ευδο Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Γεια σας παιδια, εχω περασει στο κινητο μου το lineage os 15.1 και θελω τωρα να κατεβασω τα google apps. Είναι το ιδιο πραγμα το να κατεβασω τα apk του playstore kai google services και μετα τις εφαρμογες που θελω , με το να κανω install τα Gapps απο το recovery mode? Ευχαριστω πολυ!
chios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 https://opengapps.org/ από εδώ θα τα βρεις , δεν μπαίνουν αλλιώς.
saruman123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ευδο είπε Γεια σας παιδια, εχω περασει στο κινητο μου το lineage os 15.1 και θελω τωρα να κατεβασω τα google apps. Είναι το ιδιο πραγμα το να κατεβασω τα apk του playstore kai google services και μετα τις εφαρμογες που θελω , με το να κανω install τα Gapps απο το recovery mode? Ευχαριστω πολυ! Σε zip μορφή και φλασαρισμα μέσω recovery mode για να γίνει σωστή δουλειά. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123
ευδο Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 ποια απ ολες τις εκδοσεις προτεινεται να εγκαταστησω? αναμεσα σε nano kai pico eimai
saruman123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Και τις δύο έχω δουλέψει και είναι καλές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα