Προς το περιεχόμενο

Ιδέες για domain name - Brainstorming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω στα σκαριά την δημιουργία μίας επιχείρησης (στο εξωτερικό) η οποία θα εμπορέυεται οργανικά τρόφιμα. Το όνομα ας πούμε πώς είναι Paris και το slogan "Paris means pure". Ψάχνω ιδέες για το πως θα ονομάσω την ιστοσελίδα και το 2018 είναι μία δύσκολη διαδικασία αφού υπάρχουν άπειρες ιστοσελίδες και είναι πιασμένα όλα όσα σκέφτομαι όπως και τα παραπλήσιά τους.

Το καλύτερο μου θα ήταν το parisorganic.com (πιασμένο) ενώ το paris-organic.com (διαθέσιμο) θα δημιουργεί σύγχυση με το προηγούμενο χωρίς την παύλα. Μετά σκέφτηκα το parisorganicfoods.com αλλά νομίζω είναι πολύ μεγάλο, το θετικό του όμως είναι πως έχει keywords.

Άλλο που σκέφτηκα είναι το pureparis.com, αλλά δεν με τρελαίνει, αν και κάθεται καλά με το slogan.

Αν θέλετε πετάξτε ιδέες, να κάνουμε ένα brainstorming, μήπως ξεμπλοκάρω!

Επεξ/σία από Par1s*
Δημοσ.

απλώς επειδή είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις μέσω αυτού του thread οτι το internet δεν είναι μόνο φιλικό, φρόντισε να δεσμεύσεις άμεσα το domain που σου αρέσει, αλλιώς μπορεί ο καθένας από εδώ να το πάρει για την πάρτη του για να στην "σπάσει", ή γιατί όχι να στο πουλήσει στην συνέχεια.  👹

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, some1 είπε

απλώς επειδή είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις μέσω αυτού του thread οτι το internet δεν είναι μόνο φιλικό, φρόντισε να δεσμεύσεις άμεσα το domain που σου αρέσει, αλλιώς μπορεί ο καθένας από εδώ να το πάρει για την πάρτη του για να στην "σπάσει", ή γιατί όχι να στο πουλήσει στην συνέχεια.  👹

Γι αυτό και είπα το Paris, δεν ειναι Paris το πραγματικό όνομα! Σε μια εταιρεία που δούλευα είχε κάποιος κατοχυρωμένο ένα domain που θέλαμε και σε ερώτηση μου, μου απάντησε 5000€!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...