Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη για το offtopic αλλά εγκατέστησα την τελευταία beta του afterburner & περιέχει μέσα το OC Scanner το οποίο ενώ δουλεύει στην TitanXP και μου έβγαλε μια ωραία καμπύλη OC, είναι για κλάματα μιας κ το OC που έβγαλε ήταν fail εντός δευτερολέπτων στο Unigine heaven. Μακάρι να είναι διαφορετική η ιστορία στις RTX & να μην είναι ακόμα άλλο ένα early feature όπως το RT & DLSS

Επεξ/σία από HPPRO
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, HPPRO είπε

Συγνώμη για το offtopic αλλά εγκατέστησα την τελευταία beta του afterburner & περιέχει μέσα το OC Scanner το οποίο ενώ δουλεύει στην TitanXP και μου έβγαλε μια ωραία καμπύλη OC, είναι για κλάμματα μιας κ το OC που έβγαλε ήταν fail εντός δευτερολέπτων στο Unigine heaven. Μακάρι να είναι διαφορετική η ιστορία στις RTX & να μην είναι ακόμα άλλο ένα early feature όπως το RT & DLSS

fixed☺️

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Nαι μεν εντυπωσιακο αλλα σε παιχνιδια το να εχεις τοσες πολλες λειες επιφανειες ειναι τελειως μη ρεαλιστικο επομενως μην περιμενετε τετοια αποτελεσμετα In game . 

Σε αλλα νεα 

2080TI-1080ΤΙ 23% σε 1440p ,30 % σε 4κ

2080-1080 27% σε 1440p , 33% σε 4k 

Αυτο ειναι επισης το best case σεναριο γιατι χρησημοποιει τις σαπιες στοκ 10xx ενω οι FE 20xx ειναι overclocked απο το εργοστασιο, με custom 10χχ η διαφορα ειναι ακομα πιο μικρη. 

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα ποια παιχνίδια χρησιμοποιείς..Στο techpowerup η διαφορά 1080Ti με 2080Ti είναι 39% σε 4Κ. Στα περισσότερα ο μέσος όρος είναι στο 35% μεταξύ των δύο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Ανάλογα ποια παιχνίδια χρησιμοποιείς..Στο techpowerup η διαφορά 1080Ti με 2080Ti είναι 39% σε 4Κ. Στα περισσότερα ο μέσος όρος είναι στο 35% μεταξύ των δύο.

35 παιχνιδια εβαλε ποσα αλλα να βαλει :P Αν επιλεξει αυτα με την μεγαλυτερη διαφορα βγαινει 41% , ενω αν επιλεξει αυτα με την λιγοτερη βγαινει 20% 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Από τότε που διέρρευσαν bench δεν υπάρχει 1080ti στις αγγελίες . Σχεδόν μόνο ζήτησηB)

Εγω την πουλησα μεσα σε μιση ωρα παντως,,

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...