Προς το περιεχόμενο

Ethernet σε android.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, αγόρασα δύο αντάπτορες micro usb σε ethernet για να μπορώ να χρησιμοποιώ τα κινητά και με lan. Δοκίμασα και με 3 διαφορετικά κινητά και δεν συνδέεται κανένα, ενώ υποτίθεται είναι plug and play. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση στη συσκευή;

Το περίεργο είναι ότι τα δοκίμασα και σε windows tablet και ούτε εκεί λειτουργούν! Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να έπεσα σε δύο ελαττωματικά κομμάτια...

Δημοσ.

Θα πρέπει να δεις αν το κινητό υποστηρίζει σύνδεση Ethernet,αν ναι τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τέτοιο αντάπτορα.

https://www.amazon.com/Plugable-Micro-B-Ethernet-Raspberry-AX88772A/dp/B00RM3KXAU

• Thanks 1
Δημοσ.

Whats the point? στο μαγαζί έχω 10 tablets surface 2 pro που περνάνε οι πελάτες τα προιόντα και τους δίνουν πληροφορίες και όλα συνδέονται με WI-FI και μια χαρά είναι. Τα access point είναι unify

Δημοσ.

Ήθελα να έχω τη δυνατότητα να συνδέονται και ενσύρματα. Τέλος πάντων, τα επέστρεψα και θα περιμένω να δω τι θα μου πουν. Αν είναι θέμα αντάπτορα ή συσκευών δηλαδή.

Δημοσ.
Στις 18/9/2018 στις 12:14 ΜΜ, zio10 είπε

Καλημέρα, αγόρασα δύο αντάπτορες micro usb σε ethernet για να μπορώ να χρησιμοποιώ τα κινητά και με lan. Δοκίμασα και με 3 διαφορετικά κινητά και δεν συνδέεται κανένα, ενώ υποτίθεται είναι plug and play. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση στη συσκευή;

Το περίεργο είναι ότι τα δοκίμασα και σε windows tablet και ούτε εκεί λειτουργούν! Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να έπεσα σε δύο ελαττωματικά κομμάτια...

Πρέπει το κινητό να υποστηρίζει OTG.

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Πρέπει το κινητό να υποστηρίζει OTG.

Otg υποστηρίζουν. Θα δω με τα καινούργια από βδομάδα γιατί πήρα μήνυμα ότι αντικαταστάθηκαν. Άρα κάποιο θέμα πρέπει να είχαν.

Δημοσ.

Τίποτα τελικά, πρέπει να είναι θέμα συσκευών. Και άντε στο android να το καταλάβω, στα windows δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζουν!

Δημοσ.

Πρέπει να το υποστηρίζουν οι drivers της εκάστοτε συσκευής για να δουλέψει.Το είχα ψάξει κι εγώ παλιά και δεν αγόρασα τέτοιο αντάπτορα γιατί δεν είχα compatible συσκευή.

Αν δεις στο παρακάτω link , έχει λίστα με τις συμβατές συσκευές.Όχι όλες φυσικά αλλά όσες έχουν αναφερθεί από χρήστες οτι δουλεύει ο συγκεκριμένος αντάπτορας.

USB 2.0 OTG Micro-B to 10/100 Ethernet Adapter

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Δοκιμασε καποια διαφορετικη ρυθμιση της USB θυρας του κινητου/tablet

Δοκίμασα και το usb ethernet, τίποτα...

1 ώρα πριν, tarantules είπε

Πρέπει να το υποστηρίζουν οι drivers της εκάστοτε συσκευής για να δουλέψει.Το είχα ψάξει κι εγώ παλιά και δεν αγόρασα τέτοιο αντάπτορα γιατί δεν είχα compatible συσκευή.

Αν δεις στο παρακάτω link , έχει λίστα με τις συμβατές συσκευές.Όχι όλες φυσικά αλλά όσες έχουν αναφερθεί από χρήστες οτι δουλεύει ο συγκεκριμένος αντάπτορας.

USB 2.0 OTG Micro-B to 10/100 Ethernet Adapter

Τα κινητά που δοκιμάζω είναι στη λίστα, αλλά μάλλον είμαι άτυχος και έχουν drivers για άλλο τσιπάκι από αυτό που πήρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...