duende Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις τι router δινει τωρα η wind για τις vdsl συνδεσεις? εχω κανει αιτηση για την 0ρα γραμμη, σε περιπτωση που παιζει καποιο ρολο. Επισης εχω και συναγερμο. Δινουν καποιο ups? Δεν ηξερε να μου πει ο συγκεκριμενος υπαλληλος. Οσον αφορα το router, δινουν admin login για τις ρυθμισεις? Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από duende
duende Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, isay είπε οχι για ups και οχι για admin 😮οχι admin?? και τι ρυθμισεις σε αφηνουν να κανεις δηλαδη? αμα εγω θελω να σεταρω το wifi, η το firewall του ρουτερ, δε μπορω δηλαδη? ουτε να αγορασω αλλο ρουτερ? της Cosmote το speedport εχει τετοια θεματα? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από duende
isay Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 οχι admin με την αννοια οτι δεν εχεις την απολυτη προσβαση στο hardware του router. Θα εχει "αντιστοιχο περιορισμένο" admin που θα μπορεις να αλλάξεις αυτά που χρειάζεσαι, πχ wifi όνομα και password, ip pool, κλπ αλλά κάποια πράγματα ρυθμισμένα για wind δεν θα μπορείς να πειράξεις. ΜΕ δυο λογια αν εννοείς τετοιες απλες ρυθμισεις που χρειάζεσαι στο σπιτι, ναι θα εχεις admin. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα