Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Τώρα έβλεπα την Asus και ξενέρωσα..Δεν έχουν βάλει RGB στο GeForce RTX, τρελό fail..Εκεί είναι να τα σκάει φανταχτερό πράσινο να γουστάρεις..

τις εντυπώσεις τις κερδίζει στο επάνω μέρος που έχει το μάτι. Εγώ την προτιμώ απο όλες 

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

2080 και αναμονή για τα 7nm που θα με βγάλει άνετα ως τότε ή 2080Ti αφού τα 12nm είναι stop gap..Ιδού το ερώτημα..

Στο ίδιο δίλλημα ήμουν και εγώ και τελικά πήγα σε 2080. Μου φάνηκε too much η διαφορά κόστους. Μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.msystems.gr/index.php?category=1625&product=25978

Σπεσιαλ τιμουλα Ελληνική!

200 ευρω πανω απο το να την παρεις απο evga eu.

Λογικο μιας και οι μισθοί της Ελλαδας ειναι συνεχώς στην αύξηση😆👍

Επεξ/σία από azazil1190
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μιας και το συστημα μου τείνει γενικά προς το ασπρο χρώμα σκέφτομαι για άσπρο backplate για την Gigabyte RTX2080 Gaming OC που παραγγειλα. Δεν βρηκα ομως κάτι στο google για την συγκεκριμενη καρτα. Έχετε μηπως εσείς κάτι υπόψην σας?

Επίσης την βλέπω γουρουνάκι και θα αρχίσει να γέρνει (gpu sag). :P Έχετε να προτείνετε κανα δοκιμασμένο όμορφο διακριτικό bracket?

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τώρα έβλεπα την Asus και ξενέρωσα..Δεν έχουν βάλει RGB στο GeForce RTX, τρελό fail..Εκεί είναι να τα σκάει φανταχτερό πράσινο να γουστάρεις..

H MSI Gaming X Trio εχει πολυ rgb απο το πλαι αλλα δυστηχως οχι στο Geforce, μονο στο MSI, τον δρακο και γυρω γυρω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάντως σαν υλοποίηση η Asus Strix είναι η καλύτερη σ' αυτή τη σειρά.

Πότε δεν ήταν; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Silverage είπε

Είναι πανάκριβες όμως. Στον πιάνει που στον πιάνει η nvidia, μετά έρχεται και η asus.

Μεγαλυτερη αξια μεταπωλησης ομως.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ε στην 10 series δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Κάνεις λάθος. Η 1080ti ήταν η καλύτερη . Δες review του μαλλιά σε σύγκριση με όλες 

25 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μεγαλυτερη αξια μεταπωλησης ομως.

Έτσι είναι. Για αυτό άλλαξα με μικρό κόστος σε 2080

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...