xrysmara Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θα ήθελα να αγοράσω κινητο αποκλειστικά της samsung μέχρι 300 ευρώ, όχι μεταχειρισμένο. Κάνω πολύ συχνή χρήση των κλασσικών εφαρμογών τύπου YouTube instagram κλπ. Με WiFi ανοιχτό σχεδόν όλη μερα αλλά δεν χρησιμοποιώ βαριές εφαρμογες ή παιχνίδια. Θέλω να παίρνει κάρτα sd ενα το dual sim μου είναι αδιάφορο. Με ενδιαφέρει κυρίως να έχει καλες κάμερες (και μπροστά και πίσω), νορμάλ καλη διαρκεί μπαταρίας (πχ. Να το φορτιζω μια φορά τη μερα) και να είναι αξιόπιστο ως προς τον χρόνο που θα αντέξει. Με βάση τα παραπάνω ειμαι ανάμεσα στο a5 (2017), a6 plus (2018) και s7 (2016). Αυτό που με προβληματίζει σε σχέση με το s7 είναι το έτος κυκλοφορίας. Πιστεύετε ότι μπορεί να μην αντέξει πολύ καιρό επειδη είναι πιο παλιό μοντελο; Ποιό μου προτείνετε; Να σημειώσω Επίσης ότι η αγορά θα γίνει μέσω skroutz ή best price. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από xrysmara
UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 S7 θα έπαιρνα εγώ. Η σειρά Α είναι για τον π. (Δεν χρειάζεται καν να γράψω την λέξη) Η σειρά S είναι πολυ πολυ ανώτερη.
stefanosxaris10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Αν το πάρεις καινούργιο το s7 δεν θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα συν νομίζω πως ακόμη αναβαθμίζεται.και επίσης το s7 έχει όσα ζητάς και παραπάνω. Άμα παρόλα αυτά δεν τα αγοράσεις δεύτερη επιλογή το a6 plus γτ έχει διπλή κάμερα ( ενώ το a5 δεν έχει ) έχει selfie 24 ( κάτι που επίσης το a5 δεν έχει ) και το a6 plus έχει και μπαταρία 3500 ενώ το a5 έχει 3000. Όχι πως το a5 δεν είναι καλό γιατί έχει 13mp κάμερες μπρος πίσω ( όχι διπλή πίσω ) είναι αδιάβροχο και ip68 και εντάξει σε γενικές γραμμές ούτε αυτό θα σε απογοήτευση . 1-Samsung galaxy s7 2-Samsung a6 plus 3- Samsung galaxy a5 Ελπίζω να βοήθησα 👍👍👍👍👍👍
SeNNinhA Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν προτεινω απλα κανενα Samsung. Δεν βλεπω τον λογο. Απο τα παραπανω μονο το S7 αξιζει τα λεφτά του. Αν και απο S7 edge και πανω προσωπικα θα το σκεφτομουν. Στα Α6 plus & A5 δεν βλεπω κατι που να τα δικαιολογει σημερα.
mphxths Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω το S7. Πηρε το android 8. Η μπαταρια του ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.Εγω που ειμαι μονοχνωτος και κανω πολυ ελαφρια χρηση , το φορτιζω ανα 3 μερες περιπου.Υποθετω με πιο "βαρια" χρηση , ευκολα βγαζει μερα.Καμερες αξιολογες. Απο τις επιλογες που βαζεις σιγουρα το S7 ειναι μονοδρομος.Αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοφο να δωσεις λεφτα για κινητο 2ετιας...προσωπικα παντως ειμαι ευχαριστημενος απο το κινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα