Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας βρηκα κατι αρχεια της ROM του Note 7 για το s7 edge μου και θα ηθελα να μου πειτε πως να κανω εγκατασταση της ROM αυτη στο κινητο μου βημα με βημα επειδη δυστοιχως θα σας το πω ειμαι αρχαιος σχετικα με ROM κλπ και δεν εχω ξανα ασχολειθει εχω μεινει ως εκει στο πως αλλαξει μια Stock samsung ROM με το odin τιποτα περισσοτερο. Αλλα ποτε δεν ει ναι αργα για να μαθω θα με βοηθησετε αναλυτικα ;

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα σας βρηκα κατι αρχεια της ROM του Note 7 για το s7 edge μου και θα ηθελα να μου πειτε πως να κανω εγκατασταση της ROM αυτη στο κινητο μου βημα με βημα επειδη δυστοιχως θα σας το πω ειμαι αρχαιος σχετικα με ROM κλπ και δεν εχω ξανα ασχολειθει εχω μεινει ως εκει στο πως αλλαξει μια Stock samsung ROM με το odin τιποτα περισσοτερο. Αλλα ποτε δεν ει ναι αργα για να μαθω θα με βοηθησετε αναλυτικα ;

Εκεί που βρήκες τα αρχεία ρώτα πως τα περνάς κιόλας?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Εκεί που βρήκες τα αρχεία ρώτα πως τα περνάς κιόλας?

Οχι γιατι δεν ειναι φορουμ.

• Moderators
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Οχι γιατι δεν ειναι φορουμ.

Εκεί που θα βρήκες τα αρχεία ή μαζί με το τα αρχεία θα έχει οδηγίες αλλιώς αν δεν ξέρουμε τι αρχεία βρήκες δεν έχουμε μαντικές ικανότητες για να φανταστούμε το ακριβώς κατέβασες εσύ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Εκεί που θα βρήκες τα αρχεία ή μαζί με το τα αρχεία θα έχει οδηγίες αλλιώς αν δεν ξέρουμε τι αρχεία βρήκες δεν έχουμε μαντικές ικανότητες για να φανταστούμε το ακριβώς κατέβασες εσύ

NEMESIS_N7_PORT_S7E_V4. Ομως εγω ειμαι ασχετος και δεν ξερω πως θα κανω την εγκατασταση επειδη δεν εχω ξανα ασχολειθει με αυτο το αθλημα αν μπορειτε και θελετε βοηθηστε με.
Απο εδω το πηρα: https://forum.xda-developers.com/s7-edge/development/rom-nemesis-n7-port-stable-v4-0-t3502250

2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Σε βλέπω να κάνεις "τούβλο" το S7 και να έχεις ένα ωραίο τασάκι.

Πανε 2 χρονια απο τοτε που το αγορασα 10/2016 δεν το χρεισιμοποιηω καθολου γι αυτο ειπα να περασω την ROM του Note 7 για να θυμιζει λιγο Note 7 δεν ειμαι και πρωταρης σε αυτο το θεμα αλλα αρχαιος και εσεις αρχαιοι εισασταν ομως μαθατε πειραζει να μου εξηγησετε και μενα λιγο πως γινεται το flash της ROM ανθρωπε μου ;

Δημοσ.

Σου λέει τι πρέπει να κάνεις.

1) Put the zip file in your SD Card

2) Reboot in Recovery Mode (use Twrp or Philz Recovery)

3) Wipe Data, Cache, Dalvik Cache and format /System (If running Philz Recovery use the "Clean before install a new rom" option)

4) Install the ROM

5) Reboot.

• Moderators
Δημοσ.

Ολα τα απο πανω προυποθετουν οτι εχεις ξεκλειδωσει bootloader , και εχεις περασει και custom recovery

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Ολα τα απο πανω προυποθετουν οτι εχεις ξεκλειδωσει bootloader , και εχεις περασει και custom recovery

Καλημέρα σε αντίθετη περίπτωση πως ξεκλειδώνω Samsung bootloader και πως περνώ προσαρμοσμένη ανάκτηση custom recovery? 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Καλημέρα σε αντίθετη περίπτωση πως ξεκλειδώνω Samsung bootloader και πως περνώ προσαρμοσμένη ανάκτηση custom recovery? 

Μπες στο xda που δεν είχαν οδηγίες όπως είπες και ψάξε να βρεις γενικά της οδηγίες πως τα κάνεις όλα αυτά, αν τα βρεις και κολλήσεις κάπου έλα ξανά κάνε ερώτηση, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αρχιστεψεις τελείως την συσκευή

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Μπες στο xda που δεν είχαν οδηγίες όπως είπες και ψάξε να βρεις γενικά της οδηγίες πως τα κάνεις όλα αυτά, αν τα βρεις και κολλήσεις κάπου έλα ξανά κάνε ερώτηση, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αρχιστεψεις τελείως την συσκευή

Γιατι να την αρχιστεψω τελειος δηλ την συσκευη δεν καταλαβα που το στηριζεις αυτο το πραγμα ; Αντε και απετυχα πες μετα δεν μπορω να βαλω ξανα την stock samsung rom του οπως ηταν πανω μεσω του odin ; Ειναι ετσι που χαλανε τα κινητα και δεν φτιαχνονται μετα ;

Για αρχη θα ηθελα βοηθεια ποια αρχεια να κατεβασω τι να κανω για να βαλω την προσαρμοσμενη ανακτηση (Twrp ) στο κινητο.

• Moderators
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Γιατι να την αρχιστεψω τελειος δηλ την συσκευη δεν καταλαβα που το στηριζεις αυτο το πραγμα ; Αντε και απετυχα πες μετα δεν μπορω να βαλω ξανα την stock samsung rom του οπως ηταν πανω μεσω του odin ; Ειναι ετσι που χαλανε τα κινητα και δεν φτιαχνονται μετα ;

Για αρχη θα ηθελα βοηθεια ποια αρχεια να κατεβασω τι να κανω για να βαλω την προσαρμοσμενη ανακτηση (Twrp ) στο κινητο.

Από ότι φαίνεται δεν έχεις γνώσεις αλλά ούτε και διάθεση να ψάξεις μόνο σου τα θέλεις όλα έτοιμα, και ναι όταν παίζεις με custom rom είναι πολύ εύκολο να μπρικαρεις μια συσκευή που κάποιες φορές να μην μπορείς καν να την επαναφέρεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Από ότι φαίνεται δεν έχεις γνώσεις αλλά ούτε και διάθεση να ψάξεις μόνο σου τα θέλεις όλα έτοιμα, και ναι όταν παίζεις με custom rom είναι πολύ εύκολο να μπρικαρεις μια συσκευή που κάποιες φορές να μην μπορείς καν να την επαναφέρεις

Με λιγο ψαξιμο την εχω βρει αυτην εδω: Θα ακολουθησω τις οδηγιες και μακαρι να τα καταφερω τουχαλιστον να περασω την προσαρμοσμενη ανακτηση twrp. Μετα λογικα θα πατησω Install αφου περασω την ROM ολη στην μνημη την SD card και θα γινει μια χαρα εγκατασταση πιστευω μετα λογικα θα διαγραψω wipe cache and data θα κανω επαννεκινηση και θα αναψει ετσι δεν ειναι ; :) Και τα φορουμ ειναι για να βοηθαμε δινουμε συμβουλες. Εγω ετσι ξερω τουχαλιστο αγαπητε συνφορμιτη.
https://www.cyanogenmods.org/forums/topic/install-twrp-recovery-samsung-android-using-odin/

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ultron είπε

Σου λέει τι πρέπει να κάνεις.

1) Put the zip file in your SD Card

2) Reboot in Recovery Mode (use Twrp or Philz Recovery)

3) Wipe Data, Cache, Dalvik Cache and format /System (If running Philz Recovery use the "Clean before install a new rom" option)

4) Install the ROM

5) Reboot.

Αυτά που λέει εδώ πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσει τον bootloader να το ρουταρη να του περάσει Twrp ή Philz κοινός recovery mod και μετά όλα τα άλλα.

Μην ξεχνάμε ότι περνάει Custom rom 😏

Αν το κάνει έτσι όπως λέει το τασάκι το έχει σίγουρα στο τραπεζάκι.

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αυτά που λέει εδώ πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσει τον bootloader να το ρουταρη να του περάσει Twrp ή Philz κοινός recovery mod και μετά όλα τα άλλα.

Μην ξεχνάμε ότι περνάει Custom rom 😏

Αν το κάνει έτσι όπως λέει το τασάκι το έχει σίγουρα στο τραπεζάκι.

Ωραια τοτε φιλε μου σε παρακαλω εσυ που εισαι προσημος να με βοηθησεις αν εισαι δηλαδη που ετσι δειχνεις δωσε μ οδηγιες με Links στα αγγλικα πως ξεκλειδωνω Bootloader μετα πως το rootάρω και μετα πως του περναω twrp και μετα τα υπολοιπα και να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...