Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Παρασκευή τοποθετήθηκαν σε τρία ίδια κινητά τα παρακάτω προστατευτικά τζαμάκια

https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/prostasia-othonis-kinitwn/188785-redshield-tempered-glass-xiaomi-redmi-5-plus-black

Ενώ στου γιου μου και στης γυναίκας μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , στο δικό μου μου εμφανίζει "νερά" στη μέση της οθόνης αλλά όχι συνέχεια. Παρατήρησα ότι όταν υπάρχει ζέστη και υγρασία εμφανίζονται ενώ άλλες ώρες δε φαίνεται τίποτε.

Επισκέφθηκα και πάλι το μαγαζί όπου τα βάλαμε και μου είπε ο υπάλληλος που τα τοποθέτησε ότι αυτό συμβαίνει μερικές φορές με αυτά τα τζαμάκια γιατί κολλάνε γύρω γύρω και δεν έχουν κόλλα στη μέση και ότι δε γίνεται τίποτε.

Κάποια ιδέα για το πώς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα tempered που έχουν κόλλα μόνο τριγύρω όλο προβλήματα είναι, εκτός από το πρόβλημα που ανέφερες, αυξάνουν κατά πολύ την ανακλαστικότητα με αποτέλεσμα η οθόνη αντί για μαύρη να φαίνεται σαν καθρέπτης. Εάν τα κοιτάξεις από πολύ κοντά, έχουν ένα πλέγμα από κουκκίδες ενώ όταν πατάς επάνω με το δάχτυλο ακούγεται σαν κούφιο.

Ψάξε για άλλο γυαλί με κόλλα σε όλη την επιφάνεια, συνήθως αυτά αναφέρονται ως "Full Glue"

Επεξ/σία από panospc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...