιμένετε 1.5-3 μήνες μέχρι να πάρετε αυτό που αγοράσατε; 😐
Bourdoulas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Και από που το ενεργοποιούμε το AliPay ? Ευχαριστω . Εμενα μου το είχε προτείνει το ίδιο το Ali όταν πήγα να κάνω μια αγορά μέσ το του site. Πάνε αρκετά χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω κάποιο link πλέον. Ο μόνος τρόπος λοιπόν είναι μέσω του https://global.alipay.com 1
guido Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Speculoos είπε Δηλαδή περιμένετε 1.5-3 μήνες μέχρι να πάρετε αυτό που αγοράσατε; 😐 ναι. αφού έτσι και αλλιώς δεν το πολύ χρειαζόμαστε 😂 2
DYEL Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει παρει κανεις ρολόι με 3 ευρω απο εκει? 😀 εχει και stainless steel ρολογια σε αυτες τις τιμες 🤣 και κατι αλλο που παρατηρησα,εχει προιοντα εταιριων αλλα τα πουλανε με οτι να ναι ονομα. π.χ μια μπλουζα που ειδα τυχαια της alphalete την πουλουσαν για ψιχουλα και ονομα ξερω γω "mens workout crossfit blabla tshirt",αλλα ειναι η ιδια ακριβως. να παραδειγματα, NANSHA 2018 men T-Shirt Fitness Slim fit Shirts Crossfit Short sleeve Cotton O-Neck TUNSECHY 2018 men T-Shirt Fitness Slim fit Shirts Crossfit Short sleeve Cotton O-Neck τι nansha Και tunsechy ειναι αυτα? πως γινεται να τα πουλανε αυτα? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από DYEL
Arkin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Τα mario μαγνητακια παντως πρεπει να ειναι πολυ ωραια. Πηρα το δευτερο πακετο με ενα ακομα τουβλακι θα μπουν μπροστα στο καπακι του υπολογιστη που ειναι σιδερο και σκεφτομαι να παρω και αλλα να φτιαξω κατι σαν το παρακατω. Γενικα το ali εχει παρα πολλα πραγματα και χρησιμα που σε αυτο το θεμα πιστευω θα τα ανακαλυψουμε ολα. 5
DYEL Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κατι που θα παραγγειλω link (βαζω ετσι το λινκ γιατι το url ειναι τεραστιο) Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από DYEL
vagos789 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα mario μαγνητακια παντως πρεπει να ειναι πολυ ωραια. Πηρα το δευτερο πακετο με ενα ακομα τουβλακι θα μπουν μπροστα στο καπακι του υπολογιστη που ειναι σιδερο και σκεφτομαι να παρω και αλλα να φτιαξω κατι σαν το παρακατω. Γενικα το ali εχει παρα πολλα πραγματα και χρησιμα που σε αυτο το θεμα πιστευω θα τα ανακαλυψουμε ολα. 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις