Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Στο σπίτι μου έχω vdsl και είμαι ικανοποιημένος από τις ταχύτητες του internet. Στο δωμάτιο που χρησιμοποιώ για γραφείο, έχω ένα tp-link tdw9977 που το χρησιμοποιώ σαν Modem και ένα Netgear r7000 σαν router. Στο γραφείο έχω έναν server και ένα desktop. Στα άλλα δωμάτια έχω smart tv, raspberry και steamlink που είναι συνδεδεμένα  με ethernet μέσω powerlines. τα powerlines είναι tplink av1000 και συνδέονται με 350  Mbps. τα καλώδια είναι όλα giga.

Γενικά κοντά στον χρόνο που έχω αυτήν την συνδεσμολογία έλεγα ότι είμαι οκ. περισσότερο μετέφερα αρχεία με erhernet από το γραφείο και έκανα streaming από τον server στην tv, ή στο raspberry στο άλλο δωμάτιο ή στο tablet και τα έβλεπα όλα μια χαρά. Μέχρι που ήρθε ένας φίλος μου και με wifi πήγε να αντιγράψει ταινίες από τον Server. Οι ταχύτητες ήταν απελπιστικές. Από το desktop με ethernet κάνω download από τον server με 90 ΜΒ/s. και το αντίστροφο με 100 περίπου. Από τα powerline η ταχύτητα σε ethernet πάει στα 14MB/s ας πούμε οκ. wifi από το r7000 400-800KB/s από laptop κινητό ή tablet. το περίεργο είναι όταν πάω να κάνω Stream πχ  popcorntime πιάνω 3000-4000 kb/s στο tablet. 

5g router στην γειτονιά δεν έχω άλλα και οι mobile συσκευές συνδέονται στα 433Mbps

για πείτε πως να ξεκινήσω να ψάχνομαι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...