Προς το περιεχόμενο

Refurbished iPhone 6 και iPhone 6s από €191


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Το ηλεκτρονικό κατάστημα movilshack.com προσφέρει αρκετά refurbished smartphones μεταξύ των οποίων και δύο από τα δημοφιλέστερα iPhone όλων των εποχών, τα iPhone 6 και iPhone 6s με τιμή από €191 και €228 αντίστοιχα με χρήση κουπονιών. Όλα τα refurbished smartphones της Movishak είναι unlocked και προσφέρονται στη συσκευασία τους σε άψογη κατάσταση ενώ έχουν δοκιμαστεί εξαντλητικές για αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος. Για το λόγο αυτό, η Movieshack προσφέρει εγγύηση ενός έτους με κάθε αγορά οποιουδήποτε από τα δύο μοντέλα καθώς και δωρεάν μεταφορικά. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να λάβουν την τελευταία έκδοση του iOS, το iOS 12 που κυκλοφορεί σήμερα.

Apple iPhone 6
Κουπόνι PF0008YX για το μοντέλο των 16GB - €191

910201410645AM_635_apple_iphone_6_plus.jpeg.8ac6c8a1e02ccf363a2b5609d692bab8.jpeg

Το iPhone 6 αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις στην ιστορία του smartphone της Apple, με Retina οθόνη 4,7 ιντσών και πανέμορφη μεταλλική εμφάνιση.  Στο εσωτερικό υπάρχει το A8 SoC της Apple με 2GB RAM και 16GB ROM. Η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 8MP με δυνατότητα autofocus αλλά και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε Full HD ανάλυση. Για την ασφαλή πρόσβαση στη συσκευή, υπάρχει το home button με ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Apple iPhone 6s
Κουπόνι PF0003WH για το μοντέλο των 16GB - €228
Κουπόνι PF0003WH για το μοντέλο των 64GB - €249
Κουπόνι PF0003WH128G για το μοντέλο των 128GB - €254

 

iphone-6s-apple-store-in-pakistan.jpg.2d79d82b083525ccc1576f94c7b09274.jpg

Ένα από τα ανθεκτικότερα smartphones της Apple, διατηρώντας τον σχεδιασμό του iPhone 6 αλλά βελτιώνοντας σημαντικά τις επιδόσεις της Retina οθόνη των 4.7 ιντσών. Στο εσωτερικό υπάρχει το A9 SoC με φοβερές επιδόσεις ενώ η κύρια κάμερα των 12MP υποστηρίζει HDR και εγγραφή βίντεο στην 4K ανάλυση. Η μνήμη παραμένει στα 2GB ενώ οι διαθέσιμες χωρητικότητες είναι 16, 64 και 128GB ROM. Στο iPhone 6s βλέπουμε για πρώτη φορά και την υποστήριξη 3D Touch που δίνει πρόσθετες λειτουργίες όχι μόνο στα εικονίδια των εφαρμογών αλλά και σε άλλες λειτουργίες των μενού.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40 λεπτά πριν, nagias23 είπε

ειναι αξιοπιστο παιδια εχει αγορασει καποιος??ευχαριστω..

Είναι σαν να αγοράζεις λαχείο . 50-50

εχουν πάρει 2 φίλοι 

  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ηλεκτρονικό κατάστημα του Hong Kong με ό,τι συνεπάγεται ....

Επεξ/σία από christos1414
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, απλά να σας πω και εγώ την εμπειρία μου με τα refurbished που τα πήρα από την ίδια την Apple UK. Μέσα σε ένα χρόνο και τρεις μήνες πέρασαν 4 διαφορετικές συσκευές και χάλασαν όλες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η πρώτη refurbished συσκευή ήταν χαλασμένη από την στιγμή που την παρέλαβα

Η δεύτερη refurbished συσκευή χάλασε οχτώ μήνες μετά

Η τρίτη refurbished συσκευή χάλασε μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες

Η τέταρτη refurbished συσκευή χάλασε μέσα σε δυο μήνες

Φυσικά, η Apple μου τις αντικατέστησε όλες! 

Αλλά το πιο εντυπωσιακό από όλα ήταν ότι ενώ όλες οι συσκευές είχαν πολύ χειροποιαστά πρόβληματα hardware τα οποία μπορούσες να τα διαπιστώσεις αμέσως, το διαγνωστικό της Apple δεν εντόπιζε κανένα σφάλμα!!!!! Που σημαίνει πολύ απλά ότι δεν μπορείς να έχεις καμία εμπιστοσύνη στα διαγνωστικά... 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Τι προβληματα  σου βγαιναν δηλαδη?

Η πρώτη συσκευή είχε θέματα με το μικρόφωνο, δηλαδή μίλαγες και το μικρόφωνο κατέγραφε πολύ θόρυβο και ο ήχος ήταν μπουκωμένος.

Η δεύτερη συσκευή έχανε το σήμα από το δίκτυο.

Στην τρίτη συσκευή παρέδωσε το πνεύμα το bluetooth.

Στην τέταρτη συσκευή σταμάτησε να δουλεύει το μικρόφωνο, το ακουστικό και η κάμερα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι, όπως είπα και πριν, όλα αυτες είναι refurbished συσκευές... consumer retail συσκευές (δηλαδή όχι refurbished) δεν μου έχει παρουσιάσει σχεδόν ποτέ κανένα ελάττωμα!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος ο λόγος να πάρει κάποιος ένα προπολεμικό μοντέλο Iphone και refurbished σαν το 6 και τόσο ακριβό κιόλας . Πουλάνε refurbished 600€ Iphone 8 και το αυθεντικό κάνει 650 στην Eλλάδα  και στο εξωτερικό 500.  Yπάρχει κόσμος που πάει και παίρνει απλά για να φαίνεται στο τραπέζι τις καφετεριας. Kαι στην ουσία είναι πιο άχρηστο και από τις συσκευές των 50 euro του 2010. Mου αρέσει που ανοίγετε και thread ολόκληρο για τους χρηστες του site να πάμε να αγοράσουν.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...