Que sera sera Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Έβαλε η άλλη 30 κιλά και της φταίει το Fortnite
Janoss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, zodiacskipper είπε Για ανήλικους καλό είναι.. οι υπόλοιποι pubg Εγώ είμαι ανήλικος στο μυαλό.
Odyss3us Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, ThReSh said: Call of Duty ftw... https://www.maxim.com/women/yanet-garcia-call-of-duty-break-up-2018-7 Αν είναι δυνατόν... αν δεις το video και εχοντας μαλιστα 2.5M subscribers στο καναλι του μπορει να εχει οποτε θελει οποια θελει σαν αυτη που χωρισε και χωρις να του τα πρηζει Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Odyss3us 1
Istros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλυτερα forrnite παρά "παντόφλα" Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros
Peter_Line Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, jorgemeto είπε PUBG ΜΟΝΟ ΡΕ Μ**ΝΙΑ Battlefield ΜΟΝΟ 5
xaerialtwistx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μάστιγα αυτά τα online παιχνίδια, έχουν κατατρέψει εντελώς το gaming. Είναι η φύση τους τέτοια που το μόνο που θα θυμάσαι από αυτά σε λίγα χρόνια αποτέλεσμα του βατού τους gameplay δεν είναι τίποτα παραπανω από το πως έκανες headshot από τα 1000 μέτρα και πως έκανες 10 kills στη σειρά με μαχαιράκι, εμπειρίες που θα στις προσφέρουν απλόχερα άπειροι ακόμα διαδικτυακοί τίτλοι. Προσωπικά δε μπορώ να βρω την παραμικρή διασκέδαση σε τίποτα online μιας και έχω μάθει πως ένα παιχνίδι πρέπει να έρχει αρχή και τέλος για να μπορεί να θεωρηθεί άξιο του χρόνου κάποιου. Αλλιώς, ένα βιβλίο είναι μια εξαιρετικότατη εναλλακτική, θα το τελειωσεις πιο γρήγορα και θα μάθεις και κάτι. 7 6
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, jorgemeto είπε PUBG ΜΟΝΟ ΡΕ Μ**ΝΙΑ Σιγά μωρή Kim Possible.
nikossof88 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω πάντως μετα το φορναιτ αποφάσισα να γινω οικοδόμος..
kostiger Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Call of Duty ftw... https://www.maxim.com/women/yanet-garcia-call-of-duty-break-up-2018-7 Αν είναι δυνατόν... Τι πες τωρα;;!!
Agony Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Που ειναι οι εποχες που χάλαγαν απο τα πεθερικά ? Την επόμενη σχεση θα την ρωτάω παιζεις online η single player games.
Vasilius Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, narta είπε Και ομως ειναι απλα ενα φαινομενο ιδιο με το WoW που εχει καταστρεψει απειρες ζωες. Απλα ετυχε σε μια συγκυρια που το internet ειναι πιο διαδεδομενο και οι ανθρωποι πιο απομακρυσμενοι απο την πραγματικοτητα χωμενοι μεσα στην ψηφιακη τους θαλπωρη. Sad time indeed Βασικά, καμία απολύτως σχέση . Στη κατηγορία παιχνιδιών WoW ταυτίζεσαι με κάτι , έχεις τον χαρακτήρα σου και όσο παίζεις χτίζεις (possesion syndrome) και έχεις Guild κτλ. που σε κάνει να νιώθεις part of something bigger. Ουδεμία σχέση έχουν οι rest κατηγορίες παιχνιδιών όπου ανήκει και το fortnite, στο οποίο μπορείς να διακόψεις για να κάνεις κάτι άλλο πολύ πιο εύκολα. Δεν είναι ίδιο φαινόμενο, στις 200 αιτήσεις οι 180 ήταν dead horse allready και απλά μια αφορμή , δεδομένου μονάχα από τον χρόνο που υπάρχει το παιχνίδι, δεν επαρκεί ως μόνο αίτιο για χωρισμό . Όλοι οι γάμοι έχουν τα φεγγάρια τους. 3
platis119 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Αν θελει κανεις πουλαω το fortnite με αχρησιμοποίητο κωδικο 😁
xampa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οποίος έχει περάσει την φαση hardcore gaming, την παρατήσει, κανει πραγματα με τον χρονο του και κοιτάξει πίσω, θα καταλάβει ποσο πεταμενος χρόνος και ενεργεια είναι.... Μέχρι τοτε θα λέει ατάκες του στυλ "εγώ έτσι περναω καλά και αυτό με γεμίζει".... Το λέω γτ και εγω και πολλοί γνωστοί τα ίδια καναν..... Μιλάμε αν είσαι Καμμένος τώρα στις Νορμάλ φασεις δεν ισχιει αυτο Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από xampa 3
Ntinaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Peter_Line είπε Battlefield ΜΟΝΟ Starcraft μονο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα