Georgetscr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Γεια σας, έχω ένα λάπτοπ (hp g62) και η κάρτα γραφικών βγήκε off. Μπορώ να κρατήσω από το λάπτοπ τον επεξεργαστή τουλάχιστον (και το σκληρό με τις ραμ) και να αγοράσω μητρική για να χτίσω ένα σταθερό υπολογιστή. Αν ναι πως επιλέγω μητρική ώστε τουλάχιστον να ταιριάζει ο επεξεργαστής από το λάπτοπ?
isay Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 O δισκος σιγουρα ειναι συμβατος, ισως να χρειατεις σιδερακια στηριξης αναλογα με το κουτι. Ram σιγουρα ΔΕΝ ειναι Ο επεξεργατης μάλλον δεν ειναι γιατί οι περισσοτερες cpu για laptops εχουν αλλη σχεδιαση (βάθη, θήκη, κλπ) και δεν ταιριάζουν σε desktop μητρικές. Θελει ερευνα αγορας 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 17/9/2018 στις 3:56 ΜΜ, Georgetscr είπε Γεια σας, έχω ένα λάπτοπ (hp g62) και η κάρτα γραφικών βγήκε off. Μπορώ να κρατήσω από το λάπτοπ τον επεξεργαστή τουλάχιστον (και το σκληρό με τις ραμ) και να αγοράσω μητρική για να χτίσω ένα σταθερό υπολογιστή. Αν ναι πως επιλέγω μητρική ώστε τουλάχιστον να ταιριάζει ο επεξεργαστής από το λάπτοπ? η επιδιόρθωσε το και κράτα το η πουλά το και φτιάξε ένα σταθερό pc αυτά που ζητάς να κάνεις δεν γίνονται... είναι σαν να λες έχω ένα χαλασμένο μηχανάκι και θέλω να πάρω τα εξαρτήματα που δουλεύουν και να φτιάξω ένα αυτοκίνητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα