Προς το περιεχόμενο

Εργαλείο «one-click» overclocking θα διαθέσει η Nvidia για τις κάρτες γραφικών της


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με τη διάθεση του εργαλείου Nvidia Scanner φαίνεται πως η γνωστή εταιρεία θέλει να απλοποιήσει τα πράγματα για όσους ασχολούνται με τον υπερχρονισμό των καρτών γραφικών της.

Το εργαλείο θα είναι διαθέσιμο για τη τελευταία σειρά καρτών γραφικών της GeForce RTX 2080 και θα παρέχει «one-click» overclocking. Με το εργαλείο, η Nvidia «τρέχει» το δικό της workload για να τεστάρει τα όρια της GPU, αυξάνοντας με μικρά βήματα τη συχνότητα λειτουργίας, ρυθμίζοντας τη τάση αναλόγως για να επιτύχει την απαραίτητη σταθερότητα και ελέγχει για τυχόν αποτυχίες κ.λπ.

Γενικότερα, ο υπερχρονισμός μπορεί να είναι χρονοβόρος ή και…αγχωτικός και παράλληλα τα εργαλεία υπερχρονισμού μπορεί να αυξάνουν τη σύγχυση, ειδικά σε λιγότερο έμπειρους με τον υπερχρονισμό χρήστες.

Το εργαλείο Nvidia Scanner μέσα σε 20 λεπτά περίπου, θα αναλάβει να πραγματοποιήσει όλες τις δοκιμές που είναι απαραίτητες για τον υπερχρονισμό. Αν και η Nvidia είχε στο μυαλό της τον υπερχρονισμό όταν σχεδίαζε τις κάρτες γραφικών της σειράς RTX, το εργαλείο Nvidia Scanner θα διατεθεί και για άλλες, παλαιότερες σειρές καρτών γραφικών της.

Επίσης η Nvidia εργάζεται αυτή τη περίοδο με εταιρείες MSI, Gigabyte και ASUS αλλά και άλλους OEMs για να υποστηρίξει ακόμα περισσότερες κάρτες γραφικών.

FPzH6NJ.png.jpg.cc2e9f408b0035c16f0574565919c716.jpg

The Verge


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Σαν "Μαιμού" Overclockig το βλέπω αυτό,αν δεν κάτσεις να παίξεις εσυ με τα ρεύματα και τα Hz χάνεται και η ολη έννοια και η μαγεία :rolleyes: Απο την άλλη αν είναι σίγουροι πως έχει σταθερή απόδοση με το Χ,Υ  OC ας την βγάλουν με έτοιμη κάποια ανάλογη επιλογή "out of the Box",να μην ασχολείται ο κόσμος χωρίς λόγο..

  • Like 7
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω τι γνώμες και απόψεις θα εκφραστούν στο συγκεκριμένο άρθρο και σας εμπιστεύομαι πως η συγκεκριμένη είδηση μου "γέννησε" ανάμεικτα συναισθήματα. Πάντως οφείλω να παραδεχθώ πως το τμήμα marketing κάνει φανταστικά την δουλειά του.

  • Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο πολύ για ελεγχόμενο overclocking μου κάνει!Και διαφημιστικό τρικ.Θα έχει και όριο που θα σε φρενάρει?προς χάριν της σταθερότητας?

Επεξ/σία από Istros
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιχνίδια δεν παίζω και overclocking σε Quadro δεν έχω κάνει. Αλλά, χμ... σαν να πεις σε ενθουσιώδη φωτογράφο να πατήσει το κουμπάκι "auto" στη φωτογραφική μηχανή, να μην παιδεύεται. Θα σου κόψει την καλημέρα 😁

  • Like 3
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι πρέπει να για να μειωθεί η διάρκεια ζωής και να πάμε να αγοράσουμε καινούριες κάρτες.

Το marketing σε εξέλιξη!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...