zoid13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου στην Cosmote, 50άρα (υποτίθεται) με ρουτερ Speedport Entry 2i. O τεχνικός που ήρθε για τις μετρήσεις μου είπε ότι θα πιάνω ταχύτητα μεχρι 20-21 Mbps. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το ρουτερ συγχρονίζει στα 2965/21689 kbps up/down . Σε όλες τιςς συσκευές ,πιάνω πραγματι αυτήν την ταχύτητα. Στο τάμπλετ, στα 2 διαφορετικά κινητά, στο PS4 κτλ. Στο λάπτοπ όμως , η ταχύτητα είναι θλιβερά μικρότερη. Ενδεικτικά αναφέρω ότι δε διάφορες μετρήσεις σε διαφορετικά σάιτ, οι τιμές ήταν γύρω στα 4Mbps download. Δε μπορ'ω να βγάλω άκρη με τίποτα..... έχει κανείς κάποια ιδέα?Έχω κάνει εννοείται πολλά reboot , δεν υπάρχει κάποια εργασία στο λαπτοπ που να αποροφά ταχύτητα.
isay Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δυο απλες ερωτήσεις για να επικεντρωθεις στην αιτια. Οι ταχυτητες που μετρησες ειναι με wifi; Με καλώδιο ethernet; Και με τα δυο; (ξεχωριστά) Αν οι ταχυτητες ειναι το wifi, δοκιμασε να πας το laptop διπλα στο router και μετα απο 1-2 λεπτά κάνε παλι μετρησεις.
zoid13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα παιδιά. Οι μετρήσεις γίνανε μέσω wifi. Αργότερα που θα κοιμηθεί το "μικρό διαβολάκι" θα δοκιμάσω και μέσω ethernet. Βρίσκομαι στη Χίο. Ο τεχνικός μου είπε ότι καλό θα ήταν για να μη πληρώνω έξτρα λεφτά χωρίς λόγο, να κάνω αίτηση για υποβάθμιση του πακέτου είτε σε 30αρα, είτε σε 24αρα, επειδή τα box της περιοχής μου δεν έχουν αναβαθμιστεί. Για το ρουτερ και σχετικά με το τι δικαιούμαι δεν μου είπε κανείς τίποτα, από εσάς το έμαθα τώρα...
zoid13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Το πρόβλημα λύθηκε με χρήση ενός απλού Xiaomi Repeater.... Ήταν λόγω κακού σήματος WiFi , αν και φαινόταν ότι είχε 3/4 "γραμμές" .....
weather1967 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Ηθελα νά σέ ρωτήσω επειδή βλέπω τό attainable rate είναι σχεδόν ίδιο μέ τό actual rate έχεις αποσυνδέσεις περιστασιακά η όλα είναι οκ ? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από weather1967
zoid13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα.... Δεν έχω καθόλου αποσυνδέσεις εδώ και 4 μέρες (από τότε που ενεργοποιήθηκε η γραμμή δηλαδή).
Κόκολόκο Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 19/9/2018 στις 10:17 ΜΜ, weather1967 είπε Καλησπέρα Ηθελα νά σέ ρωτήσω επειδή βλέπω τό attainable rate είναι σχεδόν ίδιο μέ τό actual rate έχεις αποσυνδέσεις περιστασιακά η όλα είναι οκ ? Η γραμμή μου σε συγκεκριμένες ώρες το απόγευμα, παύει να έχει internet και μετά από μερικά λεπτά επανέρχεται, με πολύ όμως χαμηλή ταχύτητα. Συγκεκριμένα 4-6mbps, ενώ έχω 50αρα vdsl! Γνωρίζει μήπως κάτι σχετικά με αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα