Gunix Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Όλα τα άλλα φταίνει. Ενώ οι γυναίκες δεν φταίνει ΠΟΤΕ. Είναι αθώες περιστέρες. Όταν παίζει ο άντρας αμέσως διαζύγιο. Όταν παίζει η γυναίκα δεν έχει διαζύγιο. 2
keravnos21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Καταραμενο fortnite μας εκλεισες τα σπιτια .......
Beerloah Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, zodiacskipper είπε Για ανήλικους καλό είναι.. οι υπόλοιποι pubg Οι υπόλοιποι Overwatch. Fixed. 1
tsf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Άντε κάντο αυτό στην Ελλάδα που επικρατεί η νοοτροπία του "οι άνθρωποι έχουν το καλό και αναζητούν το καλύτερο, έτσι βρίσκουν το κακό και το κρατάνε από φόβο μην καταλήξουν στο χειρότερο". Καλύτερα μιας ώρας αμέριστη ντροπή παρά για το υπόλοιπο ένας γάμος φυλακή. (Το τελευταίο δικό μου) 2
PantKo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Σε αντιθεση με το Lineage και το WoW που καποτε ανοιγαν σπιτια
MTX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 ρε τι μου λέτε τώρα πριν μια βδομάδα ήμουνα στον αγιασμό για τι νέα σχολική χρονια , και ότι πιτσιρίκια ήτανε στην ηλικία του γιου μου , μονο για αυτό μιλάγανε , κάνανε εκεί κάτι χειρονομίες κάτι χώρους dab dub και ξέρω και εγώ τι άλλο
Ghost_Rider Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 οτι περιμεναμε το Fortnite να ξεκινησει το χαλασμο στα ζευγαρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα