Mvpgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Την περασμένη εβδομάδα ήμουν ΗΠΑ και πήρα ένα κινητό για τη σύζυγο από το Amazon καθώς ήταν σε καλή τιμή. Το έφερα πίσω και έχει πρόβλημα, οπότε μίλησα μαζί τους να το επιστρέψω, μου είπαν ότι θα μου πληρώσουν τα μεταφορικά και όλα καλά. Μερικές απορίες: 1. Ξέρετε τι παίζει με το τελωνείο στην Αμερική και τις επιστροφές προϊόντων; Το invoice που μου έδωσαν λέει customer return, αυτό αρκεί η θα μου χρεώσει τελωνείο το Amazon μετά; 2. Στο invoice που βγάζει μαζί με το return label το Amazon αναγράφεται ως αξία η αρχική τιμή του κινητού που είναι υπερτριπλασια από αυτή που πλήρωσα. Μου είπε στο chat ότι δεν μπορεί να το αλλάξει. Πιστεύετε θα έχω κάποιο θέμα με το τελωνείο; 3. Με τι να το στείλω; ΕΛΤΑ; Τα courrier είναι πανάκριβα, δεν νομίζω να μου τα καλύψει το Amazon.
kage Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα χεις προβλημα αν θα στο ξαναστειλουν πισω και σιγουρα θα στο χρεωσουν κανονικο εκτελωνισμο οτι και να γραφει το χαρτι. Υπαρχει κωδικος γι αυτα σαν εκτελωνισμος οτι φευγει απο ελλαδα κ οτι θα ξαναεπιστρεψει. Ρωτας ελτα ή κουριερ για το πιο πανω. Ρωτας αμαζον αν εχει καποια ευρωπαικη αποθηκη ή technical center γιατι θα χεις θεμα στην επιστροφη με custom fees... Το κινητο δεν εχει global warranty; ρωτησες την εδω αντ.πεια? Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από kage
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Το στέλνεις πίσω με ΕΛΤΑ και κρατάς την απόδειξη. Μιλάς με το amazon και όταν παραλάβουν θα σου επιστρέψουν το ποσό συν τα μεταφορικά που πλήρωσες.
Mvpgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 @kageΔεν είναι αντικατάσταση, είναι επιστροφή και refund. Το τελωνείο της Αμερικής με απασχολεί, όχι της Ελλάδας. Ελπίζω να πάει όπως τα λέει ο @zio10 Thanks
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Mvpgr είπε @kageΔεν είναι αντικατάσταση, είναι επιστροφή και refund. Το τελωνείο της Αμερικής με απασχολεί, όχι της Ελλάδας. Ελπίζω να πάει όπως τα λέει ο @zio10 Thanks Το έχω κάνει με ρολόι, δεν είχα κάποιο θέμα. Ήταν παραγγελία όμως με πληρωμένο τελωνείο, όχι αγορά από εκεί. Δεν πιστεύω να αλλάζει κάτι όμως. 1
gregdel Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι σίγουρο ότι τα ΕΛΤΑ δέχονται δέματα συσκευών που περιλαμβάνουν μπαταρία για το εξωτερικό; Κάπου στο φόρουμ είχα ακούσει για πρόβλημα σε επιστροφή κινητού για Κινα...
Mvpgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, gregdel είπε Είναι σίγουρο ότι τα ΕΛΤΑ δέχονται δέματα συσκευών που περιλαμβάνουν μπαταρία για το εξωτερικό; Κάπου στο φόρουμ είχα ακούσει για πρόβλημα σε επιστροφή κινητού για Κινα... Θα μάθουμε σύντομα, θα το στείλω αύριο ή μεθαύριο.
gregdel Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδώ το είχα διαβάσει... το βρήκα με search... για Κίνα ήταν... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από gregdel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα