Προς το περιεχόμενο

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να λανσάρει την «OnePlus TV»


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, menthol1979 είπε

 

Ευχαρίστως. Πλέον κάτοχος S8+, πρώην κάτοχος OnePlus One. Η μέρα με τη νύχτα, το S8+ είναι πραγματικά καλό τηλέφωνο, το OPO ήταν μπρίκι. Οθόνη τρισάθλια, με τρελλό touch lag και η μισή κίτρινη που ω, κοίτα να δεις, δεν ήταν software issue όπως βροντοφώναζε. Η πυξίδα μονίμως αλλού για αλλού, μετά από 4-5 calibrations κάπως έπαιζε (όχι καλά, στο περίπου). Αν ήθελες να κάνεις navigation βαριόσουνα και το ξέχναγες. Υποτυπώδες λογισμικό το "και καλά" καθαρό, γελοίες stock εφαρμογές, εκδόσεις που έβγαιναν με το κιλό και όλο κάτι είχε η καθεμιά τους, μα battery drain, μα κολλήματα, μια το έφτιαχναν στην επόμενη αλλά εμφανίζονταν άλλα. Και μετα; Τέλος η CM, αφού τους άδειασε στεγνά έκλεισε το μαγαζί. Πάμε στη δικιά μας ROM, Oxygen. Ξεκίνα ξεκλείδωνε bootloaders, βάλε custom ROM, κολοκύθια με τη ρίγανη. Αρχικές εκδόσεις πανάθλιες. Σου λένε περίμενε, θα το φτιάξουμε. Αν είσαι ξερωγώ 15 χρονών όλα καλά να κάτσεις να ξημεροβραδιαστείς να παλεύεις εκεί σα χάνος. Αμα θες σοβαρή συσκευή να παίζει απροβλημάτιστα 100% και να κάνεις τη δουλειά σου ανέμελα το 'χες σουτάρει από τον πρώτο χρόνο. Άλλη σύγκριση με το S8+ δεν κάνω, είναι σα να συγκρίνεις παπάκι 50άρι (άντε 72 φτιαγμένο) με Gallardo.

Αν δεν κατάλαβες πάλι τίποτα από όλα αυτά και συνεχίζεις τα κουλά "επέλαση κινέζων κτλ" καλό απόγευμα.

Παντως εγω πρωην κατοχος Samsung galaxy s4 δεν ημουν καθολου ικανοποιημενος, πηγα se OnePlus 6 και βρηκα την υγεια μου, ασε η μερα με την νυχτα σου λεω. 

Η OP ειναι απλα καλυτερη. Ακουστε με εμενα που ξερω να κανω συγκρισεις ομοιων προιοντων. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

4 ώρες πριν, AtiX είπε

Η Samsung έχει φυσικά καταστήματα... λίγα αλλά έχει! Επίσης και το σημαντικότερο έχει συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και τα προϊόντα της τα βρίσκεις παντού... Η one plus τι έχει???

Θα έχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...