Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

https://www.kitguru.net/components/graphic-cards/dominic-moass/gigabyte-aorus-rtx-2080-xtreme-8g-review/

Ανησυχητικό το πρώτο δείγμα της σειράς aorus. Ελπίζω να μην δεις τα ίδια και στην 2080ti (αυτή δεν πήρες;)

Ναι,τη ti..

Εδώ τη δίνει 10 βαθμούς κάτω.Δεν ξέρω,σε κανά μήνα θα σας πω.Ελπίζω να μην πέσω σε πατάτα,αν και ποτέ δεν αφήνω τα fans σε default.Απότι φαίνεται θα είμαι από τους πρώτους με extreme.Ούτε review δεν μπορώ να βρω

Επεξ/σία από Matrix7
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Ναι,τη ti..

Εδώ τη δίνει 10 βαθμούς κάτω.Δεν ξέρω,σε κανά μήνα θα σας πω.Ελπίζω να μην πέσω σε πατάτα,αν και ποτέ δεν αφήνω τα fans σε default.Απότι φαίνεται θα είμαι από τους πρώτους με extreme.Ούτε review δεν μπορώ να βρω

Δεν ξέρω κατά πόσον θα εμπιστευόμουν το συγκεκριμένο site. Παρατηρώ ότι δίνουν και τις msi με καλύτερες θερμοκρασίες, ενώ οι υπόλοιποι reviewers τις έχουν υψηλότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

https://www.kitguru.net/components/graphic-cards/dominic-moass/gigabyte-aorus-rtx-2080-xtreme-8g-review/

Ανησυχητικό το πρώτο δείγμα της σειράς aorus.

Αν έχουν κάνει τέτοια πατάτα στην aorus ...τι να πώ.....πάντως το αναφέρει και στο συμπέρασμα ότι είναι θορυβώδης και αρκετά ζεστή από την Gigabyte Gaming Oc......... " Gigabyte has released a card that is not only more expensive that its own RTX 2080 Gaming OC (which can now be had for £779 compared to the Aorus’ £899 price tag) but it is actually both hotter and louder. I don’t get it at all. " ...........

Εγώ στέκομαι ότι με πιο δυνατά ρολόγια από την asus strix δεν καταφέρνει να την ξεπερνάει στα ingame benches που έτρεξαν...οπότε σίγουρα κάποιο θέμα έχει με τις θερμοκρασίες.....

Στην 1080ti πάντως έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά......εδώ μακάρι να μην αληθεύει.......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Αν έχουν κάνει τέτοια πατάτα στην aorus ...τι να πώ.....πάντως το αναφέρει και στο συμπέρασμα ότι είναι θορυβώδης και αρκετά ζεστή από την Gigabyte Gaming Oc......... " Gigabyte has released a card that is not only more expensive that its own RTX 2080 Gaming OC (which can now be had for £779 compared to the Aorus’ £899 price tag) but it is actually both hotter and louder. I don’t get it at all. " ...........

Εγώ στέκομαι ότι με πιο δυνατά ρολόγια από την asus strix δεν καταφέρνει να την ξεπερνάει στα ingame benches που έτρεξαν...οπότε σίγουρα κάποιο θέμα έχει με τις θερμοκρασίες.....

Η ti φοράει το ίδιο σύστημα ψύξης?Γιατί το τρώνε όλες το φαγάκι τους,σόλα τα review βλέπω να χτυπάνε power limit και τα ρολόγια ασανσέρ αν τις ανεβάσεις.Δηλαδή εκεί που θα είναι οι θερμοκρασίες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Η ti φοράει το ίδιο σύστημα ψύξης?Γιατί το τρώνε όλες το φαγάκι τους,σόλα τα review βλέπω να χτυπάνε power limit και τα ρολόγια ασανσέρ αν τις ανεβάσεις.Δηλαδή εκεί που θα είναι οι θερμοκρασίες?

Δεν γνωρίζω .....αλλά από ότι βλέπω από το επίσημο site τους ίδιο μέγεθος δίνουν στην ti και στην απλή......ελπίζω να μην ισχύουν τα παραπάνω temps που δίνουν στο kitguru.....

image.png.83f17b98de25fffb61b016aef50b35d0.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Matrix7 είπε

Τώρα τη πήρε ο άνθρωπος,αφήστε τον να το χαρεί!

Γνωμες ρωτησε για ποια απο την δυο υλοποιησεις να προτιμησει 

,δεν αγορασε την καρτα μιας και δεν ειναι ουτως ή αλλως αμεσα διαθεσιμη. Δεν ειπα οτι εχω καποιο θεμα με την Strix για να τον ξενερωσω για την προτιμηση του.Την τιμη που την εχει το εν λογω καταστημα σχολιασα,εκτος αν εσυ θεωρεις 1100ευρω για 2080 μια νορμαλ τιμη :)

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Ναι, αλλά έστω ότι η ROG κόστιζε 900 που είναι η top υλοποίηση και οι υπόλοιπες έπαιζαν στα ~800. Θα μπορούσες να πεις δίνω άλλα 100Ε και παίρνω την top υλοποίηση, αλλά 200+ με τίποτα. Όσο καλά temps και να 'χει, 2080 θα παραμείνει η κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γνωμες ρωτησε για ποια απο την δυο υλοποιησεις να προτιμησει 

,δεν αγορασε την καρτα μιας και δεν ειναι ουτως ή αλλως αμεσα διαθεσιμη. Ουτως ή αλλως δεν ειπα οτι εχω καποιο θεμα με την Strix για να τον ξενερωσω για την προτιμηση του.Την τιμη που την εχει το εν λογω καταστημα σχολιασα,εκτος αν εσυ θεωρεις 1100ευρω για 2080 μια νορμαλ τιμη :)

Ε όχι βέβαια,καλή τιμή δεν τη λες!Αλλά κατάλαβα ότι τη παρήγγειλε,λέω μην τον ξενερώσουμε

Δημοσ.

Το θερμομετρο στο χερι, 10°C πανω πεντε κατω, ανοιξε κλεισε κουτια, 3dmark και δε συμμαζευεται, τελικα πως παει η rtx σε rt σεναρια? Αξιζουν τα λεφτα τους?

Ε ρε deep learning που χρειαζεται

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...